MA Manchester - MA programs Manchester - MA Manchester

MA Manchester - MA programs Manchester - MA Manchester

ปริญญาโท

ภาษาศาสตร์ประยุกต์ MA เป็นส่วนใหญ่ของจำนวนปริญญาโทหรือปริญญาโทที่พวกเขาเป็นที่รู้จักกันทั่วไปซึ่งมีความเข้มข้นที่สูงขึ้นในด้านวิทยาศาสตร์และมุ่งเน้นน้อยลงในการปฏิบัติในห้องเรียน

สหราชอาณาจักร, สหราชอาณาจักรเป็นมากกว่า 300 ปีและประกอบด้วยสี่ประเทศที่เป็นส่วนประกอบ ได้แก่ อังกฤษสกอตแลนด์เวลส์และไอร์แลนด์เหนือ สหราชอาณาจักรได้รับการเป็นศูนย์กลางของการเรียนรู้ที่ผ่านมา 1,000 ปีและมีมหาวิทยาลัยที่เก่าแก่และมีความโดดเด่นหลาย นักศึกษาต่างชาติทำขึ้นสัดส่วนที่สำคัญของนักศึกษาในมหาวิทยาลัยในสหราชอาณาจักร

MA Manchester - Take your MA Manchester. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

อ่านเพิ่มเติม

MA Law

The University of Law
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ London Birmingham Guildford Manchester + เพิ่มขึ้น 3

Our MA Law is designed for non-law graduates who want to gain a legal qualification at Masters Level. An MA Law is an internationally recognised qualification which is ideal for a career path both in and outside of the legal sector. [+]

MA Law

Our MA Law is designed for non-law graduates who want to gain a legal qualification at Masters Level. An MA Law is an internationally recognised qualification which is ideal for a career path both in and outside of the legal sector.

Learn by experience through practical workshops, problem-based learning, negotiations, mooting and presentations Develop essential professional skills in analysis, problem-solving and research Explore an area of law that interests you via your own Research Project You could be eligible for postgraduate student loan Course Requirements To be eligible to take up your place on our MA Law you must possess an undergraduate degree (or equivalent) at 2:1 or above in any discipline. Overseas graduates and mature non-graduates:Please send your qualifications through to the Admissions team who can advise on your eligibility for the course If you decide you wish to proceed onto the BPTC, please apply for a Certificate of Academic Standing from the Bar Standards Board (BSB). If you have completed a degree outside the UK and you do not come from a majority English speaking country: A certified copy of any document that proves you are qualified in English at CEFR level B2 or above in each of the four components of language learning. [-]

แม่ในการบริหารจัดการสื่อดิจิตอล

Hyper Island
Campus เต็มเวลา 24  January 2019 ประเทศอังกฤษ Manchester London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

แมสซาชูเซตส์แลนด์ไฮเปอร์ในโปรแกรม Digital Media บริหารมีประสบการณ์การเรียนรู้ที่ดื่มด่ำส่งโดยผู้นำนวัตกรรมดิจิตอลและผู้บุกเบิกโปรแกรมรวมความหลากหลายของหัวข้อรวมทั้งเทคโนโลยีดิจิตอล, การเปลี่ยนแปลงทางธุรกิจกลยุทธ์ [+]

