MA London - MA programs London - MA London

MA London - MA programs London - MA London

ปริญญาโท

MA หรือปริญญาโทศิลปศาสตร์ ได้รับหลังจากจบหลักสูตรหนึ่งถึงสองปีการศึกษาทางด้านประวัติศาสตร์, ภาษาอังกฤษหรือสาขาวิชาศิลปศาสตร์หรือวิชามนุษยศาสตร์อื่นๆ การศึกษา MA ส่วนใหญ่เป็นการผสมผสานระหว่างการวิจัยและหลักสูตรการเรียนการสอน

การศึกษาในสหราชอาณาจักรเป็นเรื่องเงินทองกับแต่ละประเทศของสหราชอาณาจักรที่มีระบบแยกต่างหากภายใต้รัฐบาลที่แตกต่างกัน: รัฐบาลสหราชอาณาจักรเป็นผู้รับผิดชอบในอังกฤษและรัฐบาลสกอตแลนด์, เวลส์รัฐบาลและไอร์แลนด์เหนือผู้บริหารมีความรับผิดชอบในสกอตแลนด์ , เวลส์และไอร์แลนด์เหนือตามลำดับ

ลอนดอนเป็นเมืองหลวงของสหราชอาณาจักรในภูมิภาคท​​ี่มีประชากรมากที่สุดและที่ชีวิตของพระราชวงศ์ มันมีความเข้มข้นที่ใหญ่ที่สุดของการศึกษาที่สูงขึ้นในยุโรปที่มี 412,000 นักเรียนใน 43 มหาวิทยาลัย

MA London - Take your MA London. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

อ่านเพิ่มเติม

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Online & Campus Combined เต็มเวลา นอกเวลา 18 - 24  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

The MA Education (Innovation in Learning and Teaching) is a flexible programme, designed to meet the professional needs of individual learners. Students will have the opportunity to engage critically with the theories and practices of education with a view to applying learning to practice. The MA in Education is well established and is regularly updated in order to reflect the changing needs of current and future participants. [+]

. MA Education (Innovation in Learning and Teaching) The MA Education (Innovation in Learning and Teaching) is a flexible programme, designed to meet the professional needs of individual learners. Students will have the opportunity to engage critically with the theories and practices of education with a view to applying learning to practice. The MA Education is well established and is regularly updated in order to reflect the changing needs of current and future participants. Educational Aim To widen the options available and encourage in-depth development of personal and professional areas of interest. To enable learners to identify, design and carry out research activities which include opportunities for considerable self-direction. To contribute to the body of knowledge and understanding relevant to education. Fees £12,635 UNICAF offers a number of scholarships to eligible students. For more information, please contact a UNICAF student adviser. PathWay Required Credits/Units: 180 Core Modules ED4U008 - Dissertation ED4U009 - Research Methodology ED4U016 - Innovation in Curriculum Design ED4U023 - Developing Digital Competence ED4U024 - Developing Learning in Organisations ED4U032 - SEN/ALN: Contexts and Concepts [-]

แม่ในการออกแบบประสบการณ์

Hyper Island
Campus เต็มเวลา 24  January 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester London UK Online + เพิ่มขึ้น 2

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรมขณะนี้ช่องว่างระหว่างสิ่งที่เป็นโรงเรียนสอนและสิ่งที่ [+]

