MA Greater London - MA programs Greater London - MA Greater London

MA Greater London - MA programs Greater London - MA Greater London

ปริญญาโท

ปริญญาโท 's เป็นนักวิชาการระดับที่จัดสรรให้แก่บุคคลที่มีระดับการศึกษาแสดงให้เห็นถึงการเรียนรู้หรือภาพรวมสูงลำดับของข้อมูลที่เฉพาะเจาะจงของการศึกษาหรือพื้นที่ของการปฏิบัติวิชาชีพ

สหราชอาณาจักรบริเตนใหญ่และไอร์แลนด์เหนือที่รู้จักกันทั่วไปว่าเป็นสหราชอาณาจักรและสหราชอาณาจักรเป็นรัฐอธิปไตยตั้งอยู่นอกชายฝั่งตะวันตกเฉียงเหนือของทวีปยุโรปทั้งสองที่มีชื่อเสียงที่สุด (และเก่าแก่ที่สุด) มหาวิทยาลัยมีฟอร์ดและเคมบริดจ์ (มักจะเรียกว่า Oxbridge โดยชาวอังกฤษหลายคน) ประเทศอังกฤษนอกจากนี้ยังมีอีกหลายสถาบันระดับโลกหลายคนรวมทั้งในกรุงลอนดอน (สะดุดตาอิมพีเรียลคอลเลจลอนดอนสกูลมหาวิทยาลัยคอลเลจ ลอนดอนและพระมหากษัตริย์ 's College London ทั้งหมดเป็นส่วนหนึ่งของมหาวิทยาลัยลอนดอน)

MA Greater London - Take your MA Greater London. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

อ่านเพิ่มเติม

MA Law

The University of Law
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ London Birmingham Guildford Manchester + เพิ่มขึ้น 3

Our MA Law is designed for non-law graduates who want to gain a legal qualification at Masters Level. An MA Law is an internationally recognised qualification which is ideal for a career path both in and outside of the legal sector. [+]

MA Law

Our MA Law is designed for non-law graduates who want to gain a legal qualification at Masters Level. An MA Law is an internationally recognised qualification which is ideal for a career path both in and outside of the legal sector.

Learn by experience through practical workshops, problem-based learning, negotiations, mooting and presentations Develop essential professional skills in analysis, problem-solving and research Explore an area of law that interests you via your own Research Project You could be eligible for postgraduate student loan Course Requirements To be eligible to take up your place on our MA Law you must possess an undergraduate degree (or equivalent) at 2:1 or above in any discipline. Overseas graduates and mature non-graduates:Please send your qualifications through to the Admissions team who can advise on your eligibility for the course If you decide you wish to proceed onto the BPTC, please apply for a Certificate of Academic Standing from the Bar Standards Board (BSB). If you have completed a degree outside the UK and you do not come from a majority English speaking country: A certified copy of any document that proves you are qualified in English at CEFR level B2 or above in each of the four components of language learning. [-]

ACCA London MA ออนไลน์

London School of Business and Finance (LSBF)
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 6 - 30  June 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

ก้าวสู่อาชีพของคุณต่อไปโดยการเพิ่มทักษะทางธุรกิจขั้นสูงของ MA in Finance and Investment เพื่อเข้ารับการรับรอง ACCA การผสมผสานทั้งสองวิธีเข้าด้วยกันไม่เพียง แต่จะเข้าร่วมกับองค์กรด้านบัญชีรายใหญ่ที่สุดแห่งหนึ่งของโลกเท่านั้น แต่ยังมีความสามารถในการผลักดันองค์กรไปสู่การตัดสินใจทางการเงินที่สำคัญและกลยุทธ์ [+]

