วิศวกรรมไฟฟ้า Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

วิศวกรรมไฟฟ้า Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

วิศวกรรมไฟฟ้า

สำหรับบางอาชีพ, หลักสูตรปริญญาตรีขั้นพื้นฐานอาจจะพอเพียงสำหรับบุคคลที่จะได้รับรางวัลในอาชีพที่น่าพอใจ อย่างไรก็ตามจำนวนที่เพิ่มขึ้นของสาขาที่ต้องใช้แรงงานที่จะต้องมีการศึกษาเพิ่มเติมเพื่อให้พวกเขาในการสร้างทักษะและประสบการณ์ที่จำเป็นจะประสบความสำเร็จ นี่คือความจริงโดยเฉพาะอย่างยิ่งในระดับปริญญาโทของโปรแกรมวิทยาศาสตร์ บรรดาผู้ที่มีความสนใจในงานวิศวกรรมไฟฟ้าสามารถหาตลาดการแข่งขันง่ายมากที่จะนำทางเมื่อเสร็จสิ้นการโครงการปริญญาโทหลักสูตรปริญญาวิทยาศาสตร์

ปริญญาโทในสาขาวิศวกรรมไฟฟ้าคืออะไร? โปรแกรมเหล่านี้ให้นักเรียนที่มีรากฐานที่มั่นคงในด้านที่มีความรู้เพิ่มเติมในเชิงลึกและทักษะที่เกี่ยวข้องกับวิชาชีพ นักเรียนพื้นที่การศึกษาเช่นระบบและการควบคุมการประมวลผลสัญญาณและการสื่อสาร electromagnetics และ Photonics ศึกษา bioelectrical วงจรวัสดุและอุปกรณ์การวิจัยอิสระและทำงานวิทยานิพนธ์มักจะต้องและโปรแกรมสามารถจะแล้วเสร็จใน 2-5 ปีที่ผ่านมา

เหล่านี้โปรแกรมวิศวกรรมไฟฟ้าช่วยให้นักเรียนได้สร้างความรู้หลักของพวกเขาในพื้นที่ที่เกี่ยวข้องและทำงานต่อที่มีความเชี่ยวชาญในสาขาที่มีความสนใจอย่างมากสำหรับพวกเขา นักเรียนได้เรียนรู้วิธีการคิดวิเคราะห์และนักเรียนได้เรียนรู้วิธีการที่ดีวิธีการแก้ปัญหาและการวิจัย

ค่าใช้จ่ายของวิศวกรรมไฟฟ้าปริญญาวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตแตกต่างกันไปขึ้นอยู่กับสถาบันการศึกษาที่จะนำเสนอโปรแกรม นอกจากนี้โปรแกรมตามที่มหาวิทยาลัยทั่วโลกอาจมีอัตราการเรียนการสอนที่แตกต่างกันอย่างมีนัยสำคัญและค่าธรรมเนียมการบริหาร

ร่วมงานกับเราในงานวิศวกรรมไฟฟ้ามีมากมายและโอกาสเพิ่มขึ้นเมื่อผู้สมัครได้รับปริญญาวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตผู้สำเร็จการศึกษาสามารถสร้างอาชีพที่มีคุณค่าในหลากหลายอุตสาหกรรมรวมทั้งการบินและอวกาศ, ยานยนต์, เคมีก่อสร้างและอุตสาหกรรมอิเล็กทรอนิกส์ ความเป็นไปได้อื่น ๆ ได้แก่ อุตสาหกรรมทางทะเลน้ำมันและก๊าซอุตสาหกรรมและอุตสาหกรรมยา

 

