MA ฝรั่งเศส - MA programs ฝรั่งเศส - MA

MA ฝรั่งเศส - MA programs ฝรั่งเศส - MA

ปริญญาโท

ศึกษาระดับปริญญาโทหรือที่รู้จักกันทั่วไปว่าเป็น MA, มีหลักสูตรระดับบัณฑิตศึกษาที่ยั่งยืนอย่างน้อยหนึ่งปีและบางครั้งสองปีที่พวกเขาได้รับการสอนองศาปกติต้องมีการวิจัยที่เกิดขึ้นจริง MA เป็นชื่อที่พบมากที่สุดสำหรับการศึกษาระดับปริญญาโทและมักจะถูกนำมาใช้

ฝรั่งเศสมียอดเยี่ยมระบบการศึกษาที่สูงขึ้นจะไม่เพียง แต่ประชาชน แต่ยังชาวต่างชาติ ประเทศ 's วัฒนธรรมแบบไดนามิกดึงดูดนักศึกษาต่างชาติและผู้ที่สนใจในการใฝ่หาหลักสูตรนานาชาติ ฝรั่งเศสมีประเพณีของนวัตกรรมทางวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี เพื่อให้แน่ใจว่านักวิชาการใช้ประโยชน์อย่างเต็มที่ความคิดสร้างสรรค์ของพวกเขา

MA ฝรั่งเศส - Take your MA ฝรั่งเศส. All MA program and school information. Save time and contact the school in ฝรั่งเศส here!

อ่านเพิ่มเติม

หลักของศิลปะ - การสื่อสารแบรนด์หรู

Sup de Pub
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

ฝรั่งเศสเป็นหนึ่งในผู้นำของโลกในอุตสาหกรรมสินค้าหรูหราไม่ว่าจะเป็นในเครื่องสำอาง, แฟชั่น, แฟชั่น, อาหาร, ฯลฯSup de ผับได้มีการพัฒนาโปรแกรมพิเศษในภาคการฝึกอบรมนี้ [+]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต - การสื่อสารแบรนด์หรู

&nbsp

ฝรั่งเศสเป็นหนึ่งในผู้นำของโลกในอุตสาหกรรมสินค้าหรูหราไม่ว่าจะเป็นในเครื่องสำอาง, แฟชั่น, แฟชั่น, อาหาร, ฯลฯ Sup de ผับได้มีการพัฒนาโปรแกรมพิเศษในภาคนี้ในการฝึกอบรมนักเรียนในการกำหนดกลยุทธ์ทางธุรกิจขององค์กรและการประสานงาน การดำเนินงานของการดำเนินการด้านการตลาดและการสื่อสารโดยใช้รหัสเฉพาะที่อยู่ในภาคหรูหรา ... [-]


หลักของศิลปะ - วิ่งเต้นและกิจการสาธารณะ

Sup de Pub
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

ลอนดอนเป็นเมืองหลวงของยุโรปที่มากที่สุดใน บริษัท ที่ปรึกษาการวิ่งเต้นที่สำคัญตั้งอยู่เชี่ยวชาญนี้มีโอกาสที่จะชื่นชมในเชิงลึกมากขึ้นจักรวาลของ PR ที่ [+]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต - วิ่งเต้นและกิจการสาธารณะ

&nbsp

ลอนดอนเป็นเมืองหลวงของยุโรปที่มากที่สุดใน บริษัท ที่ปรึกษาการวิ่งเต้นที่สำคัญตั้งอยู่ เชี่ยวชาญนี้มีโอกาสที่จะชื่นชมในเชิงลึกมากขึ้นจักรวาลของการสื่อสารประชาสัมพันธ์และทางการเมือง

&nbsp... [-]


หลักของศิลปะ - การตลาดดิจิตอลและสื่อสังคม

Sup de Pub
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

ตัวเลือกนี้ที่มีให้ยังอยู่ในปารีส (ฝรั่งเศส) ช่วยให้นักเรียนทำความคุ้นเคยกับจักรวาลของเทคนิคการตลาดที่เกี่ยวข้องกับสื่อสังคมและดิจิตอลเฉพาะเหล่านี้ [+]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต - การตลาดดิจิตอลและสื่อสังคม