ไฮเปอร์เกาะ 's ใหม่แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ได้รับการออกแบบมาเพื่อตอบสนองต่อความต้องการจากอุตสาหกรรม ขณะนี้ยังไม่มีช่องว่างระหว่างสิ่งที่โรงเรียนสอนและสิ่งที่นักออกแบบต้องรู้ในการสร้างผลิตภัณฑ์บริการและระบบในโลกจริง บทบาทของนักออกแบบที่มีการขยับ ผลิตภัณฑ์ในวันนี้จะไม่ค่อยมีเพียงความคาดหวังทางกายภาพและผู้บริโภคที่สูงขึ้นกว่าที่เคย ความท้าทายสำหรับนักออกแบบคือการออกแบบและส่งมอบประสบการณ์ที่มีความหมายทั้งออนไลน์และออฟไลน์ แมสซาชูเซตในการออกแบบประสบการณ์ดิจิตอลจะมีการพัฒนาทางด้านเทคนิคความคิดสร้างสรรค์และทักษะในเชิงกลยุทธ์ของคุณเป็นนักออกแบบประสบการณ์ที่จะนำไปสู่​​การเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมการพัฒนานี้ คุณจะสำรวจการออกแบบประสบการณ์และสาขาที่เกี่ยวข้องเช่นการออกแบบบริการและการออกแบบปฏิสัมพันธ์พฤติกรรมของมนุษย์เข้าใจการวิจัยอย่างเข้มงวดเทคโนโลยีดิจิตอลและการสร้างต้นแบบการจัดการโครงการความเฉียบแหลมทางธุรกิจและวิธีการสร้างและนำไปสู่​​ประสิทธิภาพทีมคุณจะปล่อยให้เราเตรียมไว้สำหรับบทบาทการออกแบบทั่วมนุษย์เป็นศูนย์กลางเช่นการออกแบบประสบการณ์สถาปนิกข้อมูลออกแบบปฏิสัมพันธ์และการออกแบบบริการ ภายในบทบาทเหล่านี้จบการศึกษาจะสามารถที่จะออกแบบและพัฒนาประสบการณ์ที่มีคุณภาพสูงผลิตภัณฑ์และบริการ คุณจะสามารถที่จะทำงานในวินัยวัฒนธรรมและขอบเขตทางภูมิศาสตร์ในการออกแบบโซลูชั่นที่เป็นนวัตกรรมเพื่อตอบสนองการใช้งานและความต้องการทางธุรกิจ เหนือสิ่งอื่นใดคุณจะสามารถที่จะดำเนินการกลยุทธ์การเป็นตัวแทนของการเปลี่ยนแปลงและมีความรู้ทักษะและความสามารถในการทำงานอยู่ในระดับแนวหน้าของอุตสาหกรรมนี้ที่รวดเร็ว. "คุณอาจจะเรียกประเภทของการออกแบบบริการงานนี้การออกแบบประสบการณ์การออกแบบ คิดการออกแบบเชิงกลยุทธ์การออกแบบระบบหรือแม้กระทั่งการออกแบบองค์กร ทั้งนี้ขึ้นอยู่กับความหมายของคุณวิธีการในการแก้ปัญหาเรื่องนี้จริงๆเร่งด่วน, สังคมที่ซับซ้อนท้าทายชุมชนของเราและธุรกิจกำลังเผชิญจำเป็นต้องมีนักออกแบบในการขึ้นเกมของพวกเขาและให้ตัวเองมีทักษะและความสามารถที่จำเป็นในการออกแบบในภูมิประเทศที่พัฒนาอย่างต่อเนื่อง "- ลอเรนกะหรี่ของ Hyper เกาะผู้จัดการโครงการ (ก่อนหน้านี้ผู้ร่วมก่อตั้งสตึ ) [-]

แม่จัดการแบรนด์หรู

Regent’s University London
Campus เต็มเวลา 12 - 16  January 2018 ประเทศอังกฤษ London

หรูหรา MA บริหารตราใช้มุมมองเชิงกลยุทธ์ของลักษณะแบบไดนามิกและโอกาสกับอุตสาหกรรมสินค้าหรูหราระดับโลก [+]

