การสอน Programs, Search for the top MA programs here! - MA

การสอน Programs, Search for the top MA programs here! - MA

การสอน

ปริญญาศิลปศาสตรมหาบัณฑิตนักเรียนมีโอกาสเมื่อมันมาถึงการแสวงหาความรู้อาชีพ องศาเหล่านี้มักจะมุ่งเน้นไปที่การศึกษามนุษยศาสตร์ซึ่งอาจรวมถึงภาษาอังกฤษปรัชญาการสื่อสารและแม้กระทั่งศิลปกรรม ในหลายกรณีผู้ที่ใฝ่หา MA จะเสร็จสิ้นการเรียนการสอนของพวกเขาผ่านการรวมกันของการตรวจสอบและการวิจัย

เป็นแม่ในการเรียนการสอนคืออะไร? ระดับนี้สามารถปลูกฝังนักเรียนที่มีทักษะที่จำเป็นในการออกคำสั่งรุ่นต่อไป การแสวงหาความรู้ดังกล่าวมีความมั่นคงทางการเงินเช่นเดียวกับรางวัลประสบการณ์ส่วนตัว หลักสูตรที่เกี่ยวข้องสามารถครอบคลุมช่วงของวิชาและระดับชั้นตั้งแต่ชั้นอนุบาลถึงมัธยมศึกษา พื้นที่เพิ่มเติมของการศึกษาสามารถรวมการบริหารการเรียนการสอนเช่นเดียวกับการเรียนการสอนโดยมุ่งเน้นที่นโยบายการศึกษา

รับ MA หนึ่งในการเรียนการสอนมีรางวัลส่วนบุคคลที่ดีครูผู้สอนดำเนินการบริการที่สำคัญต่อสังคมโดยเจตนารมณ์รุ่นน้องการศึกษาที่มีคุณภาพสูงสุด นอกจากนี้ผู้ที่มีภูมิหลังดังกล่าวมีอิสระในการประกอบอาชีพทั่วทุกมุมโลก

ในแง่ของอัตราค่าเล่าเรียนค่าใช้จ่ายในการรับ MA หนึ่งของสามารถแตกต่างกันมาก ตัวแปรดังกล่าวรวมถึงการศึกษาพื้นที่ที่จะใช้สถานที่และชนิดของวิทยาลัยหรือมหาวิทยาลัยท่ี ด้วยเหตุนี้นักเรียนแต่ละคนต้องให้ข้อมูลประกอบการตัดสินใจที่เกี่ยวกับค่าเล่าเรียน

สำหรับผู้ที่ได้รับ MAs ของพวกเขาในด้านการศึกษาโอกาสในการทำงานดาษดื่น ระดับการเรียนการสอนสามารถครอบคลุมหลากหลายของอาสาสมัครและหัวข้อจากวิชาคณิตศาสตร์และวิทยาศาสตร์เป็นภาษาอังกฤษและศิลปะ องศาเหล่านี้ยังสามารถที่เหมาะสมกับความหลากหลายของกลุ่มอายุรวมทั้งการศึกษาประถมศึกษาและมัธยมศึกษาสำหรับผู้ที่ต้องการที่จะสอนในระดับวิทยาลัย, MA สามารถสร้างขึ้นเพื่อให้โอกาสที่มีชื่อเสียงจำนวนมากในจำนวนสถาบันการศึกษาที่ดี

 

การศึกษาออนไลน์อาจเป็นตัวเลือกที่ดีสำหรับนักเรียนจำนวนมากเนื่องจากทั้งข้อ จำกัด ด้านเวลาหรือสถานที่ที่ไม่สะดวก โชคดีที่เราสามารถช่วยให้คุณหาโปรแกรมที่ดีที่สุดที่เหมาะสมกับความต้องการการศึกษาของคุณ การค้นหาสำหรับโปรแกรมของคุณด้านล่างและติดต่อโดยตรงที่สำนักงานการรับสมัครของโรงเรียนที่คุณเลือกโดยกรอกแบบฟอร์มนำ