นักเรียนที่ต้องการที่จะได้รับปริญญาขั้นสูงในสาขาวิศวกรรมไฟฟ้า แต่ไม่สามารถที่จะทำเช่นนั้นเนื่องจากข้อ จำกัด เวลาหรือระยะทางจากมหาวิทยาลัยยังมีตัวเลือกที่มีให้กับพวกเขา หลักสูตรออนไลน์และโปรแกรมที่มีอยู่จากสถาบันที่มีชื่อเสียงหลายคน การค้นหาสำหรับโปรแกรมของคุณด้านล่างและติดต่อโดยตรงที่สำนักงานการรับสมัครของโรงเรียนที่คุณเลือกโดยกรอกแบบฟอร์มนำ

อ่านเพิ่มเติม

ปริญญาโทสาขาวิศวกรรมไฟฟ้าและอิเล็กทรอนิกส์

Swansea University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 3  September 2018 ประเทศอังกฤษ Swansea + เพิ่มขึ้น 1

ในฐานะที่เป็นนักศึกษาสาขาวิชาวิศวกรรมไฟฟ้าและอิเล็กทรอนิกส์คุณจะได้พัฒนาทักษะเฉพาะด้านที่ตรงกับความสนใจในงานวิจัยของวิทยาลัยวิศวกรรมศาสตร์และสะท้อนถึงความต้องการของอุตสาหกรรมอิเล็กทรอนิกส์ [+]

ในฐานะที่เป็นนักศึกษาสาขาวิชาวิศวกรรมไฟฟ้าและอิเล็กทรอนิกส์คุณจะได้พัฒนาทักษะเฉพาะด้านที่ตรงกับความสนใจในงานวิจัยของวิทยาลัยวิศวกรรมศาสตร์และสะท้อนถึงความต้องการของอุตสาหกรรมอิเล็กทรอนิกส์

ได้รับการรับรอง

วิศวกรรมไฟฟ้าและอิเล็กทรอนิกส์ที่ Swansea University ได้รับการรับรองจากสถาบันวิศวกรรมและเทคโนโลยี (IET) เพื่อให้เป็นไปตามวัตถุประสงค์ในการลงทะเบียนเป็นวิศวกรของ Incorporated และมีคุณสมบัติตรงตามข้อกำหนดทางวิชาการสำหรับการลงทะเบียนเป็น Chartered Engineer... [-]


MSc in Electrical Engineering

Tufts University - School of Engineering
Campus เต็มเวลา นอกเวลา August 2019 สหรัฐอเมริกา Medford

The Department of Electrical and Computer Engineering is a growing interdisciplinary department with a focus on research and education in a wide variety of sub-disciplines, ranging from image and signal processing to nanoscale engineering. [+]

The Department of Electrical and Computer Engineering is a growing interdisciplinary department with a focus on research and education in a wide variety of sub-disciplines, ranging from image and signal processing to nanoscale engineering.

Application

Applicants to the graduate program are expected to have a degree at the level of bachelors or masters in electrical or computer engineering, or a related discipline such as computer science, physics, or mathematics. All applicants to the Master of Science program are required to select a thesis or non-thesis track on the online application. Applicants selecting the non-thesis track are required to indicate if they would like to apply to the coursework non-thesis track or the project-based non-thesis track in their personal statement. For more information on the distinction between the program options, please be in touch with the department directly.... [-]


ปริญญาโทวิศวกรรมไฟฟ้า

University of Applied Sciences Upper Austria
Campus เต็มเวลา October 2018 ออสเตรีย Wels Steyr Hagenberg Linz ประเทศเบลเยียม Ghent + เพิ่มขึ้น 5