. หรูหรา MA บริหารตราใช้มุมมองเชิงกลยุทธ์ของลักษณะแบบไดนามิกและโอกาสกับอุตสาหกรรมสินค้าหรูหราระดับโลก การพัฒนาในการปรึกษาหา​​รือกับอุตสาหกรรมโปรแกรมที่ตระหนักดีว่าหรูหราและ บริษัท ศักดิ์ศรี 'ผู้บริหารระดับสูงต้องเป็นชนิดที่เฉพาะเจาะจงของความเชี่ยวชาญทางธุรกิจ การศึกษาในใจกลางกรุงลอนดอนซึ่งเป็นหนึ่งในเมืองหลวงของโลกสำหรับอุตสาหกรรมหรูหราที่คุณจะได้พัฒนาทักษะที่จำเป็นในการจัดการแบรนด์ชั้นนำในสภาพแวดล้อมที่มีการแข่งขันสูงรวมความรู้ด้วยวิธีการที่เป็นนวัตกรรมและมุมมองทางวัฒนธรรมที่แข็งแกร่ง โปรแกรมการเรียนการสอนโดยนักวิชาการผู้ทรงคุณวุฒิและผู้เชี่ยวชาญด้านอุตสาหกรรมที่มีประสบการณ์และมุ่งเน้นเฉพาะในความหรูหรา, การสร้างตราสินค้าและการจัดการห่วงโซ่มูลค่าเต็มรูปแบบ คุณจะได้รับประโยชน์จากวิทยากรอุตสาหกรรมการเรียนการสอนที่ได้รับแจ้งจากความคิดธุรกิจใหม่ล่าสุดและความร่วมมือโครงการให้คำปรึกษากับอุตสาหกรรม ทำไมฉันจึงควรเลือกโปรแกรมนี้ อุตสาหกรรมหรูหรามีสองเท่าในขนาดที่ผ่านมา 10 ปีที่ผ่านมาสะท้อนให้เห็นถึงการแสดงระดับโลกมากขึ้น ประเพณีภาคที่เกี่ยวข้องกับยุโรปแบรนด์หรูมีการขยายตัวในตลาดของการพัฒนาอย่างรวดเร็วในกลุ่ม BRIC เศรษฐกิจ คุณจะได้รับประโยชน์จากการบรรยายโดยวิทยากรอุตสาหกรรมเข้าชมให้กับ บริษัท จัดการแบรนด์หรูและความร่วมมือกับคู่ค้าต่างประเทศที่สำคัญหรู โปรแกรมนี้ยังมุ่งเน้นการพัฒนาส่วนบุคคลของคุณสร้างทักษะของคุณในด้านต่างๆเช่นการสื่อสารความฉลาดทางอารมณ์และทีมงานของการทำงานร่วมกัน คุณจะทำงานร่วมกับโค้ชและผู้เชี่ยวชาญที่จะช่วยให้คุณผ่านการเดินทางของคุณในโปรแกรมและเกิน ระดับนี้เป็นที่ยอมรับโดยการบริหารจัดการสถาบันชาร์เตอร์ด (CMI) ให้คุณมีการเข้าถึงทรัพยากร CMI ในระหว่างการศึกษาของคุณและช่วยให้คุณสามารถที่จะได้รับสมาชิก CMI เมื่อเสร็จสิ้นการศึกษาระดับปริญญา ทักษะที่สำคัญ, จุดมุ่งหมายและวัตถุประสงค์ ผ่านการเรียนการสอนโครงการและติดต่อกับผู้เชี่ยวชาญในอุตสาหกรรมที่คุณจะได้พัฒนาความรู้ความเข้าใจและทักษะที่สำคัญที่จะทำให้การตัดสินใจเกี่ยวกับกิจกรรมทางธุรกิจเชิงกลยุทธ์และยุทธวิธีของแบรนด์หรู โอกาสในอนาคต โปรแกรมนี้ได้รับการออกแบบมาเพื่อให้คุณมีความรู้ความเชื่อมั่นและทักษะที่จะไล่ตามบทบาทการจัดการระหว่างประเทศในการจัดการแบรนด์หรู, การตลาด, การสื่อสารและการค้าปลีก แมสซาชูเซตหรูหราศิษย์เก่าบริหารแบรนด์กำลังทำงานอยู่ในช่วงของการมีบทบาทสำคัญในการโฆษณาการประชาสัมพันธ์การบริหารแบรนด์และการตลาดใน บริษัท ที่มีชื่อเสียงทั่วทั้งอุตสาหกรรม หลายคนได้เริ่มต้นด้วย บริษัท ของตัวเอง บางส่วนของ บริษัท เมอร์ของเรามีการทำงานที่รวมถึง: แอนโธนี & Cie Ava Mirabelle Baume et Mercier Bell Pottinger ส่วนตัว Cond? Nast, นิตยสาร Vogue Devika Dass Estee Lauder Guerlain Hermès คริสตัลโดย MS ออกแบบ Lakme แงะ สิงโตเครื่องประดับ L 'Oréal ไลฟ์สไตล์เอสเตทอินเตอร์เนชั่นแนลคอร์ปอเรชั่น Maybourne Hotel Group สมาชิก CMI ให้การเข้าถึงความมั่งคั่งของทรัพยากรที่ส่งเสริมให้เกิดการจ้างงานรวมทั้งการพัฒนาอย่างต่อเนื่องระดับมืออาชีพ (CPD) และการเข้าถึงการประกาศรับสมัครงานโดยเฉพาะ [-]

MA in Education

Unicaf University
Online & Campus Combined เต็มเวลา นอกเวลา 18 - 24  เปิดรับลงทะเบียน ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

Education is an increasingly changing, dynamic and very demanding sector which requires professionals and practitioners to be very qualified in order to meet various challenges. The MA in Education is suitable for all those that are interested in understanding the important role of education in our everyday lives and especially the links between education, society and students of all ages. [+]