แมสซาชูเซตส์แลนด์ไฮเปอร์ในโปรแกรม Digital Media บริหารมีประสบการณ์การเรียนรู้ที่ดื่มด่ำส่งโดยผู้นำนวัตกรรมดิจิตอลและผู้บุกเบิก โปรแกรมรวมความหลากหลายของหัวข้อรวมทั้งเทคโนโลยีดิจิตอล, การเปลี่ยนแปลงทางธุรกิจกลยุทธ์การออกแบบบริการและวิธีการวิจัยกับการประยุกต์ใช้จริงการพัฒนาผู้นำในอนาคต การจัดการสื่อดิจิตอลเป็นโปรแกรมที่เป็นผู้นำระดับปริญญาโทได้รับการออกแบบในความร่วมมือกับภาคอุตสาหกรรมและได้รับการรับรองโดยมหาวิทยาลัย Teesside มันถูกออกแบบมาเพื่อเตรียมความพร้อมสำหรับบทบาทนำในการสื่อความคิดสร้างสรรค์และอุตสาหกรรมดิจิตอล โปรแกรมนี้หลังจบการศึกษาจะช่วยให้คุณเข้าใจกระบวนการคิดที่ไดรฟ์บางส่วนของโลกที่ประสบความสำเร็จมากที่สุด บริษัท และนวัตกรรมที่ ได้รับการออกแบบในความร่วมมือกับอุตสาหกรรมโปรแกรมให้ผู้ที่ต้องการพัฒนาหรือปรับแต่งทักษะเชิงกลยุทธ์และดิจิตอลของพวกเขาหรือการเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมดิจิตอลและความคิดสร้างสรรค์นำเสนอโอกาสที่จะเรียนรู้จากนักคิดชั้นนำในอุตสาหกรรมและใช้หลักการในสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ที่สะท้อนความท้าทายที่โลกแห่งความจริง คุณจะเริ่มต้นการเดินทางกระแสที่จะกลายเป็นรูปแบบใหม่ของการเป็นผู้นำที่เป็นการปรับตัวและการขับเคลื่อนการทำงานร่วมกันอย่างสร้างสรรค์ที่สามารถไปได้ไกลกว่าความคิดเดิมและการปฏิบัติในการสร้างทีมงานที่มีประสิทธิภาพและมูลค่าทางธุรกิจ คุณจะได้รับการท้าทายจากสถานการณ์จริงของโลกและได้รับโอกาสในการทำงานกับกางเกงสดสำหรับลูกค้า คุณจะได้รับการท้าทายในการสร้างกลยุทธ์ทางธุรกิจและแบรนด์และพัฒนาโซลูชั่นที่เป็นนวัตกรรมบนพื้นฐานของแนวคิดที่สร้างสรรค์ นอกเหนือจากการโครงการกลุ่มนักเรียน Digital Media บริหารคาดว่าจะเสร็จสมบูรณ์ในการกำหนดบุคคลที่จะชมเชยงานแต่ละกลุ่ม ที่เกาะไฮเปอร์คุณจะถูกแช่อยู่ในการทำงานร่วมกันและการใช้พลังงานสูงสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ที่สะท้อนการเปลี่ยนแปลงสถานที่ทำงานที่ทันสมัย. เราให้ความสำคัญทั้งในการพัฒนาอาชีพและส่วนบุคคลและเราพยายามที่จะช่วยให้คุณประสบความสำเร็จที่โดยการสนับสนุนให้คุณมีวิธีการใหม่เครื่องมือและความรู้ในการพัฒนาความสามารถของคุณกำหนดเส้นตายสำหรับการประยุกต์ใช้โปรแกรมนี้คือ 30 กันยายน 2015 กำหนดเส้นตายนี้สำหรับผู้สมัครทั้งหมด - สหราชอาณาจักร / สหภาพยุโรป / นานาชาติ หากคุณต้องการคำแนะนำหรือคำแนะนำใด ๆ กับโปรแกรมโปรดของคุณ don t 'ลังเลที่จะได้รับการติดต่อโดยใช้รายละเอียดการติดต่อดังกล่าวข้างต้น... [-]


แม่ในการออกแบบประสบการณ์

Hyper Island
Campus เต็มเวลา 24  January 2019 ประเทศอังกฤษ Manchester London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรมขณะนี้ช่องว่างระหว่างสิ่งที่เป็นโรงเรียนสอนและสิ่งที่ [+]