อ่านเพิ่มเติม

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Online & Campus Combined เต็มเวลา นอกเวลา 18 - 24  September 2018 สหรัฐอเมริกา New York กรีก Athens โรมาเนีย Bucharest ประเทศอังกฤษ London อียิปต์ Cairo ประเทศกานา Accra มาลาวี Lilongwe มอริเชียส Port Louis ประเทศไนจีเรีย Lagos State โซมาเลีย Mogadishu แซมเบีย Lusaka จอร์แดน Irbid ไซปรัส Cyprus Online + เพิ่มขึ้น 25

The MA Education (Innovation in Learning and Teaching) is a flexible programme, designed to meet the professional needs of individual learners. Students will have the opportunity to engage critically with the theories and practices of education with a view to applying learning to practice. The MA in Education is well established and is regularly updated in order to reflect the changing needs of current and future participants. [+]

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

The MA Education (Innovation in Learning and Teaching) is a flexible programme, designed to meet the professional needs of individual learners. Students will have the opportunity to engage critically with the theories and practices of education with a view to applying learning to practice. The MA Education is well established and is regularly updated in order to reflect the changing needs of current and future participants.

Educational Aim To widen the options available and encourage in-depth development of personal and professional areas of interest. To enable learners to identify, design and carry out research activities which include opportunities for considerable self-direction. To contribute to the body of knowledge and understanding relevant to education. Fees ... [-]

ศิลปศาสตรมหาบัณฑิตในการฟ้อนรำ

Zurich University of the Arts
Campus เต็มเวลา February 2019 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Zurich

หลักสูตรศิลปศาสตรมหาบัณฑิตสาขาวิชาฟิสิกส์มี 2 สาขาวิชา ได้แก่ การออกแบบท่าเต้นในด้านหนึ่งการสอนและการฝึกสอนผู้เชี่ยวชาญด้านการเต้นรำในด้านอื่น ๆ สร้างทักษะการออกแบบท่าเต้นและการสอนที่จำเป็นในการทำงานร่วมกับผู้เชี่ยวชาญด้านการเต้นและเพื่อให้มีคุณสมบัติสำหรับวิชาชีพที่เกี่ยวข้อง การเรียนการสอนรวมถึงวิธีการออกแบบท่าเต้นทักษะการสอนและการวิจัยเชิงศิลป์เพื่อพัฒนาองค์ความรู้ทางศิลปะหรือการสอนรายบุคคล โครงการส่งเสริมการทำงานร่วมกันแบบสหวิทยาการและช่วยให้นักเรียนสามารถสร้างเครือข่ายที่ยั่งยืนภายในสาขาการเต้นนานาชาติ [+]

หลักสูตรศิลปศาสตรมหาบัณฑิตสาขาวิชาฟิสิกส์มี 2 สาขาวิชา ได้แก่

การออกแบบท่าเต้นในด้านหนึ่งการสอนและการฝึกสอนผู้เชี่ยวชาญด้านการเต้นรำในอีกด้านหนึ่ง สร้างทักษะการออกแบบท่าเต้นและการสอนที่จำเป็นในการทำงานร่วมกับผู้เชี่ยวชาญด้านการเต้นและเพื่อให้มีคุณสมบัติสำหรับวิชาชีพที่เกี่ยวข้อง การเรียนการสอนรวมถึงวิธีการออกแบบท่าเต้นทักษะการสอนและการวิจัยเชิงศิลป์เพื่อพัฒนาองค์ความรู้ทางศิลปะหรือการสอนรายบุคคล โครงการส่งเสริมการทำงานร่วมกันแบบสหวิทยาการและช่วยให้นักเรียนสามารถสร้างเครือข่ายที่ยั่งยืนภายในสาขาการเต้นนานาชาติ... [-]