ACCA London MA ออนไลน์

ก้าวสู่อาชีพของคุณต่อไปโดยการเพิ่มทักษะทางธุรกิจขั้นสูงของ MA in Finance and Investment เพื่อเข้ารับการรับรอง ACCA การผสมผสานทั้งสองวิธีเข้าด้วยกันไม่เพียง แต่จะเข้าร่วมกับองค์กรด้านบัญชีรายใหญ่ที่สุดแห่งหนึ่งของโลกเท่านั้น แต่ยังมีความสามารถในการผลักดันองค์กรไปสู่การตัดสินใจทางการเงินที่สำคัญและกลยุทธ์ ด้วย LSBF คุณจะได้รับการยกเว้นและสามารถทำโปรแกรมแบบคู่ในโมดูลพิเศษเพียง 1 โมดูลและวิทยานิพนธ์... [-]


MA in Education

Unicaf University (ZM)
Online & Campus Combined เต็มเวลา นอกเวลา 18 - 24  เปิดรับลงทะเบียน ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

Education is an increasingly changing, dynamic and very demanding sector which requires professionals and practitioners to be very qualified in order to meet various challenges. The MA in Education is suitable for all those that are interested in understanding the important role of education in our everyday lives and especially the links between education, society, and students of all ages. [+]

Education is an increasingly changing, dynamic and very demanding sector which requires professionals and practitioners to be very qualified in order to meet various challenges.

The MA in Education is suitable for all those that are interested in understanding the important role of education in our everyday lives and especially the links between education, society, and students of all ages. It is an ideal degree for all those who wish to enter into the educational sector and all current practitioners who wish to enhance further their knowledge in the fields of teaching and learning.

Necessary skills such as the use of ICT, problem-solving, critical thinking, and communication and research skills are acquired through the course.... [-]


MA การจัดการด้านดิจิทัล Part Time London

Hyper Island
Campus นอกเวลา 15  September 2018 ประเทศอังกฤษ London

MA ใน Digital Management จะช่วยให้คุณมีทักษะและความรู้ที่จำเป็นต่อการผลักดันการเปลี่ยนแปลงในโลกดิจิทัล คุณจะได้เรียนรู้ขณะทำงานและใช้ข้อมูลเชิงลึกและการเรียนรู้เพื่อพัฒนาโซลูชันทางธุรกิจที่ก่อกวน [+]

การจัดการดิจิทัลแบบ Part-time

รับทักษะและความรู้ที่คุณต้องการเพื่อผลักดันการเปลี่ยนแปลงในโลกดิจิทัล พัฒนาโซลูชันที่ก่อให้เกิดปัญหาต่อธุรกิจจริง

เปลี่ยนไดรฟ์

MA ใน Digital Management จะช่วยให้คุณมีทักษะและความรู้ที่จำเป็นต่อการผลักดันการเปลี่ยนแปลงในโลกดิจิทัล คุณจะได้เรียนรู้ขณะทำงานและใช้ข้อมูลเชิงลึกและการเรียนรู้เพื่อพัฒนาโซลูชันทางธุรกิจที่ก่อกวน... [-]


MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Online & Campus Combined เต็มเวลา นอกเวลา 18 - 24  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

The MA Education (Innovation in Learning and Teaching) is a flexible programme, designed to meet the professional needs of individual learners. Students will have the opportunity to engage critically with the theories and practices of education with a view to applying learning to practice. The MA in Education is well established and is regularly updated in order to reflect the changing needs of current and future participants. [+]

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

The MA Education (Innovation in Learning and Teaching) is a flexible programme, designed to meet the professional needs of individual learners. Students will have the opportunity to engage critically with the theories and practices of education with a view to applying learning to practice. The MA Education is well established and is regularly updated in order to reflect the changing needs of current and future participants.