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรม ขณะนี้ยังไม่มีช่องว่างระหว่างสิ่งที่โรงเรียนสอนและสิ่งที่นักออกแบบต้องรู้ในการสร้างผลิตภัณฑ์บริการและระบบในโลกจริง บทบาทของนักออกแบบที่มีการขยับ ผลิตภัณฑ์ในวันนี้จะไม่ค่อยมีเพียงความคาดหวังทางกายภาพและผู้บริโภคที่สูงขึ้นกว่าที่เคย ความท้าทายสำหรับนักออกแบบคือการออกแบบและส่งมอบประสบการณ์ที่มีความหมายทั้งออนไลน์และออฟไลน์ แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ดิจิตอลจะมีการพัฒนาทางด้านเทคนิคความคิดสร้างสรรค์และทักษะในเชิงกลยุทธ์ของคุณเป็นนักออกแบบประสบการณ์ที่จะนำไปสู่​​การเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมการพัฒนานี้ คุณจะสำรวจการออกแบบประสบการณ์และสาขาที่เกี่ยวข้องเช่นการออกแบบบริการและการออกแบบปฏิสัมพันธ์พฤติกรรมของมนุษย์เข้าใจการวิจัยอย่างเข้มงวดเทคโนโลยีดิจิตอลและการสร้างต้นแบบการจัดการโครงการความเฉียบแหลมทางธุรกิจและวิธีการสร้างและนำไปสู่​​ประสิทธิภาพทีมคุณจะปล่อยให้เราเตรียมไว้สำหรับบทบาทการออกแบบทั่วมนุษย์เป็นศูนย์กลางเช่นการออกแบบประสบการณ์สถาปนิกข้อมูลออกแบบปฏิสัมพันธ์และการออกแบบบริการ ภายในบทบาทเหล่านี้จบการศึกษาจะสามารถที่จะออกแบบและพัฒนาประสบการณ์ที่มีคุณภาพสูงผลิตภัณฑ์และบริการ คุณจะสามารถที่จะทำงานในวินัยวัฒนธรรมและขอบเขตทางภูมิศาสตร์ในการออกแบบโซลูชั่นที่เป็นนวัตกรรมเพื่อตอบสนองการใช้งานและความต้องการทางธุรกิจ เหนือสิ่งอื่นใดคุณจะสามารถที่จะดำเนินการกลยุทธ์การเป็นตัวแทนของการเปลี่ยนแปลงและมีความรู้ทักษะและความสามารถในการทำงานอยู่ในระดับแนวหน้าของอุตสาหกรรมนี้ที่รวดเร็ว. "คุณอาจจะเรียกประเภทของการออกแบบบริการงานนี้การออกแบบประสบการณ์การออกแบบ คิดการออกแบบเชิงกลยุทธ์การออกแบบระบบหรือแม้กระทั่งการออกแบบองค์กร ทั้งนี้ขึ้นอยู่กับความหมายของคุณวิธีการในการแก้ปัญหาเรื่องนี้จริงๆเร่งด่วน, สังคมที่ซับซ้อนท้าทายชุมชนของเราและธุรกิจกำลังเผชิญจำเป็นต้องมีนักออกแบบในการขึ้นเกมของพวกเขาและให้ตัวเองมีทักษะและความสามารถที่จำเป็นในการออกแบบในภูมิประเทศที่พัฒนาอย่างต่อเนื่อง "- ลอเรนกะหรี่ของ Hyper เกาะผู้จัดการโครงการ (ก่อนหน้านี้ผู้ร่วมก่อตั้งสตึ )... [-]


MA in Graphic Design and Art Direction

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

This course is concerned with the advanced exploration and application of principles of graphic design within the contexts of research and professional development. Engagement with digital and making technologies is central to discovering and harnessing new thinking in design. [+]

This course is concerned with the advanced exploration and application of principles of graphic design within the contexts of research and professional development. Engagement with digital and making technologies is central to discovering and harnessing new thinking in design.

This course is of particular relevance to those interested in effective visual communication and developing innovative concepts and approaches in publication design, illustration, motion graphics, corporate identity, photography, design for digital media and graphic design for advertising.

Features and benefits of the course

Design NetworkBased in the heart of the School of Art, MA/MFA Design: Graphic Design and Art Direction is part of an innovative design network — a community of staff and students exploring design ideas in a discursive, cross-disciplinary studio environment. Critically informed practical designers, the group works experimentally, inspired by new insights and possibilities. While studying towards a particular qualification at MA/MFA level, students experience their subject in the broader context of contemporary design practice.... [-]


MA in Interior Design

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

This course promotes the investigation and interpretation of interior space, inside and outside of the traditional architectural envelope, whilst considering human occupation, engagement and experience as the catalyst. [+]

This course promotes the investigation and interpretation of interior space, inside and outside of the traditional architectural envelope, whilst considering human occupation, engagement and experience as the catalyst. This may manifest in a variety of outcomes and will allow you to work within your chosen speciality such as building re-use, exhibition or shop design, branding, identities or environmental graphics, performance or set design, temporary installations or ‘event’ design, furniture or artefact design. The specialist workshops provide you with opportunities to explore materiality, fabrication and realisation of your ideas, through technical rigour at a variety of scales whilst studio teaching is underpinned by engagement with industry.... [-]


MA in Multimedia Journalism

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

This course provides a direct route into 21st-century journalism. Graduates of all disciplines are equipped with knowledge and skills in journalism through intensive practical training and tuition. Designed to meet the requirements of media employers in the UK and beyond, the course is taught by dedicated staff with media and industry experience, and strong professional connections. [+]

This course provides a direct route into 21st-century journalism. Graduates of all disciplines are equipped with knowledge and skills in journalism through intensive practical training and tuition.