MA TESOL

Madonna University
Campus September 2018 สหรัฐอเมริกา Livonia Gaylord Macomb

ในฐานะนักเรียนในโปรแกรม MATESOL มาดอนน่าคุณจะกลายเป็นส่วนหนึ่งของชุมชนที่มีความหลากหลายและมีชีวิตชีวาของผู้เชี่ยวชาญด้านการศึกษาของ ESL คุณจะได้รับพื้นฐานทางด้านภาษาศาสตร์การเรียนรู้ภาษาที่สองรวมถึงแง่มุมทางวัฒนธรรมของการเรียนการสอนภาษาการสอนและการประเมินผลโดยเน้นการปฏิบัติในห้องเรียนอย่างชัดเจน คุณจะได้รับสิทธิการเป็นมืออาชีพของ TESOL เนื่องจากโปรแกรมของเรานับตั้งแต่ก่อตั้งเมื่อปีพ. ศ. 2542 ได้รับการอนุมัติจากคณะกรรมการการศึกษาของรัฐมิชิแกนสำหรับหลักสูตรการรับรอง ESL (NS) และได้รับการยอมรับในระดับชาติจาก TESOL ซึ่งเป็นองค์กรครูภาษาอังกฤษระดับชาติ ไปยังลำโพงของภาษาอื่น ๆ คุณจะพบว่าคณาจารย์ของเราทำงานให้กับคุณตามความสมดุลของความต้องการในการทำงานครอบครัวและการศึกษาระดับบัณฑิตศึกษาต่อไปในอาชีพของคุณ [+]

. ทำไมจึงควรศึกษาการสอนภาษาอังกฤษกับผู้พูดภาษาอื่น ๆ ของ MATESOL ที่ Madonna University ?ความต้องการครูสอนภาษาอังกฤษเป็นภาษาที่สองเติบโตขึ้นทุกปีทั้งในประเทศและต่างประเทศเนื่องจากนักเรียนนานาชาติและผู้อพยพเข้ามาในสหรัฐฯและจำนวนผู้คนทั่วโลกเลือกเรียนภาษาอังกฤษได้มากขึ้นโปรแกรม MATESOL ของพระแม่มารีมีสองเส้นทาง: K-12 และการศึกษาสำหรับผู้ใหญ่แทร็ค K-12 ของเราประกอบด้วยหลักสูตรสำหรับการรับรอง ESL (NS) ที่ได้รับอนุมัติโดยคณะกรรมการการศึกษาของมิชิแกนทุกชั้นเรียนของวิธีการสอนโดยครูผู้สอน ESL ที่มีประสบการณ์การฝึกซ้อมของคุณจะทำให้คุณได้สัมผัสประสบการณ์จริงในห้องเรียนตารางเรียนและการให้คำปรึกษาของเราเหมาะกับความต้องการของผู้ใหญ่ที่ทำงานภาพรวมโครงการ... [-]

หลักของศิลปะในการสอนภาษาอังกฤษเป็นภาษาพูดภาษาอื่น (แม่ TESOL)

Westcliff University
Campus เต็มเวลา 36  สหรัฐอเมริกา Irvine

แมสซาชูเซต TESOL โครงการผลิตบัณฑิตที่มีทักษะในการฝึกอบรมอาจารย์สอนที่เก่งในบทบาทของพวกเขาเป็นนักการศึกษานักวิชาการสร้างสรรค์และนักวิจัย โปรแกรมนี้จะเตรียมความพร้อมครูผู้สอนที่หลากหลายของตำแหน่งทั้งในสหรัฐและต่างประเทศ นักเรียนของเราจะได้รับการติดตั้งที่มีความรู้และทักษะเฉพาะด้านการเรียนการสอนภาษาอังกฤษเป็นภาษาพูดภาษาอื่น เมื่อสำเร็จการศึกษาที่พวกเขาจะได้รับการศึกษาที่มีความสามารถระดับมืออาชีพที่มีทักษะความเป็นผู้นำแสดงให้เห็น [+]

แมสซาชูเซต TESOL โครงการผลิตบัณฑิตที่มีทักษะในการฝึกอบรมอาจารย์สอนที่เก่งในบทบาทของพวกเขาเป็นนักการศึกษานักวิชาการสร้างสรรค์และนักวิจัย โปรแกรมนี้จะเตรียมความพร้อมครูผู้สอนที่หลากหลายของตำแหน่งทั้งในสหรัฐและต่างประเทศ นักเรียนของเราจะได้รับการติดตั้งที่มีความรู้และทักษะเฉพาะด้านการเรียนการสอนภาษาอังกฤษเป็นภาษาพูดภาษาอื่น เมื่อสำเร็จการศึกษาที่พวกเขาจะได้รับการศึกษาที่มีความสามารถระดับมืออาชีพที่มีทักษะความเป็นผู้นำแสดงให้เห็น โปรแกรม Westcliff MA TESOL เตรียมความพร้อมสำหรับการประกอบอาชีพในการเรียนการสอน TESOL หรือการบริหาร ที่มหาวิทยาลัย Westcliff คุณจะ ... [-]