Educational Aim To widen the options available and encourage in-depth development of personal and professional areas of interest. To enable learners to identify, design and carry out research activities which include opportunities for considerable self-direction. To contribute to the body of knowledge and understanding relevant to education. Fees ... [-]

MA ในการสื่อสารนโยบายเศรษฐกิจ

New College of the Humanities
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  August 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

คุณอ่าน Freakonomics (Levitt หรือไม่) [+]

การผสมผสานระหว่างนโยบายทางเศรษฐกิจและการสื่อสารความรู้ทางเศรษฐกิจ MA จะสอนให้คุณเข้าใจถึงความรู้ทางเศรษฐกิจที่ใช้ในโลกสมัยใหม่

ผู้สำเร็จการศึกษาจะมีทักษะในการแสดงระหว่างนักเศรษฐศาสตร์และประชาชน

ใครควรสมัคร

โปรแกรมนี้อาจเหมาะกับคุณถ้าคุณสนใจที่จะพัฒนาอาชีพในฐานะผู้กำหนดนโยบายนักข่าวนักทำงานในองค์กรเอกชนหรือองค์กรระหว่างประเทศ... [-]


การคุ้มครองผู้ลี้ภัยแม่และบังคับให้ศึกษาการย้ายถิ่น

University of London, School of Advanced Study
Online เต็มเวลา นอกเวลา 2 - 5  March 2019 ประเทศอังกฤษ City of London + เพิ่มขึ้น 1

แมสซาชูเซตในการคุ้มครองผู้ลี้ภัยและการบังคับโยกย้ายการศึกษาให้ความเข้าใจทางทฤษฎีและปฏิบัติที่เข้มงวดของเขตของกฎหมายผู้ลี้ภัยในต่างประเทศและถูกบังคับย้ายถิ่น [+]

