MA UK Online - MA programs UK Online - MA UK Online

MA UK Online - MA programs UK Online - MA UK Online

ปริญญาโท

โปรแกรมที่มีชื่อ "ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต " ประเพณีประกอบด้วยวิชาศิลปศาสตร์เช่นปรัชญาประวัติศาสตร์หรือวรรณกรรม จ้าวแห่งศิลปะเป็นโปรแกรมระดับบัณฑิตศึกษาที่สามารถนำมาหลังจากการศึกษาระดับปริญญาที่ได้รับในระดับปริญญาตรี (ปริญญาตรี) ปริญญาโทของโปรแกรมศิลปะมีชื่อ "MA " "ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต " หรือ "MA "

สหราชอาณาจักร, สหราชอาณาจักรเป็นมากกว่า 300 ปีและประกอบด้วยสี่ประเทศที่เป็นส่วนประกอบ ได้แก่ อังกฤษสกอตแลนด์เวลส์และไอร์แลนด์เหนือ สหราชอาณาจักรได้รับการเป็นศูนย์กลางของการเรียนรู้ที่ผ่านมา 1,000 ปีและมีมหาวิทยาลัยที่เก่าแก่และมีความโดดเด่นหลาย นักศึกษาต่างชาติทำขึ้นสัดส่วนที่สำคัญของนักศึกษาในมหาวิทยาลัยในสหราชอาณาจักร

MA UK Online - Take your MA UK Online. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

อ่านเพิ่มเติม

MA ในการค้าปลีกแฟชั่นและการจัดการที่หรูหรา

London College of Contemporary Arts
Online เต็มเวลา 18  February 2019 ประเทศอังกฤษ UK Online

เพิ่มพูนทักษะความสามารถและความรู้ในอุตสาหกรรมของคุณด้วยหลักสูตรออนไลน์ด้านการค้าปลีกและการบริหารจัดการสินค้าแฟชั่นชั้นนำจาก London College of Contemporary Arts ( LCCA ) ร่วมกับ International Telematic University UNINETTUNO [+]

MA ในการค้าปลีกแฟชั่นและการจัดการที่หรูหรา

เพิ่มพูนทักษะความสามารถและความรู้ในอุตสาหกรรมของคุณด้วยหลักสูตรออนไลน์ด้านการค้าปลีกและการบริหารจัดการสินค้าแฟชั่นชั้นนำจาก London College of Contemporary Arts ( LCCA ) ร่วมกับ International Telematic University UNINETTUNO

โปรแกรมของคุณจะมุ่งเน้นไปที่ประวัติความเป็นมาของแฟชั่นและการพัฒนาตลาดหรูด้วยการพิจารณาเป็นพิเศษในด้านการจัดการแบรนด์หรูที่ประสบความสำเร็จ นอกจากนี้คุณยังจะวิเคราะห์ผลกระทบของตลาดหรูเกี่ยวกับพฤติกรรมผู้บริโภคสถานะและใส่ใจกับลักษณะสำคัญของแนวโน้มตลาดตลอดจนการนำผลการวิจัยของคุณไปใช้ในการสร้างกลยุทธ์การสร้างตราสินค้าที่หรูหรา... [-]


Online Master of Arts in International Relations

Nottingham Trent University Online
Online นอกเวลา 2.5  May 2018 ประเทศอังกฤษ UK Online

Whether you’re looking to negotiate a policy for environmental change or generate solutions to global disputes, the online MA in International Relations from Nottingham Trent University (NTU) can enrich your experience and unlock a world of career opportunities. [+]

Online Master of Arts in International Relations

Whether you’re looking to negotiate a policy for environmental change or generate solutions to global disputes, the online MA in International Relations from Nottingham Trent University (NTU) can enrich your experience and unlock a world of career opportunities.