ภาษาศาสตร์ประยุกต์ประยุกต์ใช้: TESOL

York St John University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ York

โปรแกรมนี้ได้รับการออกแบบมาสำหรับครูผู้สอนภาษาอังกฤษและผู้ที่มีคุณสมบัติเหมาะสมในการใช้ภาษาอื่น ดึงดูดนักศึกษาจากส่วนต่างๆของโลกซึ่งนำพาความหลากหลายของภูมิหลังและประสบการณ์การเรียนรู้ที่หลากหลาย สิ่งนี้ทำให้เรามีโอกาสที่จะเพิ่มความเข้าใจข้ามวัฒนธรรมและความรู้เกี่ยวกับบริบทการเรียนการสอนของเราทั่วโลก นอกจากนี้การใช้ฟอรัมออนไลน์เรามุ่งมั่นที่จะมอบโอกาสในทางปฏิบัติให้กับคุณในการโต้ตอบกับผู้เชี่ยวชาญด้านภาษาทั่วโลก [+]

ภาพรวมของหลักสูตร

โปรแกรมนี้ได้รับการออกแบบมาสำหรับครูผู้สอนภาษาอังกฤษและผู้ที่มีคุณสมบัติเหมาะสมในการใช้ภาษาอื่น ดึงดูดนักศึกษาจากส่วนต่างๆของโลกซึ่งนำพาความหลากหลายของภูมิหลังและประสบการณ์การเรียนรู้ที่หลากหลาย สิ่งนี้ทำให้เรามีโอกาสที่จะเพิ่มความเข้าใจข้ามวัฒนธรรมและความรู้เกี่ยวกับบริบทการเรียนการสอนของเราทั่วโลก นอกจากนี้การใช้ฟอรัมออนไลน์เรามุ่งมั่นที่จะมอบโอกาสในทางปฏิบัติให้กับคุณในการโต้ตอบกับผู้เชี่ยวชาญด้านภาษาทั่วโลก... [-]


MA in TESOL (Teaching English To Speakers of Other Languages)

Oklahoma City University
Campus เต็มเวลา 36  เปิดรับลงทะเบียน สหรัฐอเมริกา Oklahoma City

The Master of Arts in TESOL degree is a 36 credit-hour program. With a broad range of courses, the program aims to equip the students with the linguistic knowledge and pedagogical training essential in the various aspects of TESOL, including, among other things, curriculum design, material development, methodologies, classroom procedures, and assessment. The program also offers students practicum opportunities to gain first-hand practical experience in the field [+]

MA Degree:

The Master of Arts in TESOL degree is a 36 credit-hour program. With a broad range of courses, the program aims to equip the students with the linguistic knowledge and pedagogical training essential in the various aspects of TESOL, including, among other things, curriculum design, material development, methodologies, classroom procedures, and assessment. The program also offers students practicum opportunities to gain first-hand practical experience in the field

Certificate of TESOL:

The certificate is an 18 credit-hour program created especially for those who do not want to pursue a master's degree but desire credentials in TESOL that will aid them in gaining employment in TESOL both domestically and overseas.... [-]


Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Language (MATESOL)

Campbellsville University
Online Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Campbellsville USA Online + เพิ่มขึ้น 2

Make a difference in the lives of students both in the United States and abroad with the Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL). [+]

MATESOL - Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Languages. Make a difference in the lives of students both in the United States and abroad with the Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL). This degree will develop the skills one needs to teach English as a Second Language (ESL) in the United States or English as a Foreign Language (EFL) abroad. With our emphasis on being a truly global program, we developed our curriculum to explore both the mechanics of language and the importance of culture.

[-]

MA in Teaching English To Speakers Of Other Languages (TESOL)

Grand Canyon University
Online Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + เพิ่มขึ้น 5

If you are a current teacher and earn your Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), you will be qualified to teach English to students from other countries and cultures. [+]

Advanced Program For Continuing Professional Education

Offered By: College of Education

Overview

Earn Your Masters in TESOL

If you are a current teacher and earn your Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), you will be qualified to teach English to students from other countries and cultures. You can also advance into educational and TESOL leadership positions as 21st-century school districts become more culturally diverse. Employment in English language literacy is expected to increase over the next decade.