&nbsp

ตัวเลือกนี้ที่มีให้ยังอยู่ในปารีส (ฝรั่งเศส) ช่วยให้นักเรียนทำความคุ้นเคยกับจักรวาลของเทคนิคการตลาดที่เกี่ยวข้องกับสื่อสังคมและดิจิตอล เฉพาะเหล่านี้เป็นตัวแทนเป็นแรงผลักดันในวันนี้หลังการสรรหาบุคลากรในอุตสาหกรรมโฆษณาโดยรวม ... [-]


หลักของศิลปะ - กลยุทธ์แบรนด์

Sup de Pub
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

โปรแกรมนี้ในปารีส, ลอนดอนและชิคาโกถูกออกแบบมาสำหรับบัญชีผู้บริหารในอนาคตวางแผนบัญชีและผู้จัดการผลิตภัณฑ์ที่ต้องการที่จะได้รับประโยชน์จากประสบการณ์ระหว่างประเทศในภาษาอังกฤษ [+]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต - กลยุทธ์การสร้างแบรนด์

&nbsp

โปรแกรมนี้ในปารีส, ลอนดอนและชิคาโกถูกออกแบบมาสำหรับบัญชีผู้บริหารในอนาคตวางแผนบัญชีและผู้จัดการผลิตภัณฑ์ที่ต้องการที่จะได้รับประโยชน์จากประสบการณ์ในระดับนานาชาติในสภาพแวดล้อมที่พูดภาษาอังกฤษ แน่นอนรวมถึงการเยี่ยมชมหน่วยงานหลายแห่งและสองการแข่งขันที่ทั้งการคิดเชิงกลยุทธ์และความคิดสร้างสรรค์เข้ามาเล่น ... [-]


หลักของศิลปะศิลปะ -

Sup de Pub
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

เป้าหมายของการนี​​้โทภาษาอังกฤษเพื่อช่วยให้นักเรียนที่สมบูรณ์แบบความรู้และทักษะของพวกเขาในพื้นที่ต่างๆของความคิดสร้างสรรค์ทางศิลปะโปรแกรมนี้จะเกิดขึ้นคือลอนดอนและ [+]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต - ทางศิลปะ

&nbsp

เป้าหมายของการนี​​้โทภาษาอังกฤษเพื่อช่วยให้นักเรียนที่สมบูรณ์แบบความรู้และทักษะของพวกเขาในพื้นที่ต่างๆของความคิดสร้างสรรค์ทางศิลปะ โปรแกรมนี้จะเกิดขึ้นคือลอนดอนและชิคาโกซึ่งเป็นเวลาหลายปีได้รับสองของมากที่สุดในโลกเมืองสัญลักษณ์สำหรับความคิดสร้างสรรค์ในการโฆษณา ... [-]


หลักของศิลปะในธุรกิจระหว่างประเทศ (maib)

Rennes School of Business
Campus เต็มเวลา 16  September 2018 ฝรั่งเศส Rennes

แมสซาชูเซตในธุรกิจระหว่างประเทศมีวัตถุประสงค์เพื่อให้นักเรียนที่ถือปริญญาแรกในการศึกษาธุรกิจที่มีดินแข็งในองค์ประกอบที่สำคัญของการทำธุรกิจในต่างประเทศ [+]

ศาสตรมหาบัณฑิตในธุรกิจระหว่างประเทศ MAIB

แมสซาชูเซตในธุรกิจระหว่างประเทศ (MAIB) มีวัตถุประสงค์เพื่อให้นักเรียนที่ถือปริญญาครั้งแรกในธุรกิจการศึกษาหรือเรื่องอย่างใกล้ชิดที่เกี่ยวข้องกับดินที่มั่นคงในองค์ประกอบที่สำคัญของการทำธุรกิจในต่างประเทศโดยเฉพาะอย่างยิ่งการพัฒนากลยุทธ์ระหว่างประเทศภายในความหลากหลายทางวัฒนธรรม บริบท. โปรแกรมการเรียนการสอนในแรนส์ด้วยความหลากหลายทางวัฒนธรรม, ทีมงานต่างประเทศของผู้เชี่ยวชาญที่ได้รับการรับรองโดยมหาวิทยาลัยเปิดการตรวจสอบการให้บริการ (OUVS) สำหรับการประชุมมาตรฐานเดียวกับของสหราชอาณาจักรภาคมหาวิทยาลัย ... [-]