Flexible and engaging online learning

This 100% online MA in International Relations gives you a flexible way of gaining knowledge and exploring theories, policies and practices essential to furthering your expertise in this exciting field. Tailored to fit around your lifestyle and career, this online course can be undertaken at any time of the day. NTU is committed to offering highly relevant courses, tailored to fit around your lifestyle and career. The online master’s provides a flexible and engaging way to learn, with a number of ways to immerse you in the curriculum, including:... [-]


แม่ในการบริหารจัดการสื่อดิจิตอล

Hyper Island
Campus เต็มเวลา 24  January 2019 ประเทศอังกฤษ Manchester London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

แมสซาชูเซตส์แลนด์ไฮเปอร์ในโปรแกรม Digital Media บริหารมีประสบการณ์การเรียนรู้ที่ดื่มด่ำส่งโดยผู้นำนวัตกรรมดิจิตอลและผู้บุกเบิกโปรแกรมรวมความหลากหลายของหัวข้อรวมทั้งเทคโนโลยีดิจิตอล, การเปลี่ยนแปลงทางธุรกิจกลยุทธ์ [+]

แมสซาชูเซตส์แลนด์ไฮเปอร์ในโปรแกรม Digital Media บริหารมีประสบการณ์การเรียนรู้ที่ดื่มด่ำส่งโดยผู้นำนวัตกรรมดิจิตอลและผู้บุกเบิก โปรแกรมรวมความหลากหลายของหัวข้อรวมทั้งเทคโนโลยีดิจิตอล, การเปลี่ยนแปลงทางธุรกิจกลยุทธ์การออกแบบบริการและวิธีการวิจัยกับการประยุกต์ใช้จริงการพัฒนาผู้นำในอนาคต การจัดการสื่อดิจิตอลเป็นโปรแกรมที่เป็นผู้นำระดับปริญญาโทได้รับการออกแบบในความร่วมมือกับภาคอุตสาหกรรมและได้รับการรับรองโดยมหาวิทยาลัย Teesside มันถูกออกแบบมาเพื่อเตรียมความพร้อมสำหรับบทบาทนำในการสื่อความคิดสร้างสรรค์และอุตสาหกรรมดิจิตอล โปรแกรมนี้หลังจบการศึกษาจะช่วยให้คุณเข้าใจกระบวนการคิดที่ไดรฟ์บางส่วนของโลกที่ประสบความสำเร็จมากที่สุด บริษัท และนวัตกรรมที่ ได้รับการออกแบบในความร่วมมือกับอุตสาหกรรมโปรแกรมให้ผู้ที่ต้องการพัฒนาหรือปรับแต่งทักษะเชิงกลยุทธ์และดิจิตอลของพวกเขาหรือการเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมดิจิตอลและความคิดสร้างสรรค์นำเสนอโอกาสที่จะเรียนรู้จากนักคิดชั้นนำในอุตสาหกรรมและใช้หลักการในสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ที่สะท้อนความท้าทายที่โลกแห่งความจริง คุณจะเริ่มต้นการเดินทางกระแสที่จะกลายเป็นรูปแบบใหม่ของการเป็นผู้นำที่เป็นการปรับตัวและการขับเคลื่อนการทำงานร่วมกันอย่างสร้างสรรค์ที่สามารถไปได้ไกลกว่าความคิดเดิมและการปฏิบัติในการสร้างทีมงานที่มีประสิทธิภาพและมูลค่าทางธุรกิจ คุณจะได้รับการท้าทายจากสถานการณ์จริงของโลกและได้รับโอกาสในการทำงานกับกางเกงสดสำหรับลูกค้า คุณจะได้รับการท้าทายในการสร้างกลยุทธ์ทางธุรกิจและแบรนด์และพัฒนาโซลูชั่นที่เป็นนวัตกรรมบนพื้นฐานของแนวคิดที่สร้างสรรค์ นอกเหนือจากการโครงการกลุ่มนักเรียน Digital Media บริหารคาดว่าจะเสร็จสมบูรณ์ในการกำหนดบุคคลที่จะชมเชยงานแต่ละกลุ่ม ที่เกาะไฮเปอร์คุณจะถูกแช่อยู่ในการทำงานร่วมกันและการใช้พลังงานสูงสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ที่สะท้อนการเปลี่ยนแปลงสถานที่ทำงานที่ทันสมัย. เราให้ความสำคัญทั้งในการพัฒนาอาชีพและส่วนบุคคลและเราพยายามที่จะช่วยให้คุณประสบความสำเร็จที่โดยการสนับสนุนให้คุณมีวิธีการใหม่เครื่องมือและความรู้ในการพัฒนาความสามารถของคุณกำหนดเส้นตายสำหรับการประยุกต์ใช้โปรแกรมนี้คือ 30 กันยายน 2015 กำหนดเส้นตายนี้สำหรับผู้สมัครทั้งหมด - สหราชอาณาจักร / สหภาพยุโรป / นานาชาติ หากคุณต้องการคำแนะนำหรือคำแนะนำใด ๆ กับโปรแกรมโปรดของคุณ don t 'ลังเลที่จะได้รับการติดต่อโดยใช้รายละเอียดการติดต่อดังกล่าวข้างต้น... [-]