Designed to meet the requirements of media employers in the UK and beyond, the course is taught by dedicated staff with media and industry experience, and strong professional connections. You will benefit from a mandatory placement providing key networking opportunities and enhancing your employability.

The course will prepare you to take a leading role in a rapidly evolving global media industry where you will explore the global potential of multi-platform news and features publishing. You will learn how to cover any story for print, web, TV or radio, and how to adapt a story from one medium to another. The emphasis on your work output will enable you to amass a full and varied portfolio to present to potential employers upon graduation.... [-]


MA in Special Education Needs and Inclusive Education

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 3  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

This award provides the opportunity to engage with theoretical perspectives and research in the field of inclusion and disability, both nationally and globally. The programme is relevant to both UK and international applicants and starts from the premise that terms, such as inclusion, disability and special needs are contestable. [+]

This award provides the opportunity to engage with theoretical perspectives and research in the field of inclusion and disability, both nationally and globally. The programme is relevant to both UK and *international applicants and starts from the premise that terms, such as inclusion, disability and special needs are contestable.

You are encouraged to critically engage in those social, political and global debates relating to the education of marginalised groups of children and young people.

The question of how can education promote greater equity in an increasingly diverse society is central to the award. In this way, the MA provides outstanding professional development for those working in education, enabling them to deepen their understanding of how to develop a more inclusive practice within their own professional setting or country context.... [-]


MA in Education Studies

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 3  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

This programme offers an intellectually rigorous analysis of educational processes, systems and approaches, and their cultural, societal, political, historical and economic contexts. Postgraduates are able to participate in, and contest, changing discourses exemplified by reference to debate about values, personal and social engagement and how these relate to communities and societies. [+]

Education Studies is concerned with understanding how people develop and learn throughout their lives, the nature of knowledge, and critical engagement with ways of knowing and understanding.

This programme offers an intellectually rigorous analysis of educational processes, systems and approaches, and their cultural, societal, political, historical and economic contexts. Postgraduates are able to participate in, and contest, changing discourses exemplified by reference to debate about values, personal and social engagement and how these relate to communities and societies.

Students have opportunities to develop their critical capabilities through the selection, analysis and synthesis of relevant perspectives, and to be able to justify different positions on educational matters. This award provides the knowledge, understanding and critical analysis to inform current and future professionals in education, for different areas and contexts.... [-]


MA in International Relations and Global Communications

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

We live in a communications-saturated world where 24-hour news coverage, access to the internet and the use of social media have become the norm for millions of people. Global events are instantly reported by the news media, analysed and interpreted by them and millions of ordinary citizens. [+]

We live in a communications-saturated world where 24-hour news coverage, access to the internet and the use of social media have become the norm for millions of people. Global events are instantly reported by the news media, analysed and interpreted by them and millions of ordinary citizens. These developments challenge the traditionally secretive practices of international diplomacy and the ability of governments to control information whilst also creating powerful new tools for propaganda; they enhance the importance of cultural or ‘soft’ power in international relations and they have also transformed the nature of warfare.

This course is run by the Department of History, Politics and Philosophy in conjunction with the Department of Information and Communication.... [-]


MA in Teaching English to Speakers of Other Languages

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

The MA TESOL and Applied Linguistics is an exciting and innovative new course that will equip you with the skills essential for a career in one of the worlds fastest growing professions. The course is delivered by lecturers with years of experience in English language teaching and postgraduate supervision. [+]

The MA TESOL and Applied Linguistics is an exciting and innovative new course that will equip you with the skills essential for a career in one of the worlds fastest growing professions.

The course is delivered by lecturers with years of experience in English language teaching and postgraduate supervision.