. แมสซาชูเซตคุ้มครองผู้ลี้ภัยและการศึกษาการย้ายถิ่นบังคับผ่านการเรียนทางไกล (DL) (คิดริเริ่มกฎหมายผู้ลี้ภัย) สมัครตอนนี้สำหรับการเรียนทางไกลครั้งแรกในแมสซาชูเซตคุ้มครองผู้ลี้ภัยและการบังคับใช้การศึกษาการย้ายถิ่น หากคุณทำงานหรืออาสาสมัครในองค์กรที่ใช้งานอยู่ในพื้นที่นี้หรือต้องการที่จะย้ายเข้ามาในภาคนี้โทจะทำให้คุณ: วุฒิการศึกษาที่มีชื่อเสียงที่จะเปิดประตูในอาชีพของคุณ เครื่องมือในการทำงานในสนามและที่จะดำเนินการรณรงค์และสนับสนุนการทำงาน ความเข้าใจในปัญหาพื้นฐานและการอภิปรายและแนวคิดทางกฎหมายที่สำคัญ. ได้รับประโยชน์จากการสนับสนุนการเรียนรู้ออนไลน์ ในขณะที่คุณเรียนโดยการเรียนรู้ออนไลน์ที่คุณสามารถใส่การศึกษาของคุณรอบภาระผูกพันอื่น ๆ ของคุณ นอกจากนี้คุณยังจะสามารถที่จะแบ่งปันความคิดกับคนอื่น ๆ ที่กำลังศึกษาสำหรับโปรแกรมนี้และได้รับการเรียนการสอนจากผู้เชี่ยวชาญชั้นนำจากทั่วโลก ที่พัฒนาโดยนักวิชาการชั้นนำ แมสซาชูเซตในการป้องกันผู้ลี้ภัยและการบังคับโยกย้ายการศึกษาได้รับการพัฒนาโดยการริเริ่มกฎหมายผู้ลี้ภัยที่มหาวิทยาลัยลอนดอนศูนย์การวิจัย นักวิชาการและอาจารย์ผู้สอนนำจะวาดในที่เชี่ยวชาญการปฏิบัติของพวกเขากว้างในการส่งมอบโปรแกรมนี้ แมสซาชูเซตมีสองการบริโภคต่อปีโดยมีกำหนดปิดรับสมัครสำหรับปีที่ผ่านมาเมื่อวันที่ 1 กุมภาพันธ์ 2016 และเมื่อวันที่ 1 กันยายน 2016 ได้รับปริญญาโทที่มีชื่อเสียงในการคุ้มครองผู้ลี้ภัยและการศึกษาการย้ายถิ่นบังคับโดยการศึกษาทางไกล แมสซาชูเซตในการคุ้มครองผู้ลี้ภัยและการบังคับโยกย้ายการศึกษาให้ความเข้าใจทางทฤษฎีและปฏิบัติที่เข้มงวดของเขตของกฎหมายผู้ลี้ภัยในต่างประเทศและถูกบังคับย้ายถิ่น มันเป็นเอกลักษณ์ในการเป็นโปรแกรมเดียวของชนิดที่นำเสนอโดยการศึกษาทางไกล การศึกษาระดับปริญญาโทจะช่วยให้คุณที่จะได้รับตามกฎหมายที่มั่นคงในทางปฏิบัติและความเข้าใจทางทฤษฎีของการป้องกันและบังคับให้ผู้ลี้ภัยอพยพผ่านการพัฒนาความเชี่ยวชาญทางเลือกของโมดูลวิชา คุณจะเหลาความเชื่อมั่นในตนเองของคุณในการจัดการกับ - และ critiquing - กฎหมายนโยบายและการปฏิบัติในสนามและยังจะได้เรียนรู้วิธีการที่จะรวบรวมจัดระเบียบและปรับใช้หลักฐานในรูปแบบคำตัดสินที่สมดุลและการพัฒนาข้อเสนอเชิงนโยบาย เพิ่มประสิทธิภาพการทำงาน แมสซาชูเซตนี้จะช่วยให้คุณสามารถรวมการศึกษาของคุณกับภาระผูกพันที่เป็นมืออาชีพและในประเทศของคุณอย่างต่อเนื่องโปรแกรมนี้ถูกออกแบบมาสำหรับผู้ที่ต้องการประกอบอาชีพอยู่ในช่วงของมืออาชีพในบริบทที่ผู้ลี้ภัยสิทธิมนุษยชนหรือสาขามนุษยธรรม นายจ้างที่มีศักยภาพรวมถึงหน่วยงานต่างประเทศเช่นข้าหลวงใหญ่ผู้ลี้ภัยแห่งสหประชาชาติ (UNHCR) ที่คณะกรรมการกาชาดระหว่างประเทศ (ICRC) และองค์การระหว่างประเทศในการโยกย้ายถิ่นฐาน (IOM) หน่วยงานของรัฐและองค์กรที่ไม่ใช่ภาครัฐ ความมุ่งมั่นของเวลาของคุณ หลักและวิชาจะดำเนินการในสองช่วงการศึกษา (16 สัปดาห์) ตลอดทั้งปีในขณะที่โมดูลวิทยานิพนธ์ (30 สัปดาห์) แบ่งออกเป็นสี่ช่วงที่ศึกษา คุณลงทะเบียนสำหรับโมดูลหลักหนึ่งหรือสองวิชาในแต่ละครั้งของการศึกษาและควรคาดหวังว่าจะอุทิศระหว่าง 15-20 ชั่วโมงน้อยสัปดาห์เพื่อการศึกษาของคุณในช่วงนี้ รายละเอียดโครงการ คุณศึกษา: 6 โมดูล (สองหลักสี่วิชา) บวกกับระยะเวลาการศึกษาวิทยานิพนธ์: 2-5 ปีที่ผ่านมาค่าใช้จ่าย (2014-15): £ 7,350 บทสรุปของวันที่สำคัญ วันปิดรับสมัคร: 1 กุมภาพันธ์ 2016; 1 กันยายน 2016 สิ้นสุดการลงทะเบียน: 1 มีนาคม 2016; 1 ตุลาคม 2016 เริ่มต้นหลักสูตร: ช่วงกลางเดือนมีนาคม 2016; ช่วงกลางเดือนตุลาคม 2016 สอบใช้สถานที่: กรกฎาคม 2016 และกุมภาพันธ์ 2017; กุมภาพันธ์ 2017 และกรกฎาคม 2017 ความต้องการทางวิชาการ ระดับปริญญาตรี (เช่นปริญญาตรี) ซึ่งถือว่าอย่างน้อยเทียบเท่ากับสหราชอาณาจักรบนระดับเกียรตินิยมอันดับสองในทางสังคมศาสตร์เรื่องที่เกี่ยวข้องจากสถาบันการศึกษาที่ได้รับการยอมรับมหาวิทยาลัย หากคุณไม่ได้ตอบสนองความต้องการทางเข้าคุณยังอาจนำไปใช้ การประยุกต์ใช้แต่ละคนจะได้รับการพิจารณาเป็นรายบุคคลโดยผู้อำนวยการโครงการ ประสบการณ์การทำงาน ไม่มีความต้องการประสบการณ์ในการทำงานขั้นต่ำสำหรับการเข้าสู่โปรแกรมนี้ ภาษาที่ต้องการ สำหรับรางวัลที่ได้รับในระดับ FHEQ 7 นักเรียนจะต้องมีหลักฐานที่น่าพอใจแสดงให้เห็นว่าพวกเขาได้ผ่านในก่อนหน้านี้สามปีที่ผ่านมาการทดสอบความสามารถทางภาษาอังกฤษในระดับต่ำสุดต่อไปนี้: IELTS กับเกรดโดยรวมอย่างน้อย 7.0. การทดสอบความรู้ภาษาอังกฤษจากผู้ให้บริการอื่น ๆ จะได้รับการพิจารณาเป็นรายบุคคล ในกรณีที่ผู้สมัครไม่ตรงตามที่กำหนดภาษาอังกฤษต้องการความสามารถ แต่เชื่อว่าพวกเขาสามารถแสดงให้เห็นถึงความสามารถที่จำเป็นสำหรับการเข้ามหาวิทยาลัยอาจดุลยพินิจพิจารณาใบสมัคร. หมายเหตุ: บางโปรแกรมจะต้องมีความสามารถมากขึ้นในการใช้ภาษาอังกฤษ ความต้องการเหล่านี้จะปรากฏในกฎระเบียบของโปรแกรมที่เกี่ยวข้อง ต้องการของคอมพิวเตอร์ นักเรียนทุกคนต้องมีการเข้าถึงปกติในการใช้คอมพิวเตอร์และอินเทอร์เน็ต นี้อาจจะเป็นสำหรับการเข้าถึงพอร์ทัลนักศึกษาดาวน์โหลดเนื้อหาหลักสูตรจากสภาพแวดล้อมการเรียนรู้เสมือนหรือการเข้าถึงแหล่งข้อมูลจากห้องสมุดออนไลน์ นอกจากนี้คุณยังจะต้องมีความจุที่เหมาะสมฮาร์ดแวร์ในคอมพิวเตอร์ของคุณสำหรับการจัดเก็บเอกสารเช่นเดียวกับซอฟต์แวร์พื้นฐานเช่นอ่าน PDFเราขอแนะนำให้คุณใช้รุ่นล่าสุดของ Internet Explorer, Firefox หรือ Chrome และความละเอียดหน้าจอของคุณเป็น 1024 x 768 หรือสูงกว่า JavaScript และคุกกี้ต้องเปิดใช้งานในการเข้าถึงบริการออนไลน์โดยเฉพาะอย่างยิ่งเช่นพอร์ทัลนักศึกษา บางโปรแกรมมีหลักสูตรหรือโมดูลที่ใช้ซอฟต์แวร์เพิ่มเติม ที่นี้เป็นกรณีที่จะได้รับข้อมูลที่มีรายละเอียดหลักสูตรที่เกี่ยวข้อง [-]