แม่ในการออกแบบประสบการณ์

Hyper Island
Campus เต็มเวลา 24  January 2019 ประเทศอังกฤษ Manchester London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรมขณะนี้ช่องว่างระหว่างสิ่งที่เป็นโรงเรียนสอนและสิ่งที่ [+]

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรม ขณะนี้ยังไม่มีช่องว่างระหว่างสิ่งที่โรงเรียนสอนและสิ่งที่นักออกแบบต้องรู้ในการสร้างผลิตภัณฑ์บริการและระบบในโลกจริง บทบาทของนักออกแบบที่มีการขยับ ผลิตภัณฑ์ในวันนี้จะไม่ค่อยมีเพียงความคาดหวังทางกายภาพและผู้บริโภคที่สูงขึ้นกว่าที่เคย ความท้าทายสำหรับนักออกแบบคือการออกแบบและส่งมอบประสบการณ์ที่มีความหมายทั้งออนไลน์และออฟไลน์ แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ดิจิตอลจะมีการพัฒนาทางด้านเทคนิคความคิดสร้างสรรค์และทักษะในเชิงกลยุทธ์ของคุณเป็นนักออกแบบประสบการณ์ที่จะนำไปสู่​​การเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมการพัฒนานี้ คุณจะสำรวจการออกแบบประสบการณ์และสาขาที่เกี่ยวข้องเช่นการออกแบบบริการและการออกแบบปฏิสัมพันธ์พฤติกรรมของมนุษย์เข้าใจการวิจัยอย่างเข้มงวดเทคโนโลยีดิจิตอลและการสร้างต้นแบบการจัดการโครงการความเฉียบแหลมทางธุรกิจและวิธีการสร้างและนำไปสู่​​ประสิทธิภาพทีมคุณจะปล่อยให้เราเตรียมไว้สำหรับบทบาทการออกแบบทั่วมนุษย์เป็นศูนย์กลางเช่นการออกแบบประสบการณ์สถาปนิกข้อมูลออกแบบปฏิสัมพันธ์และการออกแบบบริการ ภายในบทบาทเหล่านี้จบการศึกษาจะสามารถที่จะออกแบบและพัฒนาประสบการณ์ที่มีคุณภาพสูงผลิตภัณฑ์และบริการ คุณจะสามารถที่จะทำงานในวินัยวัฒนธรรมและขอบเขตทางภูมิศาสตร์ในการออกแบบโซลูชั่นที่เป็นนวัตกรรมเพื่อตอบสนองการใช้งานและความต้องการทางธุรกิจ เหนือสิ่งอื่นใดคุณจะสามารถที่จะดำเนินการกลยุทธ์การเป็นตัวแทนของการเปลี่ยนแปลงและมีความรู้ทักษะและความสามารถในการทำงานอยู่ในระดับแนวหน้าของอุตสาหกรรมนี้ที่รวดเร็ว. "คุณอาจจะเรียกประเภทของการออกแบบบริการงานนี้การออกแบบประสบการณ์การออกแบบ คิดการออกแบบเชิงกลยุทธ์การออกแบบระบบหรือแม้กระทั่งการออกแบบองค์กร ทั้งนี้ขึ้นอยู่กับความหมายของคุณวิธีการในการแก้ปัญหาเรื่องนี้จริงๆเร่งด่วน, สังคมที่ซับซ้อนท้าทายชุมชนของเราและธุรกิจกำลังเผชิญจำเป็นต้องมีนักออกแบบในการขึ้นเกมของพวกเขาและให้ตัวเองมีทักษะและความสามารถที่จำเป็นในการออกแบบในภูมิประเทศที่พัฒนาอย่างต่อเนื่อง "- ลอเรนกะหรี่ของ Hyper เกาะผู้จัดการโครงการ (ก่อนหน้านี้ผู้ร่วมก่อตั้งสตึ )... [-]