ศิลปศาสตรมหาบัณฑิตในการออกแบบแฟชั่น: Haute Couture / Haute Technology

Paris College Of Art
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

โครงการหนึ่งปีนี้เน้นเรื่องวัสดุและเทคโนโลยีใหม่ ๆ ทำให้นักออกแบบได้รับความรู้และทักษะที่จำเป็นในการใช้ประโยชน์จากเทคโนโลยีและวัสดุใหม่ ๆ ที่เกิดขึ้นใหม่ [+]

โครงการหนึ่งปีนี้เน้นเรื่องวัสดุและเทคโนโลยีใหม่ ๆ ทำให้นักออกแบบได้รับความรู้และทักษะที่จำเป็นในการใช้ประโยชน์จากเทคโนโลยีและวัสดุใหม่ ๆ ที่เกิดขึ้นใหม่

วัสดุใหม่ ๆ กำลังได้รับการพัฒนาในอัตราที่รวดเร็วทำให้เสื้อผ้าทำได้มากกว่าการแต่งกาย: สามารถวัดอุณหภูมิส่งข้อมูลเกี่ยวกับสถานะทางสรีรวิทยาของผู้สวมใส่กระตุ้นการหลุดพ้นสู่ผิวเป็นต้นวัสดุเหล่านี้มักใช้สำหรับการเล่นกีฬาและ ชุดชั้นใน แต่พวกเขาสามารถให้บริการด้านนอกของการสึกหรอทางเทคนิค... [-]


MA ในการกำกับดูแลกิจการและการทูตเครือข่ายทั่วโลก

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

โลกของธุรกิจระหว่างประเทศในวันนี้มีการกำหนดโดย บริษัท ข้ามชาติที่กำลังเติบโตอย่างรวดเร็ว การดำเนินงานของพวกเขาอยู่เหนือพรมแดนของรัฐและการปฏิสัมพันธ์ของพวกเขาก่อให้เกิดเมทริกซ์ของเศรษฐกิจโลกในปัจจุบัน [+]

รายละเอียด โปรแกรม

รัสเซีย - ฝรั่งเศส Dual Master's Deg ree, หลักสูตรกับ HEC, Paris

โลกของธุรกิจระหว่างประเทศในวันนี้มีการกำหนดโดย บริษัท ข้ามชาติที่กำลังเติบโตอย่างรวดเร็ว การดำเนินงานของพวกเขาอยู่เหนือพรมแดนของรัฐและการปฏิสัมพันธ์ของพวกเขาก่อให้เกิดเมทริกซ์ของเศรษฐกิจโลกในปัจจุบัน การบริหารจัดการของ บริษัท ขนาดใหญ่เหล่านี้จำเป็นต้องมีวิสัยทัศน์เชิงกลยุทธ์ที่กว้างใหญ่หลากหลายทักษะเฉพาะด้านในการจัดโครงสร้างทางธุรกิจและความสามารถในการเข้าถึงข้อมูลข้ามวัฒนธรรม ยิ่งไปกว่านั้น บริษัท ข้ามชาติรายใหญ่ ๆ ยังคงพึ่งพาสภาพแวดล้อมทางการเมืองทั่วโลกมากขึ้น วันนี้ธุรกิจไม่สามารถหลีกเลี่ยงการมีส่วนร่วมของการเมืองระหว่างประเทศได้... [-]


สาขาการจัดการระหว่างประเทศ

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Nancy

โปรแกรมนี้ได้รับการออกแบบมาเพื่อฝึกฝนผู้เชี่ยวชาญด้านสิ่งแวดล้อมทางธุรกิจในฝรั่งเศสสหภาพยุโรปและรัสเซียโดยจัดเตรียมหลักสูตรการศึกษาร่วมและหนึ่งภาคการศึกษาเต็มรูปแบบในประเทศของสถาบันพันธมิตร โปรแกรมนี้เป็นหลักสูตรเต็มเวลา 2 ปี พันธมิตรฝรั่งเศสเป็นตัวแทนจาก ICN Business School (Nancy, France) [+]

