MA UK Online - MA programs UK Online - MA UK Online

MA UK Online - MA programs UK Online - MA UK Online

ปริญญาโท

โปรแกรมที่มีชื่อ "ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต " ประเพณีประกอบด้วยวิชาศิลปศาสตร์เช่นปรัชญาประวัติศาสตร์หรือวรรณกรรม จ้าวแห่งศิลปะเป็นโปรแกรมระดับบัณฑิตศึกษาที่สามารถนำมาหลังจากการศึกษาระดับปริญญาที่ได้รับในระดับปริญญาตรี (ปริญญาตรี) ปริญญาโทของโปรแกรมศิลปะมีชื่อ "MA " "ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต " หรือ "MA "

สหราชอาณาจักร, สหราชอาณาจักรเป็นมากกว่า 300 ปีและประกอบด้วยสี่ประเทศที่เป็นส่วนประกอบ ได้แก่ อังกฤษสกอตแลนด์เวลส์และไอร์แลนด์เหนือ สหราชอาณาจักรได้รับการเป็นศูนย์กลางของการเรียนรู้ที่ผ่านมา 1,000 ปีและมีมหาวิทยาลัยที่เก่าแก่และมีความโดดเด่นหลาย นักศึกษาต่างชาติทำขึ้นสัดส่วนที่สำคัญของนักศึกษาในมหาวิทยาลัยในสหราชอาณาจักร

MA UK Online - Take your MA UK Online. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

อ่านเพิ่มเติม

แม่ในการบริหารจัดการสื่อดิจิตอล

Hyper Island
Campus เต็มเวลา 24  January 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

แมสซาชูเซตส์แลนด์ไฮเปอร์ในโปรแกรม Digital Media บริหารมีประสบการณ์การเรียนรู้ที่ดื่มด่ำส่งโดยผู้นำนวัตกรรมดิจิตอลและผู้บุกเบิกโปรแกรมรวมความหลากหลายของหัวข้อรวมทั้งเทคโนโลยีดิจิตอล, การเปลี่ยนแปลงทางธุรกิจกลยุทธ์ [+]

แมสซาชูเซตส์แลนด์ไฮเปอร์ในโปรแกรม Digital Media บริหารมีประสบการณ์การเรียนรู้ที่ดื่มด่ำส่งโดยผู้นำนวัตกรรมดิจิตอลและผู้บุกเบิก โปรแกรมรวมความหลากหลายของหัวข้อรวมทั้งเทคโนโลยีดิจิตอล, การเปลี่ยนแปลงทางธุรกิจกลยุทธ์การออกแบบบริการและวิธีการวิจัยกับการประยุกต์ใช้จริงการพัฒนาผู้นำในอนาคต การจัดการสื่อดิจิตอลเป็นโปรแกรมที่เป็นผู้นำระดับปริญญาโทได้รับการออกแบบในความร่วมมือกับภาคอุตสาหกรรมและได้รับการรับรองโดยมหาวิทยาลัย Teesside มันถูกออกแบบมาเพื่อเตรียมความพร้อมสำหรับบทบาทนำในการสื่อความคิดสร้างสรรค์และอุตสาหกรรมดิจิตอล โปรแกรมนี้หลังจบการศึกษาจะช่วยให้คุณเข้าใจกระบวนการคิดที่ไดรฟ์บางส่วนของโลกที่ประสบความสำเร็จมากที่สุด บริษัท และนวัตกรรมที่ ได้รับการออกแบบในความร่วมมือกับอุตสาหกรรมโปรแกรมให้ผู้ที่ต้องการพัฒนาหรือปรับแต่งทักษะเชิงกลยุทธ์และดิจิตอลของพวกเขาหรือการเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมดิจิตอลและความคิดสร้างสรรค์นำเสนอโอกาสที่จะเรียนรู้จากนักคิดชั้นนำในอุตสาหกรรมและใช้หลักการในสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ที่สะท้อนความท้าทายที่โลกแห่งความจริง คุณจะเริ่มต้นการเดินทางกระแสที่จะกลายเป็นรูปแบบใหม่ของการเป็นผู้นำที่เป็นการปรับตัวและการขับเคลื่อนการทำงานร่วมกันอย่างสร้างสรรค์ที่สามารถไปได้ไกลกว่าความคิดเดิมและการปฏิบัติในการสร้างทีมงานที่มีประสิทธิภาพและมูลค่าทางธุรกิจ คุณจะได้รับการท้าทายจากสถานการณ์จริงของโลกและได้รับโอกาสในการทำงานกับกางเกงสดสำหรับลูกค้า คุณจะได้รับการท้าทายในการสร้างกลยุทธ์ทางธุรกิจและแบรนด์และพัฒนาโซลูชั่นที่เป็นนวัตกรรมบนพื้นฐานของแนวคิดที่สร้างสรรค์ นอกเหนือจากการโครงการกลุ่มนักเรียน Digital Media บริหารคาดว่าจะเสร็จสมบูรณ์ในการกำหนดบุคคลที่จะชมเชยงานแต่ละกลุ่ม ที่เกาะไฮเปอร์คุณจะถูกแช่อยู่ในการทำงานร่วมกันและการใช้พลังงานสูงสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ที่สะท้อนการเปลี่ยนแปลงสถานที่ทำงานที่ทันสมัย. เราให้ความสำคัญทั้งในการพัฒนาอาชีพและส่วนบุคคลและเราพยายามที่จะช่วยให้คุณประสบความสำเร็จที่โดยการสนับสนุนให้คุณมีวิธีการใหม่เครื่องมือและความรู้ในการพัฒนาความสามารถของคุณกำหนดเส้นตายสำหรับการประยุกต์ใช้โปรแกรมนี้คือ 30 กันยายน 2015 กำหนดเส้นตายนี้สำหรับผู้สมัครทั้งหมด - สหราชอาณาจักร / สหภาพยุโรป / นานาชาติ หากคุณต้องการคำแนะนำหรือคำแนะนำใด ๆ กับโปรแกรมโปรดของคุณ don t 'ลังเลที่จะได้รับการติดต่อโดยใช้รายละเอียดการติดต่อดังกล่าวข้างต้น... [-]