MA Marketing and Innovation (Top up)

Stanmore School Of Business (SSB)
Online เต็มเวลา 8 - 10  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 1

Marketing and Innovation are a pair of gears that work together to move your entrepreneurial success engine forward. Ideally, innovation works itself into the entirety of your business culture, and as a result, it moves out into your marketing strategy. Marketing and Innovation is a great way to learn new techniques for innovative thinking in the business environment. It also will help participants learn how to drive innovation by generating creative solutions to the challenges. [+]

Course overview

Marketing and Innovation are a pair of gears that work together to move your entrepreneurial success engine forward. Ideally, innovation works itself into the entirety of your business culture, and as a result, it moves out into your marketing strategy. Marketing and Innovation is a great way to learn new techniques for innovative thinking in the business environment. It also will help participants learn how to drive innovation by generating creative solutions to the challenges.

Course Content

Research Methods for Business Management Dissertation Project

(successful completion of stage two leads to award of MA Degree from the university)

Reasons to study with us... [-]


MA Marketing and Innovation

Stanmore School Of Business (SSB)
Online เต็มเวลา นอกเวลา 12 - 24  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

Marketing and Innovation are a pair of gears that work together to move your entrepreneurial success engine forward. Ideally, innovation works itself into the entirety of your business culture, and as a result, it moves out into your marketing strategy. Marketing and Innovation is a great way to learn new techniques for innovative thinking in the business environment. It also will help participants learn how to drive innovation by generating creative solutions to the challenges. [+]

Course overview

Marketing and Innovation are a pair of gears that work together to move your entrepreneurial success engine forward. Ideally, innovation works itself into the entirety of your business culture, and as a result, it moves out into your marketing strategy. Marketing and Innovation is a great way to learn new techniques for innovative thinking in the business environment. It also will help participants learn how to drive innovation by generating creative solutions to the challenges.

Course Content

STAGE ONE MODULES (Qualified Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership)

Manage Team Performance to Support Strategy Information Management and Strategic Decision Making Leading a Strategic Management Project Strategic Direction Strategic Planning Development as a Strategic Manager ... [-]

MA Human Resource Management (HRM) (Top up)

Stanmore School Of Business (SSB)
Online เต็มเวลา 8 - 10  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 1

Human Resource Management (HRM) is the term used to describe formal systems devised for the management of people within an organisation. In recent years recognition of the importance of human resources management to a company's overall health has grown dramatically. HRM functions are ideally positioned near the theoretic centre of the organisation, with access to all areas of the business. So If you are an HR professional, or want to make a move into HR, this master’s degree will take your career to the next level. [+]

Course overview

Human Resource Management (HRM) is the term used to describe formal systems devised for the management of people within an organisation. In recent years recognition of the importance of human resources management to a company's overall health has grown dramatically. HRM functions are ideally positioned near the theoretic centre of the organisation, with access to all areas of the business. So If you are an HR professional, or want to make a move into HR, this master’s degree will take your career to the next level.

Course Content

Dissertation and Research Methods

(successful completion of stage two leads to award of MA Degree from the university)

... [-]

MA Human Resource Management (HRM)

Stanmore School Of Business (SSB)
Online เต็มเวลา นอกเวลา 12 - 24  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

Human Resource Management (HRM) is the term used to describe formal systems devised for the management of people within an organisation. In recent years recognition of the importance of human resources management to a company's overall health has grown dramatically. HRM functions are ideally positioned near the theoretic centre of the organisation, with access to all areas of the business. So If you are an HR professional, or want to make a move into HR, this master’s degree will take your career to the next level. [+]

Course overview

Human Resource Management (HRM) is the term used to describe formal systems devised for the management of people within an organisation. In recent years recognition of the importance of human resources management to a company's overall health has grown dramatically. HRM functions are ideally positioned near the theoretic centre of the organisation, with access to all areas of the business. So If you are an HR professional, or want to make a move into HR, this master’s degree will take your career to the next level.