In this MA in TESOL degree program, you are provided with various opportunities to apply concepts, theories, and research, particularly in a TESOL practicum that guides you through observational and practice-based experiences. This practicum requires you to have access to a PK-12 school classroom with ESL students in order to complete your practicum course and program assignments. The regionally accredited online MA in TESOL online, offered through Grand Canyon University’s College of Education, is aligned with the Interstate Teacher Assessment and Support Consortium and Standards of Recognition of Initial TESOL Programs in PK-12 ESL teacher education.... [-]


หลักของศิลปะใน TESOL / การศึกษาสองภาษา

The University of Findlay
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Findlay

มหาวิทยาลัย Findlay 's หลักของศิลปะใน TESOL (การสอนภาษาอังกฤษเป็นภาษาอื่น) จะช่วยให้คุณกลายเป็นครูสอนภาษาผู้เชี่ยวชาญ / ผู้ประกอบการ [+]

โท TESOL / สองภาษาการศึกษา

มหาวิทยาลัย Findlay 's หลักของศิลปะใน TESOL (การสอนภาษาอังกฤษเป็นภาษาอื่น) จะช่วยให้คุณกลายเป็นครูสอนภาษาผู้เชี่ยวชาญ / ผู้ประกอบการและเตรียมความพร้อมสำหรับตำแหน่งผู้นำการศึกษาที่อยู่ในภาษาที่สองหรือต่างประเทศและโปรแกรมการศึกษาสองภาษา ... [-]


Master of Arts in Teaching English to Speakers of Chinese

Shenzhen University
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศจีน Shenzhen

The MA in TESOC program, jointly sponsored by the School of Foreign Languages and Seadragon Education Research Institute, is tailor-made for students from outside China Mainland who have no or little experience in English language teaching but wish to teach English in Chinese schools and communities. [+]

Master of Arts in Teaching English to Speakers of Chinese

Applications Open - Nov 1st, 2017

Application Deadline – March 10th, 2018

Shenzhen University is a public comprehensive university located in China’s southern outpost – Shenzhen. As a renowned special economic zone, Shenzhen has strong social and business ethos supporting and encouraging innovation and entrepreneurship. Shenzhen is adjacent to the two international metropolises – Hong Kong and Macao, with the fastest growing economy and playing a leading role in the course of China’s modernization and internationalization. Shenzhen now has a population of more than 1,000,000 foreigners, and thus the use of English becomes more and more common. The demand for native English teachers who have both an expertise in language learning and teaching and an in-depth understanding of Chinese culture is on the increase.... [-]


Master of Arts in Teaching English as a Second Language (TESL)

University of Central Oklahoma
Campus เต็มเวลา August 2018 สหรัฐอเมริกา Edmond

Students seeking the master’s degree in Teaching English as a Second Language pursue an interdisciplinary program of studies integrating TESL theory and practice. The program offers courses on TESL theory, methodology, and language structure, as well as a TESL practicum. [+]

Students seeking the master’s degree in Teaching English as a Second Language pursue an interdisciplinary program of studies integrating TESL theory and practice. The program offers courses on TESL theory, methodology, and language structure, as well as a TESL practicum.

Admission Requirements

Submit the following items to: Jackson College of Graduate Studies 100 N. University Drive, NUC 404 Edmond, OK 73034

Online application for admission (www.uco.edu/graduate/). Official copies of undergraduate and graduate transcripts from each institution attended with all degrees posted. All transcripts must be from accredited institutions. Transcripts must show: A minimum of 3.0 undergraduate GPA (overall) or 3.0 undergraduate GPA (last 60 hours completed); and 15 hours of undergraduate English with a 3.0 GPA. Students may gain conditional admission by achieving a score of 150 (verbal) and 4.5 (analytical writing) on the Graduate Record Examination (GRE). Students with a native language other than English must submit evidence of English language proficiency. ... [-]

Master of Arts Degree in Teaching English to Speakers of Other Languages (MA TESOL)

American University of Sharjah
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ Sharjah

Our Master of Arts in TESOL program is the premier preparation for a career in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL). [+]

Our Master of Arts in TESOL program is the premier preparation for a career in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL).