หลักของศิลปะศิลปะ -

Sup de Pub
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ London

เป้าหมายของการนี​​้โทภาษาอังกฤษเพื่อช่วยให้นักเรียนที่สมบูรณ์แบบความรู้และทักษะของพวกเขาในพื้นที่ต่างๆของความคิดสร้างสรรค์ทางศิลปะโปรแกรมนี้จะเกิดขึ้นคือลอนดอนและ [+]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิต - ทางศิลปะ

&nbsp

เป้าหมายของการนี​​้โทภาษาอังกฤษเพื่อช่วยให้นักเรียนที่สมบูรณ์แบบความรู้และทักษะของพวกเขาในพื้นที่ต่างๆของความคิดสร้างสรรค์ทางศิลปะ โปรแกรมนี้จะเกิดขึ้นคือลอนดอนและชิคาโกซึ่งเป็นเวลาหลายปีได้รับสองของมากที่สุดในโลกเมืองสัญลักษณ์สำหรับความคิดสร้างสรรค์ในการโฆษณา ... [-]


MA in Urban and Regional Planning

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

The MA course will give you the knowledge, understanding and skills necessary to practise professionally as a spatial planner. It is designed to meet the growing employer needs for staff who can investigate changes in the natural and built environments, manage the challenges of climate change through sustainable development, and debate and critically reflect upon the knowledge and values underpinning current approaches to land use development. [+]

The MA course will give you the knowledge, understanding and skills necessary to practise professionally as a spatial planner. It is designed to meet the growing employer needs for staff who can investigate changes in the natural and built environments, manage the challenges of climate change through sustainable development, and debate and critically reflect upon the knowledge and values underpinning current approaches to land use development. Completion of the MA course is the first step to become a full member of the Royal Town Planning Institute (RTPI).

The course will support your personal and professional development. You will be able to work in the interdisciplinary and cross-sector environment of urban and regional development, in a variety of private, public and community contexts, and apply your knowledge to practice in specialist areas of planning. The course builds on the University's experience of delivering postgraduate courses in town planning for more than 60 years.... [-]


MA in Diversity and the Media

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design
Campus เต็มเวลา ประเทศอังกฤษ London

This is an exciting and highly innovative course (developed in collaboration with the Media Diversity Institute) that seamlessly combines theory and modules providing or containing hands-on practical training in journalism or campaigning and public relations related to social and cultural diversity. [+]

This is an exciting and highly innovative course (developed in collaboration with the Media Diversity Institute) that seamlessly combines theory and modules providing or containing hands-on practical training in journalism or campaigning and public relations related to social and cultural diversity.

The course will give you the opportunity to study and research the main ways in which social scientists analyse the role of the mass media in the social construction, representation and understanding of difference and social diversity and get a critical understanding of the social and media structures and journalistic practices that impact upon these processes. It will also equip you with practical skills that will enable you to produce your own media product on a topic related to social and cultural diversity.... [-]


MA in Marketing and Innovation

London School of Planning and Management
Online เต็มเวลา 36  August 2018 ประเทศอังกฤษ London

The course is designed to help you gain theoretical inputs which can then be applied in to practice. The course develops your innovative and dynamic vision required in the real business environment. [+]

MA in Marketing and Innovation Course overview

The course is designed to help you gain theoretical inputs which can then be applied in to practice. The course develops your innovative and dynamic vision required in the real business environment.

You are introduced to the functions of the business organization, challenges faced in the actual business environment and key management skills required in business.

You gain insight into managing and leading people along with important business decision making.

5-day Immersion Tour to Asia

Experience new cultures, master new skills and accelerate your studies with LSPM's unique MBA with immersion tour to Asia. For any aspiring business leader today, it is important to experience Asia.... [-]


แม่การจัดการทรัพยากรมนุษย์

University of Westminster, Westminster Business School
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

หลักสูตรการบริหารทรัพยากรมนุษย์แมสซาชูเซตช่วยให้คุณสร้างความเข้าใจในบทบาทเชิงกลยุทธ์ของการจัดการทรัพยากรมนุษย์และวิธีการที่จะใช้มันในทางปฏิบัติ [+]