Education is an increasingly changing, dynamic and very demanding sector which requires professionals and practitioners to be very qualified in order to meet various challenges. The MA in Education is suitable for all those that are interested in understanding the important role of education in our everyday lives and especially the links between education, society and students of all ages. It is an ideal degree for all those who wish to enter into the educational sector and all current practitioners who wish to enhance further their knowledge in the fields of teaching and learning. Necessary skills such as the use of ICT, problem solving, critical thinking, and communication and research skills are acquired through the course. Throughout the Master’s programme students will be engaged in research, teaching methods, learning how to adapt with learning disabilities and understand educational practices and theories. Duration 18-24 months. Delivery Mode Online and through Supported Open Learning Entry Requirements Regular admission to a Master’s programme requires an accredited Bachelor degree Applicants with an accredited Master’s degree will also be considered for entry HND Relevant holders with good relevant work experience (post graduation) may be considered for entry English proficiency (if the Bachelor degree was not taught in English) Updated CV One official letter of recommendation (either Academic or Business) Personal Statement (mimimum 500 words) Copy of passport or ID PathWay Research Practices and Methods - EDU730 Analysis of Learning Disabilities in Education - EDU732 ICT in Education - EDU733 Teaching and Learning Management - EDU734... [-]

MA Law

The University of Law
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ London Birmingham Guildford Manchester + เพิ่มขึ้น 3

Our MA Law is designed for non-law graduates who want to gain a legal qualification at Masters Level. An MA Law is an internationally recognised qualification which is ideal for a career path both in and outside of the legal sector. [+]

MA Law

Our MA Law is designed for non-law graduates who want to gain a legal qualification at Masters Level. An MA Law is an internationally recognised qualification which is ideal for a career path both in and outside of the legal sector.

Learn by experience through practical workshops, problem-based learning, negotiations, mooting and presentations Develop essential professional skills in analysis, problem-solving and research Explore an area of law that interests you via your own Research Project You could be eligible for postgraduate student loan Course Requirements To be eligible to take up your place on our MA Law you must possess an undergraduate degree (or equivalent) at 2:1 or above in any discipline. Overseas graduates and mature non-graduates:Please send your qualifications through to the Admissions team who can advise on your eligibility for the course If you decide you wish to proceed onto the BPTC, please apply for a Certificate of Academic Standing from the Bar Standards Board (BSB). If you have completed a degree outside the UK and you do not come from a majority English speaking country: A certified copy of any document that proves you are qualified in English at CEFR level B2 or above in each of the four components of language learning. [-]

หลักของศิลปะศิลปะ -

Sup de Pub
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ London

เป้าหมายของการนี​​้โทภาษาอังกฤษเพื่อช่วยให้นักเรียนที่สมบูรณ์แบบความรู้และทักษะของพวกเขาในพื้นที่ต่างๆของความคิดสร้างสรรค์ทางศิลปะโปรแกรมนี้จะเกิดขึ้นคือลอนดอนและ [+]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต - ทางศิลปะ

เป้าหมายของการนี​​้โทภาษาอังกฤษเพื่อช่วยให้นักเรียนที่สมบูรณ์แบบความรู้และทักษะของพวกเขาในพื้นที่ต่างๆของความคิดสร้างสรรค์ทางศิลปะ โปรแกรมนี้จะเกิดขึ้นคือลอนดอนและชิคาโกซึ่งเป็นเวลาหลายปีได้รับสองของมากที่สุดในโลกเมืองสัญลักษณ์สำหรับความคิดสร้างสรรค์ในการโฆษณา ... [-]


MA in Audio Production

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  ประเทศอังกฤษ London

This well-established Masters is the world-leading course in audio production, highly regarded both nationally and internationally. It is accredited by the leading industry bodies, including APRS, and is the JAMES National Regional Centre – London, an Apple-accredited training centre and a Skillset Media Academy. The course is designed to meet and exceed professional standards, and will enable you to reach the highest level in the creative use of audio, and explore how creative ideas and new technologies can be combined, enhanced and redefined. [+]