Course Content

STAGE ONE MODULES (Qualified Level 7 Diploma in Human Resource Management)

Contemporary HRM Leading, Managing and HR Development Resourcing, Talent Management and Development Performance Management Employee Relations Investigating a Business Issue from an HR Perspective ... [-]

MA in Comparative Drug and Alcohol Studies

Middlesex University London
Campus นอกเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online

The use of alcohol, drugs and tobacco has become a major concern for most governments across the world. This has resulted in increasing international and European collaboration to devise policies and approaches to address problems related to substance use/misuse. There has also been a considerable expansion in research, data gathering and scientific publishing in many countries and various action plans and strategies have been produced. [+]

This master's degree is designed for those who want to expand their knowledge and understanding of these drug and alcohol issues, including policies and interventions, within a comparative context. It is relevant to policymakers and practitioners, and to students and researchers working in, associated with, or preparing to enter this field.

Over the course of the programme, you will gain the knowledge and skills required to investigate and analyse drug and alcohol use, problem use, addiction, and their responses, from a multi-disciplinary and cross-national perspective.

The master is being run jointly by four universities: Middlesex University; Aarhus University (Denmark); University del Piemonte Orientale "A. Avogardo" (Italy); and Universitas Miguel Hernandez de Elche-Alicante (Spain). With access to a group of European teachers and students, you will have opportunities to share research findings as well as experiences and personal knowledge about your own countries. You will also have the chance to study in partner universities or undertake placements in Europe and international agencies and gain career development through utilising work-based learning approaches and internships.... [-]


MA in Diversity and Organisational Change

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 12 - 24  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

With the increasing diversity of the workforce and the impact of austerity measures, it is crucial that traditional approaches to HR and people and change management are being reassessed. In today’s challenging work environment organisations are looking to professionals from the HR sector to lead on business sustainability and organisational change. [+]

Companies in both the private and public sectors increasingly require specialists to lead change and manage diversity. This course, with its focus on equipping you with knowledge and practical skills in analysing, strategically planning and solving issues related to managing organisational change and diversity, is designed to develop current HR professionals who want to progress and recent graduates looking for a career in this field. With the opportunity to explore the interrelationship between leading and managing change at individual, team and organisational level and managing diversity from social, psychological, legal and policy and HR perspectives, the MA enables you to explore the synergies between diversity and change.... [-]


MA in International Human Resource Management

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 12 - 24  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

In a globalised world, HR professionals face many challenges around the areas of leadership and people management, cross-cultural and expatriate management, global integration, governance systems and, and reward and performance management. In increasingly globalised and dynamic workplaces organisations require adaptable professionals who understand these issues. [+]

Grounded in the standards of the Chartered Institute of Personnel and Development, the world’s largest HR professional body, this course provides a unique insight in traditional and non-traditional sectors with a focus on subjects such as international reward management, globalisation and liberalisation of the national economies, and comparative employment relations. As well as acquiring knowledge on these key topics you will also develop the capabilities to utilise people-related data, metrics, and use analytics for insight-driven and informed practice to further the priorities of the organisation.

The course, designed for both graduates and HR professionals, has a strong emphasis on understanding the links between theory and practice, taught by an experienced and research driven team you will also attend guest lectures from renowned HR professors, develop skills in metrics and analytics with practitioners, residential activities, and have the option of integrating a 6 month work placement into your learning. If you would like a more graduated approach to undertaking study there is also the extended 15-month version of the course.... [-]


MA in People Management

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 12  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

In an ever-changing business environment, organisations are looking to HR professionals to respond to and shape future performance and success, facilitate management and development within a global context, and embrace innovative approaches that will meet the demands placed on modern organisations. [+]

Focusing on areas such as strategy, people resourcing, reward management, employment relations and leadership, this MA is designed to develop recent graduates and those in the early stages of their career who want to delve deeper into the field and enhance career progression. Not only does the course address highly relevant topics of people management and development but it is also grounded in the professional standards of the Chartered Institute for Personnel and Development, ensuring you meet internationally recognised HR benchmarks.