เทคโนโลยีใหม่เช่นรถยนต์ไฟฟ้าหรือระบบไฟฟ้าทดแทนและระบบนิเวศน์ต้องมีการวิจัยพื้นฐานทางด้านวิศวกรรมไฟฟ้า (พลังงาน) (ใช้ในแบตเตอรี่ระบบไฮโดรเจนหรือเพื่อแจกจ่ายและขนส่งพลังงานไฟฟ้าในรูปแบบที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อมด้วยกริดเคเบิล) รถยนต์ไฟฟ้าและอุปกรณ์ไฟฟ้าเป็นเทคโนโลยีใหม่ล่าสุดที่มุ่งเน้นการจัดหาพลังงานสีเขียวและเป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อม การนำเทคโนโลยีอัจฉริยะ (SMART) เข้าสู่แหล่งจ่ายไฟของเราช่วยลดต้นทุนรวมทั้งเพิ่มความเชื่อถือได้และการเข้าถึงสำหรับผู้บริโภคปลายทาง สั้นโปรแกรมนี้จะรู้ผู้บุกเบิกที่จำเป็นในการทำจัดหาพลังงานไฟฟ้าหลักฐานในอนาคต พวกเขาจะเป็นผู้บุกเบิกอนาคต! [+]

เทคโนโลยีใหม่เช่นรถยนต์ไฟฟ้าหรือระบบไฟฟ้าทดแทนและระบบนิเวศน์ต้องมีการวิจัยพื้นฐานทางด้านวิศวกรรมไฟฟ้า (พลังงาน) (ใช้ในแบตเตอรี่ระบบไฮโดรเจนหรือเพื่อแจกจ่ายและขนส่งพลังงานไฟฟ้าในรูปแบบที่เป็นมิตรต่อสิ่งแวดล้อมด้วยกริดเคเบิล) รถยนต์ไฟฟ้าและอุปกรณ์ไฟฟ้าเป็นเทคโนโลยีใหม่ล่าสุดที่มุ่งเน้นการจัดหาพลังงานสีเขียวและเป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อม การนำเทคโนโลยีอัจฉริยะ (SMART) เข้าสู่แหล่งจ่ายไฟของเราช่วยลดต้นทุนรวมทั้งเพิ่มความเชื่อถือได้และการเข้าถึงสำหรับผู้บริโภคปลายทาง สั้นโปรแกรมนี้จะรู้ผู้บุกเบิกที่จำเป็นในการทำจัดหาพลังงานไฟฟ้าหลักฐานในอนาคต พวกเขาจะเป็นผู้บุกเบิกอนาคต!... [-]


MSc ในอุตสาหกรรมอิเล็กทรอนิกส์และวิศวกรรมเทคโนโลยีสารสนเทศ

Vrije Universiteit Brussel
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศเบลเยียม Brussels

หลักสูตรนี้มีจุดมุ่งหมายทั่วไปในรูปแบบวิศวกรที่มีอำนาจที่สามารถนำไปสู่​​สังคมของเราในทุกระดับและในสาขาที่แตกต่างกันของการประยุกต์ใช้ [+]

วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (ปริญญาโท) ในอิเล็กทรอนิกส์และข้อมูลเทคโนโลยีวิศวกรรม

&nbsp

หลักนี้จะจัดร่วมกันในความร่วมมือกับUniversité Libre de Bruxelles

&nbsp

หลักสูตรนี้มีจุดมุ่งหมายทั่วไปในรูปแบบวิศวกรที่มีอำนาจที่สามารถนำไปสู่​​สังคมของเราในทุกระดับและในสาขาที่แตกต่างกันของการประยุกต์ใช้ ... [-]


Master of Science in Electrical Engineering

National Chung Cheng University
Campus เต็มเวลา September 2018 ไต้หวัน Chia Yi

The master program, which provides academic training for students aiming to pursue an academic career in electrical engineering at higher education or research institutions, is tailor-made to suit students' different needs in their future academic research. With the guidance from the advisers, curriculums are designed to best fit students’ needs in their future research direction. [+]

The Department of Electrical Engineering at National Chung Cheng University started as a graduate institute in July 1990, and the undergraduate program was established in 1992. The Ph.D. program and another undergraduate class were added in 1993 and 1999, respectively. It is one of the best institutes in Taiwan for the education and training of professionals in electrical engineering.

The master program, which provides academic training for students aiming to pursue an academic career in electrical engineering at higher education or research institutions, is tailor-made to suit students' different needs in their future academic research. With the guidance from the advisers, curriculums are designed to best fit students’ needs in their future research direction.... [-]


Master of Science in Electrical Engineering (M.S.)

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 2 - 3  September 2018 สหรัฐอเมริกา District of Columbia + เพิ่มขึ้น 1

This program is designed to help students understand and apply the principles of electrical engineering to such diverse areas as communications, power and energy, and nanoelectronics. [+]

Program Overview

This program is designed to help students understand and apply the principles of electrical engineering to such diverse areas as communications, power and energy, and nanoelectronics. Faculty and students research in areas such as wireless/mobile communications, micro-electro-mechanical systems, magnetics, and remote sensing.

Students choose from five areas of focus:

Applied electromagnetics. Communications and networks. Electrical power and energy. Electronics, photonics, and MEMS (VLSI systems and microelectronics). Signal and image processing, systems and controls. Master of Science in Electrical Engineering (M.S.)

Credit hours: 30 Thesis options: thesis and non-thesis options are available. Duration: Full-time (enrolled min. 9 credit hours per semester) or part-time (min. 3 credit hours per semester). Other requirements: Students are required to take at least one course in the department outside of his/her area of focus. Colloquium requirement: Students must fulfill this zero-credit course by attending five colloquium seminars, workshops or symposia sponsored by the department. ... [-]

Master of Science in Electrical Engineering

American University of Sharjah
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอาหรับเอมิเรตส์ Sharjah

Our much sought-after Master of Science in Electrical Engineering (MSEE) program is renowned for its rigorous training and dynamic approach. [+]

Our much sought-after Master of Science in Electrical Engineering (MSEE) program is renowned for its rigorous training and dynamic approach.

Popular among professionals throughout the region, our program prepares students in an environment that combines electrical engineering practice with cutting-edge technical research that enables our students to play a leading role in contributing to the growing body of electrical engineering knowledge, research, and development, both regionally and internationally.

Our objective

We believe that an MSEE graduate is qualified to achieve the following objectives:

be successful professionals in a specialized area of electrical engineering; maintain a desire for research, innovation and lifelong learning; uphold the responsibilities of the engineering profession. Our aim ... [-]

วิศวกรรมไฟฟ้ากำลัง

An-Najah National University
Campus เต็มเวลา August 2018 รัฐปาเลสไตน์ Nablus

หลักสูตรวิศวกรรมไฟฟ้ากำลังมุ่งเน้นในการพัฒนาความรู้และประสบการณ์ของนักศึกษาสาขาวิศวกรรมไฟฟ้าซึ่งจะนำไปสู่การพัฒนาภาคพลังงานไฟฟ้าในปาเลสไตน์ผ่านการพัฒนาในสาขาที่สำคัญนี้ [+]

คณะ

คณะครุศาสตร์บัณฑิต

รายละเอียดโปรแกรม

โครงการปริญญาโทสาขาวิศวกรรมไฟฟ้ามีวัตถุประสงค์เพื่อพัฒนาความรู้และประสบการณ์ของนักศึกษาสาขาวิศวกรรมไฟฟ้าซึ่งจะนำไปสู่การพัฒนาภาคพลังงานไฟฟ้าในปาเลสไตน์โดยให้สอดคล้องกับการพัฒนาในสาขาวิชาที่สำคัญนี้... [-]


MSc in Electrical Engineering

Eindhoven University of Technology
Campus เต็มเวลา September 2018 เนเธอร์แลนด์ Eindhoven

You cannot imagine daily life without Electrical Engineering anymore. It solves several problems in energy supply, communications, healthcare and environment. It's no wonder that the faculty's research aims for these subjects. You will undertake innovative research and design, analyse, and realise smart and innovative electrical components and systems. [+]

You cannot imagine daily life without Electrical Engineering anymore. It solves several problems in energy supply, communications, healthcare and environment. It's no wonder that the faculty's research aims for these subjects. You will undertake innovative research and design, analyse, and realise smart and innovative electrical components and systems.