. This well-established Masters is the world-leading course in audio production, highly regarded both nationally and internationally. It is accredited by the leading industry bodies, including APRS, and is the JAMES National Regional Centre – London, an Apple-accredited training centre and a Skillset Media Academy. The course is designed to meet and exceed professional standards, and will enable you to reach the highest level in the creative use of audio, and explore how creative ideas and new technologies can be combined, enhanced and redefined. As the major media education site in Europe, the University's Harrow Campus includes 14 professional recording studios (three surround studios), a new teaching recording studio, Music Lab and an array of TV, post-production, radio, film and multimedia facilities built and equipped to the highest standards. Course content This innovative course develops your creative abilities in audio across music production, sound design, radio, TV, film and multimedia, all supported by a robust understanding of the technologies involved. You will be able to explore and expand as a creative artist while achieving control and experience of a professional audio environment. Modules The following modules are indicative of what you will study on this course. Applied Innovation and Interactive Design This module will introduce you to associated programming packages for multimedia applications. You will explore the innovative interface design techniques, and work on developing sound design for interactive media, including small apps and computer games. Audio Visual Production and Cultural Theory Focusing on the creative applications of technology, theories... [-]

MA in Events and Conference Management

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

This course is specifically designed for people who want to enter, or make further progress in, management-level careers in the fast-expanding field of events and conferences. London is an ideal place in which to study events and conference management. A regular host of world class sports and culture events such as Wimbledon, the London Marathon, Notting Hill carnival and the London Fashion Week, as well as one-off mega events such as the London 2012 Olympic and Paralympics games and the 2015 Rugby world Cup, London is widely recognised as a world events capital. With several hundred conference venues and an abundance of international business and leisure events, London is a world leader in this dynamic industry. [+]

Events and conferences play an essential role in the business, cultural and sporting life of all countries. In recent years an exciting new profession has emerged with conference/events planners and managers organising a diverse range of events, and marketing the great variety of destinations and venues in which they take place. This course is specifically designed for people who want to enter, or make further progress in, management-level careers in the fast-expanding field of events and conferences. London is an ideal place in which to study events and conference management. A regular host of world class sports and culture events such as Wimbledon, the London Marathon, Notting Hill carnival and the London Fashion Week, as well as one-off mega events such as the London 2012 Olympic and Paralympics games and the 2015 Rugby world Cup, London is widely recognised as a world events capital. With several hundred conference venues and an abundance of international business and leisure events, London is a world leader in this dynamic industry. Course content This course teaches you how and why events/conferences are planned, and how the venues and destinations in which they are held are marketed. You will also learn how events and conferences contribute to enriching the lives of communities and improve communications in business, politics and professional life. The dissertation will give you further opportunity to research a conference or events topic in depth. The course is taught by experienced academics and industry practitioners, providing valuable insight into this exciting industry sector.... [-]

แม่ความสัมพันธ์ระหว่างประเทศและการรักษาความปลอดภัย

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

หลักสูตรนี้จะช่วยให้คุณมีความเข้าใจรายละเอียดของลักษณะของวาระการประชุมการรักษาความปลอดภัยร่วมสมัยต้นกำเนิดของมูลนิธิทฤษฎีและวิถีอนาคต คุณจะตรวจสอบทฤษฎีของการรักษาความปลอดภัยระหว่างประเทศและผู้ที่ปัญหาด้านความปลอดภัยที่สำคัญที่มีความโดดเด่นในการรักษาความปลอดภัยวาทกรรมยุคหลังสงครามเย็น [+]