แมสซาชูเซตจัดการทรัพยากรมนุษย์

&nbsp

ถ้าคุณหลงใหลเกี่ยวกับคนและบทบาทที่พวกเขาเล่นในความสำเร็จของ บริษัท ที่รายละเอียดสูงเช่น PricewaterhouseCoopers หมวกราศีเมถุน, พระราชวัง, Linklaters หรือบีบีซีแล้วการบริหารทรัพยากรมนุษย์ของเราอาจจะเป็นแมสซาชูเซตสำหรับคุณ มันจะเหมาะกับผู้สำเร็จการศึกษาที่มีความประสงค์ที่จะทำงานในการบริหารทรัพยากรบุคคลเช่นเดียวกับผู้ที่อยู่ทำงานในสาขาและต้องการที่จะก้าวหน้าในอาชีพของพวกเขา ... [-]


MA in Politics, Development & the Global South

Goldsmiths, University of London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

The MA in Politics, Development and the Global South reflects Goldsmiths’ interdisciplinary academic spirit, drawing on expertise in the Centre for Postcolonial Studies, the Department of Politics and International Relations, and other departments from across the university. [+]

How can (and should) we talk about the challenges and possibilities for development in the 21st century?

Development has long been held up as an ideal for societies and peoples, and the pursuit of it has been decisive in shaping the modern world. Many degrees treat it as an uncontested term and presume that the only task is to consider the best means towards this end. By contrast, the MA in Politics, Development and the Global South begins by showing that in the 21st century ‘development’ – what it means and how it is to be achieved – has become a site of struggle, one where new forms of politics and theory have emerged.

Major changes in recent decades, including the emergence of new geopolitical powers on the international stage, growing challenges to neoliberal dogmas, heightened concern with increasing global inequality, and recognition of the danger of ecological devastation, have meant that the study and pursuit of development requires a fresh, innovative approach. Throughout this degree, you’ll study the Global South as a producer, not simply a consumer, in theory, and as a site where novel forms of political struggle are emerging.... [-]


MA in Cultural and Critical Studies

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

This interdisciplinary course offers you the rare opportunity to study contemporary critical and cultural debates across a wide range of fields. Exploring a variety of different visual, textual and spatial forms of culture, and their diverse theorisations, the course will particularly appeal to those with wide-ranging interests in the arts and humanities, as well as those interested in cutting-edge theoretical debates. [+]

This interdisciplinary course offers you the rare opportunity to study contemporary critical and cultural debates across a wide range of fields. Exploring a variety of different visual, textual and spatial forms of culture, and their diverse theorisations, the course will particularly appeal to those with wide-ranging interests in the arts and humanities, as well as those interested in cutting-edge theoretical debates.

Modules are taught by expert staff from a number of different disciplines, giving you the chance to follow particular themes in the areas that most interest you. Recent work by staff in Cultural and Critical Studies includes books and articles on new media, urban theory, gender, contemporary art and aesthetics, Victorian criminality, China, visual culture, architecture, post-colonialism and critical theory.... [-]


MA Conservation

City & Guilds of London Art School
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

After many successful years running a Postgraduate Diploma in Conservation, the City & Guilds of London Art School is proud to announce our new MA Conservation that will run alongside our existing BA (Hons) Conservation Studies course from Autumn 2017. All of our Conservation courses will then be validated by our long-standing partner Birmingham City University. [+]

After many successful years running a Postgraduate Diploma in Conservation, the City & Guilds of London Art School is proud to announce our new MA Conservation that will run alongside our existing BA (Hons) Conservation Studies course from Autumn 2017. All of our Conservation courses will then be validated by our long-standing partner Birmingham City University.

The course will run from Autumn 2017 focusing on practical conservation and research that particularly explores conservation of 3-dimensional cultural objects in wood, stone and related materials including decorative surfaces. Closely related to the BA, this course tackles more complex projects and higher level research.... [-]