Learner-centred teaching allows you to reflect on the practice and theory of TESOL with expert support, in light of the most recent advances in the understanding of language teaching and learning. The programme combines the study of theories, methods and materials with a detailed analysis of language and an awareness of practical research methods. It will prepare you for work in multiple educational environments and is also an excellent preparation for further postgraduate study.... [-]


MA in Library and Information Management

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 3  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

Recognised and approved by the Chartered Institute of Library and Information Professionals (CILIP), this route prepares graduates of all disciplines for a career in the modern information society and its industries. [+]

Recognised and approved by the Chartered Institute of Library and Information Professionals (CILIP), this route prepares graduates of all disciplines for a career in the modern information society and its industries.

The taught element is equivalent to a postgraduate diploma, and as a professional qualification enables progression to Chartership in your first professional post. Your study will focus on the principles for the organisation, retrieval and accessibility of information and on the strategic management of information organisations, such as libraries, the information landscape, for example online and on the web, and on the development of library services of all kinds. Successful completion of a dissertation develops your knowledge of the field and skills as a researcher resulting in the award of MA. You may undertake a placement, which we will help you to source, in information units, libraries and other relevant centres, including large corporations, local government, the National Health Service, financial and legal services. This will provide networking opportunities within the library, information and media industries.... [-]


MA Fashion in Buying and Merchandise Management

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester

This is a one-year, industry-led programme, which gives you the opportunity to develop specialist knowledge of contemporary fashion buying and merchandising from a managerial perspective. Developed in conjunction with industry specialists to inform innovative projects and maintain contemporary content and foster innovative projects. [+]

This is a one-year, industry-led programme, which gives you the opportunity to develop specialist knowledge of contemporary fashion buying and merchandising from a managerial perspective. Developed in conjunction with industry specialists to inform innovative projects and maintain contemporary content and foster innovative projects.

Throughout the Master’s you will develop professional, managerial and personal abilities, including commercial awareness, negotiating and relationship management skills, alongside developing your visual skills in a business context to enable you to operate successfully within the global industry.

You will also gain an in-depth knowledge of finance, industry developments, profit margins, pricing, sales strategies and turnover and how to confidently convey your ideas through successful communication and contemporary presentation.... [-]


MA in Childhood and Youth Studies

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 3  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 1

This award provides an opportunity for both existing and aspiring professionals connected with children and young people to reflect deeply and critically on the relationship between the structures and policies offered by societies and how these interact with individuals’ self-actualisation. [+]

This award provides an opportunity for both existing and aspiring professionals connected with children and young people to reflect deeply and critically on the relationship between the structures and policies offered by societies and how these interact with individuals’ self-actualisation.

The full-time MA Childhood and Youth Studies is normally timetabled for teaching on two days a week (currently Tuesdays and Thursdays), with additional independent, guided study requirements. As well as (30 credit) taught units of study, this course also provides opportunities to gain practical experience in UK educational contexts (via optional unit choice), and every student undertakes a (60 credit) dissertation, allowing in-depth and extended study in an area of interest and relevance.... [-]


MA in International Tourism and Hospitality Management

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester

Tourism and hospitality are expanding global industries resulting in an increased demand for skilled managers to lead and develop international organisations. [+]

Tourism and hospitality are expanding global industries resulting in an increased demand for skilled managers to lead and develop international organisations.

The MA International Tourism and Hospitality Management will equip you with the tools necessary to analyse the major influences affecting the international hospitality business environment, as well as a deep-rooted understanding of the issues currently shaping the management of international hospitality corporations.

The real-world assessments within this course will give you hands-on experience of planning and manage your own live projects, professional work within the industry and live client consultancy. The course has been designed through close consultation with industry partners, to ensure you gain the latest practical and professional skills necessary to succeed in this sector.... [-]


MA in Educational Leadership and Management

Manchester Metropolitan University
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester

The MA Educational Leadership and Management programme has been developed for education and public sector professionals who are aspiring to their first leadership position. This Masters will provide you with the opportunity to enhance your skills and knowledge in a wide range of leadership and management theories and frameworks. [+]

The MA Educational Leadership and Management programme has been developed for education and public sector professionals who are aspiring to their first leadership position. This Masters will provide you with the opportunity to enhance your skills and knowledge in a wide range of leadership and management theories and frameworks.

The programme draws on the outstanding specialist research within the Faculty world-leading Education and Social Research Institute, providing students with the most relevant theoretical knowledge they need to underpin their practice. This process includes critically analysing models relating to change management, organisational culture and the impact of leadership on organisational effectiveness. Students will study theories of leadership and management and apply them to their own workplace... [-]