. คำถามของการรักษาความปลอดภัยในขณะนี้ครอบงำการเมืองระหว่างประเทศร่วมสมัย ปัญหาดังกล่าวเป็น 'สงครามที่น่ากลัว ' ก่อนจองการป้องกันตัวเองและการแทรกแซงด้านมนุษยธรรมเป็นปัญหาระดับชาติเชื้อที่มีความหมายสำหรับทุกรัฐและทุกคน หลักสูตรนี้จะช่วยให้คุณมีความเข้าใจรายละเอียดของลักษณะของวาระการประชุมการรักษาความปลอดภัยร่วมสมัยต้นกำเนิดของมูลนิธิทฤษฎีและวิถีอนาคต คุณจะตรวจสอบทฤษฎีของการรักษาความปลอดภัยระหว่างประเทศและผู้ที่ปัญหาด้านความปลอดภัยที่สำคัญที่มีความโดดเด่นในการรักษาความปลอดภัยวาทกรรมยุคหลังสงครามเย็น นอกจากนี้คุณยังจะมีการพัฒนาทักษะในการวิเคราะห์ของคุณเพื่อความสะดวกในการทำความเข้าใจในประเด็นการรักษาความปลอดภัยร่วมสมัยเชื้อในวงกว้างกรอบทฤษฎีและประวัติศาสตร์ โมดูลหลัก ถกเถียงร่วมสมัยในการรักษาความปลอดภัยระหว่างประเทศ: การก่อการร้ายการแทรกแซงและการป้องกันตัวเองเขาสิ้นสุดของสงครามเย็นเปลี่ยนแปลงพื้นฐานธรรมชาติของการรักษาความปลอดภัยระหว่างประเทศป่าวประกาศการเกิดขึ้นของปัญหาใหม่และภัยคุกคาม ในยุคร่วมสมัยสถานที่และลักษณะของภัยคุกคามที่ยิ่งใหญ่ที่มีการเปลี่ยนแปลงที่มีความขัดแย้งภายในของรัฐและนักแสดงที่ไม่ใช่รัฐพัฒนาการแหล่งที่มาของความไม่มั่นคง โมดูลนี้จะช่วยให้คุณมีภาพรวมที่ครอบคลุมของวาทกรรมการรักษาความปลอดภัยและการปฏิบัติตั้งแต่ปลายสงครามเย็นที่เกี่ยวข้องกับประเด็นที่สำคัญเช่นการแทรกแซงด้านมนุษยธรรม, การป้องกันตัวเองและการก่อการร้ายกับแนวโน้มที่กว้างขึ้นเช่นบทบาทการพัฒนาของสหประชาชาติกับความท้าทายในการระหว่างประเทศ กฎหมายและความกังวลใหม่ที่มีวิกฤตการณ์ภายในรัฐวิทยานิพนธ์และวิธีการวิจัยคุณจะได้รับภายใต้การดูแลและให้คำแนะนำวิธีการวิจัยการฝึกอบรม (ผ่านชุดของการฝึกอบรมวิธีการวิจัย, การเหนี่ยวนำวิทยานิพนธ์และการสัมมนาการสัมมนาและการประชุมของแต่ละบุคคลการกำกับดูแลวิทยานิพนธ์) เพื่อเตรียมความพร้อมสำหรับวิทยานิพนธ์ปริญญาโทของคุณในหัวข้องานวิจัยที่ตกลงกันไว้ คุณจะเริ่มต้นการระบุผลประโยชน์วิทยานิพนธ์ของคุณที่เริ่มต้นของการศึกษาของคุณเมื่อคุณจะสามารถที่จะหารือเกี่ยวกับความคิดของคุณกับผู้สอนที่แตกต่างกันที่อาจนำคุณไปสู่​​การโมดูลตัวเลือกที่เหมาะสมที่สนับสนุนการศึกษาวิจัยในอนาคตของคุณ โมดูลนี้จะต้องดำเนินการอย่างใดอย่างหนึ่งดังต่อไปนี้ความสำเร็จของโมดูลอื่น ๆ ทั้งหมดหรือพร้อมกับโมดูลในภาคการศึกษาที่สองของคุณ. ทฤษฎีของการรักษาความปลอดภัยระหว่างประเทศโมดูลนี้จะตรวจสอบวาทกรรมร่วมสมัยและการอภิปรายโดยรอบความหมายของความมั่นคงระหว่างประเทศในตอนท้ายของสงครามเย็นพื้นฐานการเปลี่ยนแปลงโครงสร้างของระบบระหว่างประเทศและเร่งการเกิดขึ้นของวาระการประชุมการรักษาความปลอดภัยใหม่ การเปลี่ยนแปลงระบบใหม่และการรักษาความปลอดภัยรองรับวาระทำให้หลายคนตั้งคำถามกับกรอบทฤษฎีที่โดดเด่นนำมาใช้ก่อนหน้านี้การรักษาความปลอดภัยระหว่างประเทศและวาทกรรมรักษาความปลอดภัยใหม่ - เช่นความมั่นคงของมนุษย์และการศึกษาความปลอดภัยที่สำคัญ - ได้กลายเป็นที่ยอมรับที่จะท้าทายทฤษฎีการรักษาความปลอดภัย โมดูลนี้จะตรวจสอบหลักคำสอนที่สำคัญของกรอบทฤษฎีใหม่และการวิเคราะห์อย่างยิ่งผลงานของพวกเขาเพื่อความเข้าใจของเรา 'การรักษาความปลอดภัย ' หลักสูตรเฉพาะข้อกำหนดในการเข้า คุณควรจะมีเฟิร์สคลาสบนหรือปริญญาเกียรตินิยมอันดับสองหรือเทียบเท่าทางสังคมศาสตร์หรือมนุษยศาสตร์; คุณสมบัติเทียบเท่าจากต่างประเทศที่มีการต้อนรับ แอพลิเคชันของคุณจะต้องได้รับการสนับสนุนโดยการอ้างอิงที่เขียนบนกระดาษสถาบันโดยนักวิชาการคุ้นเคยกับความสามารถของคุณการใช้งานจากผู้สมัครที่ได้รับการต้อนรับเป็นผู้ใหญ่ ถ้าภาษาแรกของคุณไม่ใช่ภาษาอังกฤษคุณจะต้องได้คะแนน IELTS 6.5 ห​​รือเทียบเท่า มหาวิทยาลัยมีโปรแกรมในช่วงฤดู​​ร้อนก่อน sessional หากคุณต้องการพัฒนาภาษาอังกฤษของคุณก่อนที่จะเริ่มการเรียนของคุณ อาชีพที่เกี่ยวข้อง หลักสูตรนี้จะช่วยให้คุณมีทักษะที่สำคัญจำนวนมากและความรู้ที่จะเตรียมความพร้อมสำหรับการประกอบอาชีพในอนาคตของคุณในหลากหลายสาขาที่แตกต่างกัน ผู้สำเร็จการศึกษาของเราถือโพสต์ที่อยู่ในหน่วยงานภาครัฐต่างประเทศและระดับชาติและองค์กรต่างๆ หลายคนได้หายไปนอกจากนี้ยังมีการศึกษาสำหรับปริญญาเอกภายในกรมและที่มหาวิทยาลัยอื่น ๆ ทั่วโลก [-]