Besides this, you will cooperate with R&D departments in the industry. Electro-Technology never stops and as a graduate, you can enter a groundbreaking and managerial job.

Focus on research:

Care and Cure The Connected World Smart and Sustainable Society

NVAO accreditation

This program is legally recognized and accredited by the Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders (NVAO).... [-]


Electrical Engineering

International Accelerator
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Boston

Electrical engineering is a professional engineering discipline that deals with the study, design, and application of electrical and electromagnetic components, systems and applications. Increased demand for the housing, automotive, defense and consumer industries will continue to fuel the growth of the field, as well as the demand for Electrical engineers in the future. [+]

Electrical Engineering

Imagine being part of building a satellite that you will see actually go into space. Freshman student Karina Quintana attended Professor Wilmer Arellano’s Engineering Orientation Class in fall 2012. The experiment was an extracurricular activity for EGN-1002 class and Karina took the challenge.

The idea would allow the satellite to passively align and allow picture taking. It can be seen from the video that not only would the onboard magnet align the axis of the satellite – according to the magnetic north – but it would also rotate the satellite over the axis. This satellite will go into space this year.

Interested in something here on earth? There are plenty of career paths in the field.... [-]


วิทยาศาสตรมหาบัณฑิตสาขาวิศวกรรมไฟฟ้าและคอมพิวเตอร์

University of Arizona
Online Campus นอกเวลา 18 - 24  September 2018 สหรัฐอเมริกา Tucson + เพิ่มขึ้น 1

หลักสูตรวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (MS) สาขาวิศวกรรมไฟฟ้าและคอมพิวเตอร์ได้รับการออกแบบโดยการนำข้อมูลจากผู้นำอุตสาหกรรมและนำโดยคณาจารย์ผู้เชี่ยวชาญเพื่อช่วยให้คุณได้รับชุดทักษะที่สำคัญนี้และนำทางไปสู่อนาคตที่สดใส โปรแกรมนี้มีทั้งมหาวิทยาลัยและออนไลน์ [+]

โปรแกรมนี้มีทั้งมหาวิทยาลัยและออนไลน์

เนื่องจากเทคโนโลยีก้าวหน้าขึ้นอย่างน่าประหลาดใจวิศวกรที่มีทักษะซึ่งสามารถหาทางออกที่เป็นนวัตกรรมใหม่ ๆ ให้กับปัญหาที่เกิดขึ้นทั้งในการพัฒนาความคิดใหม่ ๆ และปรับปรุงสิ่งเก่า ๆ จะพบว่ามีความต้องการในตลาดทั่วโลกอย่างต่อเนื่อง หลักสูตรวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (MS) สาขาวิศวกรรมไฟฟ้าและคอมพิวเตอร์ได้รับการออกแบบโดยการนำข้อมูลจากผู้นำอุตสาหกรรมและนำโดยคณาจารย์ผู้เชี่ยวชาญเพื่อช่วยให้คุณได้รับชุดทักษะที่สำคัญนี้และนำทางไปสู่อนาคตที่สดใส... [-]


Master in Electrical Engineering (M.E.)

Inter American University of Puerto Rico
Campus เต็มเวลา August 2018 ประเทศเปอร์โตริโก Bayamón

The Master’s Program in Electrical Engineering (M.E.) is designed to prepare students with the knowledge, skills, and attitudes necessary to perform as efficient and highly qualified professionals in the specializations of Power and Control Systems. Both specializations are focused on modeling, design and practical knowledge of systems. [+]

The Master’s Program in Electrical Engineering (M.E.) is designed to prepare students with the knowledge, skills, and attitudes necessary to perform as efficient and highly qualified professionals in the specializations of Power and Control Systems. Both specializations are focused on modeling, design and practical knowledge of systems.