แม่ในการออกแบบประสบการณ์

Hyper Island
Campus เต็มเวลา 24  January 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรมขณะนี้ช่องว่างระหว่างสิ่งที่เป็นโรงเรียนสอนและสิ่งที่ [+]

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรม ขณะนี้ยังไม่มีช่องว่างระหว่างสิ่งที่โรงเรียนสอนและสิ่งที่นักออกแบบต้องรู้ในการสร้างผลิตภัณฑ์บริการและระบบในโลกจริง บทบาทของนักออกแบบที่มีการขยับ ผลิตภัณฑ์ในวันนี้จะไม่ค่อยมีเพียงความคาดหวังทางกายภาพและผู้บริโภคที่สูงขึ้นกว่าที่เคย ความท้าทายสำหรับนักออกแบบคือการออกแบบและส่งมอบประสบการณ์ที่มีความหมายทั้งออนไลน์และออฟไลน์ แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ดิจิตอลจะมีการพัฒนาทางด้านเทคนิคความคิดสร้างสรรค์และทักษะในเชิงกลยุทธ์ของคุณเป็นนักออกแบบประสบการณ์ที่จะนำไปสู่​​การเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมการพัฒนานี้ คุณจะสำรวจการออกแบบประสบการณ์และสาขาที่เกี่ยวข้องเช่นการออกแบบบริการและการออกแบบปฏิสัมพันธ์พฤติกรรมของมนุษย์เข้าใจการวิจัยอย่างเข้มงวดเทคโนโลยีดิจิตอลและการสร้างต้นแบบการจัดการโครงการความเฉียบแหลมทางธุรกิจและวิธีการสร้างและนำไปสู่​​ประสิทธิภาพทีมคุณจะปล่อยให้เราเตรียมไว้สำหรับบทบาทการออกแบบทั่วมนุษย์เป็นศูนย์กลางเช่นการออกแบบประสบการณ์สถาปนิกข้อมูลออกแบบปฏิสัมพันธ์และการออกแบบบริการ ภายในบทบาทเหล่านี้จบการศึกษาจะสามารถที่จะออกแบบและพัฒนาประสบการณ์ที่มีคุณภาพสูงผลิตภัณฑ์และบริการ คุณจะสามารถที่จะทำงานในวินัยวัฒนธรรมและขอบเขตทางภูมิศาสตร์ในการออกแบบโซลูชั่นที่เป็นนวัตกรรมเพื่อตอบสนองการใช้งานและความต้องการทางธุรกิจ เหนือสิ่งอื่นใดคุณจะสามารถที่จะดำเนินการกลยุทธ์การเป็นตัวแทนของการเปลี่ยนแปลงและมีความรู้ทักษะและความสามารถในการทำงานอยู่ในระดับแนวหน้าของอุตสาหกรรมนี้ที่รวดเร็ว. "คุณอาจจะเรียกประเภทของการออกแบบบริการงานนี้การออกแบบประสบการณ์การออกแบบ คิดการออกแบบเชิงกลยุทธ์การออกแบบระบบหรือแม้กระทั่งการออกแบบองค์กร ทั้งนี้ขึ้นอยู่กับความหมายของคุณวิธีการในการแก้ปัญหาเรื่องนี้จริงๆเร่งด่วน, สังคมที่ซับซ้อนท้าทายชุมชนของเราและธุรกิจกำลังเผชิญจำเป็นต้องมีนักออกแบบในการขึ้นเกมของพวกเขาและให้ตัวเองมีทักษะและความสามารถที่จำเป็นในการออกแบบในภูมิประเทศที่พัฒนาอย่างต่อเนื่อง "- ลอเรนกะหรี่ของ Hyper เกาะผู้จัดการโครงการ (ก่อนหน้านี้ผู้ร่วมก่อตั้งสตึ )... [-]