Core to the course is the development of capabilities in utilising people-related data, metrics, and analytics for insight-driven and informed practice to further the priorities of the organisation. The course also has a number of activities such as case studies, student-led appraisals and residential which all embed an understanding of the application of theory in practice. We also have flexible learning modes, either over 1 year full-time or 2 years part-time with a combination of time slots integrating evening and weekend options, as well as an enhanced 15-month version if you want a more graduated approach to undertaking the study.... [-]


MA in Strategic Branding and Stakeholder Communication

Middlesex University London
Campus 12  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online

Looking at the multiple audiences that brands must address, this master's degree covers the core subjects of strategic brand management, stakeholder communication and theories, brand analytics, and e-marketing and digital strategies across fields as diverse as city, region and nation branding, corporate and organisational branding, innovation-driven marketing, and sonic branding. [+]

An in-depth immersion in multiple facets of branding, including areas such as strategic brand-building, sonic branding and digital marketing, is facilitated by a team of academics who are experts in the field of branding. The teaching team is led by the senior lecturer and top place branding academic Dr Keith Dinnie, author of the world’s first academic textbook on the topic of nation branding. The course is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry.

Being situated in London means you will be in a city that is a global hub for the branding, advertising and design industries, as well as learning in a highly cosmopolitan and diverse campus environment here at Middlesex. You will be studying with other like-minded marketing professionals and recent marketing graduates, helping you to develop a professional network and enhance the skills and knowledge required for a branding role whether client-side or agency-side.... [-]


Master in Strategic Branding Stakeholder Communication (MA)

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  October 2018 ประเทศอังกฤษ UK Online London + เพิ่มขึ้น 2

An in-depth immersion in multiple facets of branding, including areas such as strategic brand-building, sonic branding and digital marketing, is facilitated by a team of academics who are experts in the field of branding. The teaching team is led by the senior lecturer and top place branding academic Dr Keith Dinnie, author of the world’s first academic textbook on the topic of nation branding. The course is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry. [+]

Looking at the multiple audiences that brands must address, this master's degree covers the core subjects of strategic brand management, stakeholder communication and theories, brand analytics, and e-marketing and digital strategies across fields as diverse as city, region and nation branding, corporate and organisational branding, innovation-driven marketing, and sonic branding.

Why study MA Strategic Branding and Stakeholder Communication at Middlesex University?

An in-depth immersion in multiple facets of branding, including areas such as strategic brand-building, sonic branding and digital marketing, is facilitated by a team of academics who are experts in the field of branding. The teaching team is led by the senior lecturer and top place branding academic Dr Keith Dinnie, author of the world’s first academic textbook on the topic of nation branding. The course is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry.... [-]


Master in Leading Inclusive Education (MA)

Middlesex University London
Online 2 - 3  January 2019 ประเทศอังกฤษ UK Online London

Take the next step in your career with this innovative online course, designed for professionals working as leaders or prospective leaders of inclusion in educational settings. [+]

Why study MA Leading Inclusive Education at Middlesex University? Developing inclusive education practice to support the needs of all learners is one of the most important challenges facing education professionals today. The MA Leading Inclusive Education is an exciting new distance-learning pathway for education professionals seeking to develop their leadership careers, offering alternatives to, and routes on from, current NCTL leadership qualifications and the National Award for SEN Coordination. We've brought together some of the finest education leaders with the distance-learning experts, Real Training, to develop a new kind of learning experience that makes the most of the practical skills participants already have, allowing learning and development within a workplace setting and alongside colleagues.Through a mixture of 60 and 30 credit practice-led online modules, participants will build a portfolio of leadership skills and knowledge to suit the areas of inclusion that are most relevant to their setting. Some areas you might cover include: Gender and Sexuality Communities and Culture Social, Emotional and Mental Health difficulties Learning Differences Migration and Language acquisition Learning Conversations, Mentoring and Coaching The programme is open to graduate professionals working in an educational setting, both in the UK and internationally. Whether working in a school, FE college, university, PRU or hospital, this flexible practice-led course will help participants progress into leadership roles or develop leadership in the crucial area of inclusion.... [-]