MA in Conflict Prevention, Dispute Resolution

University of Westminster - Westminster Law School
Campus เต็มเวลา January 2018 ประเทศอังกฤษ London

This course embraces a wide range of public, private and domestic issues relevant to the prevention and resolution of conflicts and disputes, including the roles of laws, decisions, risks and justice. The course includes (but is not restricted to) negotiation and arbitration, and also the alternative dispute resolution (ADR) processes such as mediation and conciliation. [+]

This course embraces a wide range of public, private and domestic issues relevant to the prevention and resolution of conflicts and disputes, including the roles of laws, decisions, risks and justice. The course includes (but is not restricted to) negotiation and arbitration, and also the alternative dispute resolution (ADR) processes such as mediation and conciliation. You will be able to mix with students on other Masters courses at Westminster Law School. Classes are usually small, allowing for an interactive approach to learning. The course combines academic and practical approaches to teaching and learning. Course content The course aims to provide an opportunity for in-depth study of the issues and the practices involved in the field of conflict prevention and dispute resolution, including the mechanisms of prevention, emergence, avoidance, management, resolution and regulation. The course content is not explicitly concerned with 'peace studies', but the processes of prevention and the processes of resolution embrace the concepts of securing and maintaining peaceful cooperation. Modules The following modules are indicative of what you will study on this course. Core modules PERSPECTIVES ON CONFLICTS AND DISPUTES You will be introduced to the field of conflict and dispute prevention and resolution. You will cover domestic, commercial, municipal and international aspects of the subject, and the main processes involved in conflict and dispute prevention and resolution. POSTGRADUATE DISSERTATION This module allows you to develop a knowledge and understanding of a specialist portion of the field of conflict and dispute prevention and resolution. You will have the... [-]

การจัดการแม่

University of Westminster, Westminster Business School
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

แมสซาชูเซตการจัดการ - ได้รับการยอมรับจากสถาบันการจัดการชาร์เตอร์ด ถ้าคุณเป็นผู้จัดการทีมคนใหม่หรือต้องการและคุณต้องการที่จะเสริมสร้างโอกาสในการทำงานของคุณด้วยการได้รับการรับรองทางวิชาการแล้วการบริหารจัดการแมสซาชูเซตอาจจะสำหรับคุณ [+]

การบริหารจัดการซาชูเซตส์

ได้รับการยอมรับจากสถาบันการจัดการชาร์เตอร์ด

ถ้าคุณเป็นผู้จัดการทีมคนใหม่หรือต้องการและคุณต้องการที่จะเสริมสร้างโอกาสในการทำงานของคุณด้วยการได้รับการรับรองทางวิชาการแล้วการบริหารจัดการแมสซาชูเซตอาจจะสำหรับคุณ ... [-]


MA Fine Art

City & Guilds of London Art School
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

The MA Fine Art course at City & Guilds of London Art School focuses on a deep exploration of your own practice and its research territories and critical frameworks. Whether you are continuing after recently graduating in Fine Art or returning to study after some years as a practising artist (or from working in another related field), our aim is to help you to move beyond your current position, to exceed your expectations. [+]