โปรแกรมนี้ได้รับการออกแบบมาเพื่อฝึกฝนผู้เชี่ยวชาญด้านสิ่งแวดล้อมทางธุรกิจในฝรั่งเศสสหภาพยุโรปและรัสเซียโดยจัดเตรียมหลักสูตรการศึกษาร่วมและหนึ่งภาคการศึกษาเต็มรูปแบบในประเทศของสถาบันพันธมิตร โปรแกรมนี้เป็นหลักสูตรเต็มเวลา 2 ปี พันธมิตรฝรั่งเศสเป็นตัวแทนจาก ICN Business School (Nancy, France)... [-]


Master of Arts in Design for Social Impact

Paris College Of Art
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

Paris College of Art joins forces with MakeSense in this one-year Master’s program (MA) in Design for Social Impact that equips citizen designers with the practical know-how (design thinking methods, leadership, and entrepreneurial skills) to successfully lead design projects that will bring positive societal changes. [+]

Do you want to contribute to societal change? Do you see issues around you that you think could be improved or solved? Are you creative and entrepreneurial? Are you looking to work with like-minded people? Paris College of Art joins forces with MakeSense in this one-year Master’s program (MA) in Design for Social Impact that equips citizen designers with the practical know-how (design thinking methods, leadership, and entrepreneurial skills) to successfully lead design projects that will bring positive societal changes. The guiding question for this program is:

How can design change the world?

Each academic year students will work with faculty and partner organizations to answer this question on a specific theme – for the 2017-2018 academic year the theme is SHELTER (REFUGE in French). Students will research and design solutions to issues related to temporary or permanent shelter, whether it be a built shelter, a sanctuary, or a condition of increased safety and comfort. In a time of mass migrations, increasing pollution, lasting homelessness, youth unemployment and an aging population, students develop SHELTERS that make a difference.Examples of student projects previously incubated at MakeSense include services to the homeless, products that protect from air pollution or programs that encourage physical activity in senior citizens to decrease the risk of injury and associated health costs. In the first semester students will work with a social entrepreneur in an on-going effort to apply the skills they learn, and in the second semester, they will develop their own individual project that can... [-]


Master of Arts/Master of Fine Arts in Photography & Image-making

Paris College Of Art
Campus เต็มเวลา 1 - 2  September 2018 ฝรั่งเศส Paris

The MA/MFA in Photography and Image-Making focuses on new types of visual storytelling: still image, moving image, and multimedia, with a curriculum that emphasizes new media and transdisciplinary skill sets, and understands photography as a hybrid and emerging art form. [+]

In this program, students explore digital image-making through practice-based and process-oriented research. At the intersection of visual phenomena, new media, critical studies, and creative production, the program offers a unique blend of studio practice, and theoretical and art historical training. The MA/MFA in Photography and Image-Making focuses on new types of visual storytelling: still image, moving image, and multimedia, with a curriculum that emphasizes new media and transdisciplinary skill sets, and understands photography as a hybrid and emerging art form. The program explores digital image-making as a force, and it is designed as a practice-based and process-oriented program. Based on the intersection of visual phenomena, new media, critical studies, and creative production, the program offers a unique blend of studio practice, and theoretical and art historical training.... [-]


Master of Arts/Master of Fine Arts in Drawing

Paris College Of Art
Campus เต็มเวลา 1 - 2  September 2018 ฝรั่งเศส Paris

Designed for students whose creative practice is predominately rooted in drawing. Candidates for the program will be seeking new contexts and experiences for developing established/existing practices. Drawing is understood as more than a support or preparation for other disciplines: it is considered the work. [+]