The specialization in Control Systems provides for the development and implementation of advanced technology and design techniques of control applications in manufacturing, pharmaceutical and petrochemical processes, and in the applications of robotics, automated systems, and intelligent control.

The specialization in Power Systems will provide future graduates with the skills to analyze and to suggest solutions to problems in the generation, distribution, and control of electrical energy. This specialization integrates the use of renewable energy, distributed generation and the challenges of the integration of intermittent sources within electrical systems.... [-]


Masters of Science in Electrical Engineering

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา San Luis Obispo

The mission of the Electrical Engineering Department is to educate students to achieve excellence in the discipline of electrical engineering and to teach them to apply their education to solve practical problems in a socially responsible way. Students are prepared for careers of service, leadership, and distinction in a wide range of engineering and other related fields using a participatory, learn-by-doing, and “hands-on” laboratory, project, and design centered approach. Students are encouraged to participate in lifelong learning as essential in the presence of the ever-increasing pace of technological change. [+]

Cal Poly Graduate Education

About the Program

The mission of the Electrical Engineering Department is to educate students to achieve excellence in the discipline of electrical engineering and to teach them to apply their education to solve practical problems in a socially responsible way. Students are prepared for careers of service, leadership, and distinction in a wide range of engineering and other related fields using a participatory, learn-by-doing, and “hands-on” laboratory, project, and design centered approach. Students are encouraged to participate in lifelong learning as essential in the presence of the ever-increasing pace of technological change.

Diversity in the students, faculty, and staff is embraced and enhances the quality and creativity of the campus experience and environment.... [-]


M.Sc. Electrical Engineering

Warsaw University of Technology
Campus เต็มเวลา 18  October 2018 โปแลนด์ Warsaw

Graduates from this programme will have the comprehensive qualifications and basic knowledge in the area of: power system (planning, optimization and control), electrical power quality, electromagnetic compatibility, electromechanical drive systems, electrical traction, measurement systems (hardware and software), intelligent electrical installations and IT (artificial intelligence in power engineering, computational methods and algorithms, microprocessor engineering). [+]

Faculty of Electrical Engineering

Faculty of Electrical Engineering offers the following programmes conducted in English:

Master of Science in Engineering

1,5-year (3 semester) graduate programme in the area of:

Electrical Engineering

The programme requires coursework and thesis preparation.

M.SC. Masters Studies - Electrical Engineering

Graduates from this programme will have the comprehensive qualifications and basic knowledge in the area of: power system (planning, optimization and control), electrical power quality, electromagnetic compatibility, electromechanical drive systems, electrical traction, measurement systems (hardware and software), intelligent electrical installations and IT (artificial intelligence in power engineering, computational methods and algorithms, microprocessor engineering).... [-]


ปริญญาโทวิศวกรรมไฟฟ้า

Frederick University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 ไซปรัส Nicosia + เพิ่มขึ้น 1

หลักสูตรนี้มุ่งเน้นไปที่สี่สาขาวิชาเฉพาะสาขาวิชาวิศวกรรมไฟฟ้า สี่สาขาวิชา ได้แก่ ระบบการสื่อสารระบบไฟฟ้าระบบควบคุมและวิศวกรรมคอมพิวเตอร์ ความชำนาญแต่ละวิชาต้องมีวิชาบังคับและวิชาเลือกที่แตกต่างกัน [+]

ความเชี่ยวชาญ

หลักสูตรนี้มุ่งเน้นไปที่สี่สาขาวิชาเฉพาะสาขาวิชาวิศวกรรมไฟฟ้า ความเชี่ยวชาญทั้งสี่คือ

ระบบการสื่อสารระบบไฟฟ้าระบบควบคุมวิศวกรรมคอมพิวเตอร์

ความชำนาญแต่ละวิชาต้องมีวิชาบังคับและวิชาเลือกที่แตกต่างกัน

ภาษาที่ใช้ในการเรียนการสอนคือภาษาอังกฤษ... [-]