The MA Fine Art course at City & Guilds of London Art School focuses on a deep exploration of your own practice and its research territories and critical frameworks. Whether you are continuing after recently graduating in Fine Art or returning to study after some years as a practising artist (or from working in another related field), our aim is to help you to move beyond your current position, to exceed your expectations. We don’t believe in a ‘house style’; this is an Art School where your ambitions will be interrogated and supported and the end of year MA exhibition consistently demonstrates the distance our students have travelled through engagement in this intensive course. This one-year full time or two-year part time course is validated by Birmingham City University’s School of Art; regular checks by the Quality Assurance Agency and our external examiners guarantee our consistently high standards and results. Content and Structure The Course runs from September to September, twelve months for full time students and over 2 years for part time students. Full-time students are based in large well lit studio spaces in the Art School, opposite Kennington tube station, while part-time students are expected to have their own studio base with access to our workshops and other facilities. Part-time students are allocated summer studio spaces in their final year leading up to the MA shows when the final module is taken at a full-time pace. They may also be able to work in studios at the Art... [-]

MA Marketing

Royal Holloway University of London
Campus เต็มเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ London

This Marketing MA is aimed at students who have a keen interest in developing an intellectual understanding of the theories underpinning marketing concepts and processes. You will build a sound knowledge and understanding of the contemporary issues relating to marketing, consumers and culture. [+]

Overview

This Marketing MA is aimed at students who have a keen interest in developing an intellectual understanding of the theories underpinning marketing concepts and processes. You will build a sound knowledge and understanding of the contemporary issues relating to marketing, consumers and culture. It is a distinct, research-led course based on contemporary theory and case material which is challenging and innovative. It draws upon the highest level of theory and practice in this field and builds on the extensive research and teaching expertise of our academics. 

On graduating you will have an in-depth and critical understanding of a world increasingly defined by a culture of consumerism and the role played by marketing activities in building strong customer relationships and business opportunities. You will cover specialist marketing subjects, especially written for this Master’s programme and chosen for their relevance to contemporary marketing practice and research and present forms of analysis and understanding at the very cutting edge. Your studies will cover issues such as  the critical and practical understandings of marketing, consumers and branding and explore the new marketing and consumer environment which challenge and build upon traditional marketing concepts.... [-]


Masters (MMus) in Popular Music Performance - Guitar, Bass, Drums, Vocal

The Institute Of Contemporary Music Performance
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  August 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

The course will encourage you to develop the highest levels of instrumental skill through individual lessons and personalised learning. You will also develop your leadership and musical management skills through the leading of an ensemble, culminating in a performance of challenging original and existing repertoire. [+]

Course Overview The course will encourage you to develop the highest levels of instrumental skill through individual lessons and personalised learning. You will also develop your leadership and musical management skills through the leading of an ensemble, culminating in a performance of challenging original and existing repertoire. On the course, you may select from options that include an investigation of a performance tradition, the use of music in health and wellbeing, and the cultural aspects of music. You will also produce a significant body of work for recital, together with supporting research that underpins and informs your final project. The ICMP’s MMus is aimed primarily at individuals who wish to continue their studies after having distinguished themselves on a degree-level course, or who have acquired comparable industry experience and are committed to attaining even greater mastery of their respective instruments. Course Details You will further the development of your instrumental skills, focusing on your personal relationship to your instrument and the extension of your technical ability, as well as your role as a performer within the context of live and studio environments. This element of the programme is delivered using a variety of modes of study, including one-to-one lessons, ensemble classes and lectures, as well as private and group tutorials; this combination enables a personalised approach to study. Academic and Research Skills You will undertake a significant research project that will lead to the production of a substantial performance and dissertation. You will be challenged to develop a variety of... [-]

MA in Creative and Cultural Entrepreneurship

Goldsmiths, University of London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

The MA in Creative and Cultural Entrepreneurship should be attractive if you either wish to develop a business arising from an existing creative practice or to understand how to create the infrastructure and environment for new creative businesses. [+]

The MA in Creative and Cultural Entrepreneurship should be attractive if you either wish to develop a business arising from an existing creative practice or to understand how to create the infrastructure and environment for new creative businesses.

This programme offers a number of pathways:

Computing Design Fashion Media & Communications Music Theatre & Performance Leadership

It's an ideal Masters if you want to develop a business in one of these fields, or in new areas of the creative industries. All students bring a business idea to the programme to use as a live case study.

The Masters is taught in partnership by a number of departments within Goldsmiths and with key individuals and organisations in the creative and cultural industries sector.... [-]