MA in Comparative Drug and Alcohol Studies

Middlesex University London
Campus นอกเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online

The use of alcohol, drugs and tobacco has become a major concern for most governments across the world. This has resulted in increasing international and European collaboration to devise policies and approaches to address problems related to substance use/misuse. There has also been a considerable expansion in research, data gathering and scientific publishing in many countries and various action plans and strategies have been produced. [+]

This master's degree is designed for those who want to expand their knowledge and understanding of these drug and alcohol issues, including policies and interventions, within a comparative context. It is relevant to policy makers and practitioners, and to students and researchers working in, associated with, or preparing to enter this field.

Over the course of the programme you will gain the knowledge and skills required to investigate and analyse drug and alcohol use, problem use, addiction, and their responses, from a multi-disciplinary and cross-national perspective.

The master's is being run jointly by four universities: Middlesex University; Aarhus University (Denmark); University del Piemonte Orientale "A. Avogardo" (Italy); and Universitas Miguel Hernandez de Elche-Alicante (Spain). With access to a group of European teachers and students, you will have opportunities to share research findings as well as experiences and personal knowledge about your own countries. You will also have the chance to study in partner universities or undertake placements in Europe and international agencies and gain career development through utilising work-based learning approaches and internships.... [-]


MA in Diversity and Organisational Change

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 12 - 24  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

With the increasing diversity of the workforce and the impact of austerity measures it is crucial that traditional approaches to HR, and people and change management are be reassessed. In today’s challenging work environment organisations are looking to professionals from the HR sector to lead on business sustainability and organisational change. [+]

Companies in both the private and public sectors increasingly require specialists to lead change and manage diversity. This course, with its focus on equipping you with knowledge and practical skills in analysing, strategically planning and solving issues related to managing organisational change and diversity, is designed to develop current HR professionals who want to progress and recent graduates looking for a career in this field. With the opportunity to explore the interrelationship between leading and managing change at individual, team and organisational level and managing diversity from social, psychological, legal and policy and HR perspectives, the MA enables you to explore the synergies between diversity and change.... [-]


MA in International Human Resource Management

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 12 - 24  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

In a globalised world, HR professionals face many challenges around the areas of leadership and people management, cross-cultural and expatriate management, global integration, governance systems and, and reward and performance management. In increasingly globalised and dynamic workplaces organisations require adaptable professionals who understand these issues. [+]

Grounded in the standards of the Chartered Institute of Personnel and Development, the world’s largest HR professional body, this course provides a unique insight in traditional and non-traditional sectors with a focus on subjects such as international reward management, globalisation and liberalisation of the national economies, and comparative employment relations. As well as acquiring knowledge on these key topics you will also develop the capabilities to utilise people-related data, metrics, and use analytics for insight-driven and informed practice to further the priorities of the organisation.

The course, designed for both graduates and HR professionals, has a strong emphasis on understanding the links between theory and practice, taught by an experienced and research driven team you will also attend guest lectures from renowned HR professors, develop skills in metrics and analytics with practitioners, residential activities, and have the option of integrating a 6 month work placement into your learning. If you would like a more graduated approach to undertaking study there is also the extended 15-month version of the course.... [-]


MA in People Management

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 12  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

In an ever changing business environment, organisations are looking to HR professionals to respond to and shape future performance and success, facilitate management and development within a global context, and embrace innovative approaches that will meet the demands placed on modern organisations. [+]

Focusing on areas such as strategy, people resourcing, reward management, employment relations and leadership, this MA is designed to develop recent graduates and those in the early stages of their career who want delve deeper into the field and enhance career progression. Not only does the course address highly relevant topics of people management and development but it is also grounded in the professional standards of the Chartered Institute for Personnel and Development, ensuring you meet internationally recognised HR benchmarks.