With the vast resources and faculty of the Department of English, we provide a program specially designed to meet the needs of teachers of English as a second language in a diverse, multicultural setting. Our course offerings provide professional training and solid foundations in second language acquisition, teaching methodology, language testing and use of technology in language teaching classrooms. Our outstanding academic program is taught by highly qualified faculty with international teaching experience in the fields of TESOL, theoretical and applied linguistics, and intercultural communication.... [-]


Master of Theology

Protestant Theological University
Campus เต็มเวลา September 2018 เนเธอร์แลนด์ Amsterdam Groningen + เพิ่มขึ้น 1

The Master of Theology is an English-taught intensive master’s programme, accredited by the Dutch-Flemish accreditation organisation. It starts in September each academic year and lasts for one year (60 ECTS). [+]

Academic excellence and intercultural learning

The Master of Theology is an English-taught intensive master’s programme, accredited by the Dutch-Flemish accreditation organisation. It starts in September each academic year and lasts for one year (60 ECTS). Because of its research focus and high academic level, the programme is uniquely suited to a second master's degree preparing for a teaching ministry and/or doctoral studies.

The programme offers a hermeneutical and contextual approach in all theological sub-disciplines and multiple opportunities for intercultural encounter and interaction with students from all over the world. As a participant of the programme, you will learn about different cultural backgrounds and theological contexts. It is, therefore, a truly international and intercultural experience!... [-]


MA ในการสอนภาษาอังกฤษกับผู้พูดภาษาอื่น

Manchester Metropolitan University
Online Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 3  September 2018 ประเทศอังกฤษ Manchester + เพิ่มขึ้น 2

MA TESOL and Applied Linguistics เป็นหลักสูตรใหม่ที่น่าตื่นเต้นและเป็นนวัตกรรมใหม่ที่จะช่วยให้คุณมีทักษะที่จำเป็นสำหรับการประกอบอาชีพในสาขาอาชีพที่เติบโตเร็วที่สุดแห่งหนึ่งของโลก หลักสูตรนี้จัดทำขึ้นโดยอาจารย์ผู้สอนที่มีประสบการณ์ในการสอนภาษาอังกฤษและการนิเทศการศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา [+]

ภาพรวม

MA TESOL and Applied Linguistics เป็นหลักสูตรใหม่ที่น่าตื่นเต้นและเป็นนวัตกรรมใหม่ที่จะช่วยให้คุณมีทักษะที่จำเป็นสำหรับการประกอบอาชีพในสาขาอาชีพที่เติบโตเร็วที่สุดแห่งหนึ่งของโลก

หลักสูตรนี้จัดทำขึ้นโดยอาจารย์ผู้สอนที่มีประสบการณ์ในการสอนภาษาอังกฤษและการนิเทศการศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา... [-]


Master of Arts in Methods of Teaching the English Language

International Black Sea University
Campus เต็มเวลา August 2018 จอร์เจีย Tbilisi

The program is designed in a way that pays a great attention to general pedagogical, psychological and methods-of-teaching knowledge and skills. The language of instruction is English so that students master not only the practical English language but also field-specific terminology so that they become efficient users of English. [+]

Nowadays communications in political, economic, scientific and cultural fields are held in English. Accordingly, knowing English has become one of the key factors in any country’s success at international, and even at national level. Thus, it is of vital importance to have highly qualified specialists of English who perform either as English language translators-interpreters or are involved in teaching English efficiently. English Language Teaching program offered at master’s level by International Black Sea University aims at educating and training English language teachers whose qualification and expertise meet modern demands of the time.

The program is designed in a way that pays a great attention to general pedagogical, psychological and methods-of-teaching knowledge and skills. The language of instruction is English so that students master not only the practical English language but also field-specific terminology so that they become efficient users of English. During their studies, students should do a lot of independent work (programmed exercises, individual or group projects, presentations and course projects) which forms their skills necessary for continuous education. The program requires deep analysis of theoretical knowledge so that it is realized in practice, independent work and working with scholarly literature. Thus, upon successful completion of the course, students will be efficient users of English language, skillful teachers, or they will have enough knowledge and expertise to pursue their doctoral studies in English language teaching.... [-]