Designed for students whose creative practice is predominately rooted in drawing. Candidates for the program will be seeking new contexts and experiences for developing established/existing practices. Drawing is understood as more than a support or preparation for other disciplines: it is considered the work. Each core workshop draws upon the individual investigations and questions arising and evolving in the studio as a starting point and provides the students with new contexts to rethink their work – to test out methods, materials, and ideas.The aim is to explore contemporary and emerging approaches to drawing alongside the continued acquisition and practice of academic skills. There is an expectation that students will explore a convergence rather than the opposition of the two. At PCA Students may choose either the 1-year MA Degree Track or the 2-year MFA (Terminal) Degree Track. The first year is common to both degree tracks with the exception of a spring semester Degree Project for MA candidates. MA students who choose to continue into the MFA would be required to complete the 3rd and 4th semesters and the MFA Thesis Project.The program is designed with an emphasis on professional practice and research, and, for the MFA program, with a focus on the teaching of drawing, providing students with possibilities to further their work outside the context of the school. Students are taught how to apply ‘drawing’ in its many forms to unfamiliar and diverse situations and are encouraged to invent projects that will continue beyond the scope of the... [-]


ศิลปศาสตรมหาบัณฑิตสาขาการทูตและกฎหมายระหว่างประเทศ

The American University of Paris
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

ผู้เชี่ยวชาญด้านการทูตและกฎหมายระหว่างประเทศของ AUP จะช่วยให้คุณได้รับความรู้พื้นฐานและทักษะการปฏิบัติที่จำเป็นต่อการประกอบอาชีพในกฎหมายระหว่างประเทศการทูตและการสนับสนุนจากนานาชาติ โปรแกรมนี้จะช่วยให้คุณคิดอย่างลึกซึ้งเกี่ยวกับประเด็นด้านกฎหมายและการต่างประเทศที่ซับซ้อนในบริบทในโลกแห่งความเป็นจริง [+]

กำลังเตรียมพร้อมสำหรับความเป็นผู้นำสาธารณะ

ปริญญาเอกด้านการทูตและกฎหมายระหว่างประเทศหนึ่งปีที่มีการแข่งขันสูงนี้มอบหลักสูตรปริญญาสหสาขาวิชาชีพกับหลักสูตรประกาศนียบัตรในช่วงฤดูร้อนของมหาวิทยาลัยออกซฟอร์ดในกฎหมายระหว่างประเทศว่าด้วยสิทธิมนุษยชน ผ่านหลักสูตรนี้คุณจะได้รับทั้งความรู้พื้นฐานและทักษะการปฏิบัติที่จำเป็นสำหรับการประกอบอาชีพด้านกฎหมายระหว่างประเทศการทูตและการสนับสนุนจากนานาชาติ... [-]


Master of Arts/Master of Fine Arts in Transdisciplinary New Media

Paris College Of Art
Campus เต็มเวลา 1 - 2  September 2018 ฝรั่งเศส Paris

Designed for those who are interested in exploring the wide-ranging creative field of New Media that goes beyond traditionally defined art and design disciplines, this program employs methods of transdisciplinary practice through collaborative teamwork. [+]

Production of new media is no longer the province of individual artists or designers working by themselves, but rather involves the collaborative practice of multidisciplinary teams. Designed for those who are interested in exploring the wide-ranging creative field of New Media that goes beyond traditionally defined art and design disciplines, this program employs methods of transdisciplinary practice through collaborative teamwork. Through a shared creative process, students will re-frame their current understanding of different tools, technologies, theories, and methods, developing hybrid systems and solutions that go beyond any one discipline. At PCA, students can complete either a Masters of Art (MA) or a Masters of Fine Arts (MFA) in Transdisciplinary New Media. The first two semesters (fall and spring) of these programs follow a common curriculum. MA students complete their thesis in the spring term to receive their degree while MFA students continue for two semesters of study in the following academic year (fall and spring) to receive their degree.... [-]


Master of Arts in Interior Design

Paris College Of Art
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

The Master of Arts (MA) in Interior Design is a one-year program aimed at emerging designers and conceived to provide them with the necessary tools and skills to become professionals in this field. This program prepares students to meet the demands of an expanding high-end residential and commercial property market in capital cities around the world. [+]

Aimed towards emerging designers interested in specializing in interior design, the Master of Arts proposed by PCA provides them with the necessary tools and skills to become professionals in the industry. The Master of Arts (MA) in Interior Design is a one-year program aimed at emerging designers and conceived to provide them with the necessary tools and skills to become professionals in this field. This program prepares students to meet the demands of an expanding high-end residential and commercial property market in capital cities around the world. Students with an undergraduate background in the arts or in design will be particularly suited for this program. A demonstrated ability to draw and sketch is an admissions criteria.... [-]