Core to the course is the develop of capabilities in utilising people related data, metrics, and analytics for insight driven and informed practice to further the priorities of the organisation. The course also has a number of activities such as case studies, student led appraisals and residential which all embed an understanding of the application of theory in practice. We also have flexible learning modes, either over 1 year full-time or 2 years part-time with a combination of time slots integrating evening and weekend options, as well as an enhanced 15 month version if you want a more graduated approach to undertaking study.... [-]


MA in Strategic Branding and Stakeholder Communication

Middlesex University London
Campus 12  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online

Looking at the multiple audiences that brands must address, this master's degree covers the core subjects of strategic brand management, stakeholder communication and theories, brand analytics, and e-marketing and digital strategies across fields as diverse as city, region and nation branding, corporate and organisational branding, innovation-driven marketing, and sonic branding. [+]

An in-depth immersion in multiple facets of branding, including areas such as strategic brand-building, sonic branding and digital marketing, is facilitated by a team of academics who are experts in the field of branding. The teaching team is led by senior lecture and top place branding academic Dr Keith Dinnie, author of the world’s first academic textbook on the topic of nation branding. The course is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry.

Being situated in London means you will be in a city that is a global hub for the branding, advertising and design industries, as well as learning in a highly cosmopolitan and diverse campus environment here at Middlesex. You will be studying with other like-minded marketing professionals and recent marketing graduates, helping you to develop a professional network and enhance the skills and knowledge required for a branding role whether client-side or agency-side.... [-]


Master in Strategic Branding Stakeholder Communication (MA)

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  October 2018 ประเทศอังกฤษ UK Online London + เพิ่มขึ้น 2

An in-depth immersion in multiple facets of branding, including areas such as strategic brand-building, sonic branding and digital marketing, is facilitated by a team of academics who are experts in the field of branding. The teaching team is led by senior lecture and top place branding academic Dr Keith Dinnie, author of the world’s first academic textbook on the topic of nation branding. The course is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry. [+]

Looking at the multiple audiences that brands must address, this master's degree covers the core subjects of strategic brand management, stakeholder communication and theories, brand analytics, and e-marketing and digital strategies across fields as diverse as city, region and nation branding, corporate and organisational branding, innovation-driven marketing, and sonic branding.

Why study MA Strategic Branding and Stakeholder Communication at Middlesex University?

An in-depth immersion in multiple facets of branding, including areas such as strategic brand-building, sonic branding and digital marketing, is facilitated by a team of academics who are experts in the field of branding. The teaching team is led by senior lecture and top place branding academic Dr Keith Dinnie, author of the world’s first academic textbook on the topic of nation branding. The course is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry.... [-]


Master in Education (MA)

Middlesex University London
Campus นอกเวลา 3 - 3  January 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 1

What constitutes good education and how can it be delivered most effectively? This flexible course, taught by tutors possessing extensive experience in educational settings, explores how education defines and contributes to the world around us. In understanding that education is much more than simply teaching and learning, you will begin to question many of the assumptions that lie beneath both policy and practice. [+]

Why study MA Education at Middlesex?

The core focus of this innovative MA is exceptional education. Our part-time course meets the needs of those who wish to further their knowledge of the theory and processes of education but cannot commit to full-time studies. The course may be undertaken on an individual or collective basis, with groups of teachers and education professionals both eligible to enrol.

Structured so that assignments can be built into your working practice, the course will maximise the effectiveness of your teaching, leadership and management. We encourage participants to evaluate existing practices, develop new approaches and become immersed in action enquiry based research.... [-]


Master in Strategic Branding and Stakeholder Communication (MA)

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  October 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

This course is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry. [+]

Looking at the multiple audiences that brands must address, this master's degree covers the core subjects of strategic brand management, stakeholder communication and theories, brand analytics, and e-marketing and digital strategies across fields as diverse as city, region and nation branding, corporate and organisational branding, innovation-driven marketing, and sonic branding.

It is designed for students who have just completed an undergraduate degree and who wish to specialise in branding, as well as professionals currently working in marketing, who want to further their careers in the industry.

Why study MA Strategic Branding and Stakeholder Communication at Middlesex University?... [-]


Master in People Management and Development (MA)

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  October 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

This MA is designed to develop recent graduates, enhance the expertise of HR professionals, and provide current managers with specialist HR knowledge. [+]

In an ever-changing business environment, organisations are looking for HR professionals to be both experts in their field and facilitators of change, enabling staff to adapt and develop within this landscape. The sector in the UK and abroad is buoyant and incredibly dynamic, increasing strategic, ethical and policy support across businesses and institutions of all sizes.

Why Study MA People Management

This MA is designed to develop recent graduates, enhance the expertise of HR professionals, and provide current managers with specialist HR knowledge. The course has a balance of academic rigour and practice-based application, taught by academics with research expertise in employment relations, employment law, learning and development, and practitioner experience in reward and performance management, and coaching and mentoring. You will tackle current topics and concepts in the field, while the Chartered Institute of Personnel and Development standards are integrated into the learning to ensure knowledge is relevant and links to practice. There are also a number of practice activities including optional placements and a weeklong residential.... [-]


Master in Comparative Drug and Alcohol Studies (MA)

Middlesex University London
Campus นอกเวลา January 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 1

This master's degree is designed for those who want to expand their knowledge and understanding of these drug and alcohol issues, including policies and interventions, within a comparative context. It is relevant to policy makers and practitioners, and to students and researchers working in, associated with, or preparing to enter this field. [+]

Why study MA Comparative Drug and Alcohol Studies at Middlesex University?

The master's is being run jointly by four universities: Middlesex University; Aarhus University (Denmark); University del Piemonte Orientale "A. Avogardo" (Italy); and Universitas Miguel Hernandez de Elche-Alicante (Spain). With access to a group of European teachers and students, you will have opportunities to share research findings as well as experiences and personal knowledge about your own countries. You will also have the chance to study in partner universities or undertake placements in Europe and international agencies and gain career development through utilising work-based learning approaches and internships. ... [-]


Professional Practice in Visual Effects

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  August 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

The programme is designed for visual effects (VFX) professionals with significant experience in their field who want to gain a master's degree that focuses on their current work within the sector. You will be able claim recognition for your prior learning and thus gain academic credit that can count towards the degree and enable completion of it at an accelerated rate. [+]

We have developed an innovative approach that includes the development of leadership and management within the VFX sector, delivered as a part-time programme of study for working professionals.

Course highlights Enables established VFX practitioners to gain a master's degree in between one and two years Centres on real-life projects undertaken in the workplace, allowing employers and individual practitioners to negotiate the specific focus of professional learning Focuses on the development and enhancement of advanced professional practice both of the individuals undertaking the programmes and in the sector more widely to promote collaborative working Facilitates the accreditation of (in-house or externally provided) advanced professional training previously or concurrently undertaken so that this learning can count towards the degree Provides added value to employers in the form of enhanced and innovative outcomes for the work projects being undertaken by their employees both during and after the programme.... [-]


MA in Global Governance and Sustainable Development

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  October 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

Quality of governance is increasingly recognised as central to sustainable development, which requires achieving just and legitimate outcomes in major global socio-economic and environmental issues such as poverty, climate change, food security and biodiversity loss. [+]

With the rise of sustainable development as a major issue of the international policy agenda it is essential that global intergovernmental as well as governmental agencies have access to professionals that hold the necessary analytical skills and knowledge to address these challenging governance issues in varying contexts. This master's degree aims to provide you with skills to become such a professional - enhancing your knowledge and skills with respect to global governance approaches and instruments focused on environmental sustainability and social justice.

You will explore various approaches to how intergovernmental and national strategies, policies and projects pertaining to these global governance issues are formulated, implemented and evaluated. The critical case study approach used in teaching will enable you to develop the skills required for working in the private sector or with global and national public or third sector agencies leading and managing change in a global environment.... [-]


Environmental Law and Justice MA

Middlesex University London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  October 2018 ประเทศอังกฤษ London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

The devastation of the environment and ecosystems is of increasing concern across the world. In addition to the impact of climate change and reduced biodiversity, both legal and illegal economic activity is a challenge to legal frameworks and agencies at national and international levels of governance. [+]

This master's degree has been designed to tackle these issues and equip students with high-level knowledge and skills to enable them to develop professional careers in the environmental sector.

Successful completion of the course will ensure you have the required practical skills and knowledge applicable to careers in environmental policy and enforcement, with an emphasis on employability and engagement with contemporary environmental debates.

Course highlights

Learn from experts in the field of environmental law justice

You may be eligible for related internship and work-based learning opportunities, including the Practicum in International Organisations, which gives you the chance to intern at institutions such as the United Nations, Global Union Federations and NGOs.... [-]