Search for Masters in เศรษฐศาสตร์

Find your Masters degree in เศรษฐศาสตร์ here!

เศรษฐศาสตร์

เศรษฐศาสตร์คือการศึกษาวิธีการที่สินค้าและบริการฟังก์ชั่นในสังคม ถ้าคุณสะท้อนให้เห็นถึงเงินไม่เพียง แต่เป็นอุปกรณ์ใช้จ่าย แต่ยังเป็นสกุลเงินที่ต้องผ่านความหลากหลายของกระบวนการคุณแน่นอนควรพิจารณาปริญญาโทในสาขาเศรษฐศาสตร์ ปริญญาโทเศรษฐศาสตร์ไปลึกเข้าไปในการศึกษาและจะช่วยให้คุณมีความเชี่ยวชาญในสาขาเศรษฐศาสตร์ในระดับที่สูงขึ้น

ด้วยปริญญาโทในสาขาเศรษฐศาสตร์ที่คุณจะได้รับประสบการณ์ความสำคัญของการไหลทางการเงินและวิกฤตวิเคราะห์ตลาดการเงินที่เพิ่มขึ้น ด้วยเทคโนโลยีที่ทันสมัย​​ฟิลด์นี้มีการเปลี่ยนแปลงอย่างรวดเร็วและปริญญาโทในโปรแกรมเศรษฐศาสตร์มุ่งเน้นทฤษฎีใหม่ของเงินทุน, ทักษะการวิเคราะห์เชิงปริมาณและวิธีการที่นักเศรษฐศาสตร์เหล่านี้สามารถนำไปใช้ในสถานการณ์จริงของชีวิต ระดับที่สูงขึ้นในสาขาเศรษฐศาสตร์จะไม่เพียง แต่ช่วยให้คุณสามารถทำงานสำหรับองค์กร แต่ยังเป็นที่ปรึกษาของรัฐบาลหรือเป็นที่ปรึกษาในภาครัฐปริญญาโทในสาขาเศรษฐศาสตร์เป็นอย่างสูงที่ใช้บังคับกับหลายสาขาและจะไม่ จำกัด คุณเพียงหนึ่งอาชีพ

เพื่อเริ่มต้นการค้นหาสำหรับโทอนาคตของคุณในเศรษฐศาสตร์ทันที! คุณสามารถเลือกจากความหลากหลายของโปรแกรมต้นแบบเช่น MA ในทางการเมืองเศรษฐกิจ, MSc ในนโยบายเศรษฐกิจ, MSc in พลังงาน / เศรษฐศาสตร์สิ่งแวดล้อม, MSc in สถิติและอื่น ๆ อีกมากมาย! คลิกที่ "อ่านเพิ่มเติม " ที่จะได้รับข้อมูลรายละเอียดเกี่ยวกับโปรแกรมที่เฉพาะเจาะจงและ don 't ลังเลที่จะส่ง "ขอข้อมูลฟรี " รูปแบบที่จะทำให้คุณอยู่ในการติดต่อกับบุคคลที่มหาวิทยาลัยที่มีหน้าที่รับผิดชอบ โปรแกรมที่ได้จับความสนใจของคุณ!

อ่านเพิ่มเติม

หลักเศรษฐศาสตร์

University of San Francisco - College of Arts & Sciences
Campus นอกเวลา August 2018 สหรัฐอเมริกา San Francisco

ภาคเอกชนภาครัฐและไม่แสวงหาผลกำไรทั่วเศรษฐศาสตร์ความต้องการของโลกและนักวิเคราะห์ที่มีการติดตั้งที่มีทักษะทางด้านเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณที่แข็งแกร่ง [+]

ปริญญาโทในสาขาเศรษฐศาสตร์ ภาคเอกชนภาครัฐและไม่แสวงหาผลกำไรทั่วเศรษฐศาสตร์ความต้องการของโลกและนักวิเคราะห์ที่มีการติดตั้งที่มีทักษะทางด้านเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณที่แข็งแกร่ง นาย 's ปริญญาในมนุษย์โปรแกรมเศรษฐศาสตร์ที่มหาวิทยาลัยซานฟรานซิให้นักศึกษาระดับบัณฑิตศึกษาที่มีการฝึกอบรมอย่างเข้มงวดในการวิเคราะห์ความรู้และความสามารถที่จำเป็นต่อการท้าทายของเศรษฐกิจที่เปลี่ยนแปลงอุตสาหกรรมการลงทุนการธนาคารและการบริหารการเงินขององค์กร แมสซาชูเซตในหลักสูตรบัณฑิตศึกษาเศรษฐศาสตร์มีโอกาสในการฝึกงานวิจัยกำกับหลัก 's วิทยานิพนธ์การศึกษา / วิจัยในต่างประเทศหรือการรวมกันของตัวเลือกเหล่านี้ ผู้สำเร็จการศึกษานอกจากนี้ยังเตรียมความพร้อมที่จะไล่ตามปริญญาเอกการศึกษาในสาขาเศรษฐศาสตร์และได้กระทำเพื่อให้ที่มหาวิทยาลัยเช่นมหาวิทยาลัยจอร์จที่มหาวิทยาลัยแห่งแคลิฟอร์เนียที่เบิร์กลีย์ thlibrarye มหาวิทยาลัยวอชิงตันมหาวิทยาลัยแคลิฟอร์เนียเดวิส, มหาวิทยาลัยคอร์เนลและมหาวิทยาลัยแคลิฟอร์เนียที่ซานตาครูซ, หมู่คนอื่น ๆ ปริญญาโทหลักสูตรบัณฑิตศึกษาเศรษฐศาสตร์เริ่มต้นในฤดูใบไม้ร่วงเท่านั้น (ปลายเดือนสิงหาคม) ทุกหลักสูตรระดับบัณฑิตศึกษาจะมีการเสนอหลังจากที่ 04:30 และส่วนใหญ่ที่จะมีขึ้นในช่วงเย็น... [-]


Master in Managerial Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Campus เต็มเวลา October 2017 โปแลนด์ Wrocław

The master's degree is designed for students who expect to pursue a managerial career in business in their home country or abroad. The program provides economic skills and competencies necessary to deal with the management challenges of increasing complexity in modern economy. [+]

Master in Managerial Economics This two-year program presumes prior bachelor's level knowledge in economics. The master's degree is designed for students who expect to pursue a managerial career in business in their home country or abroad. The program provides economic skills and competencies necessary to deal with the management challenges of increasing complexity in modern economy. Courses cover both traditional and emerging economic fields, including microeconomics, managerial economics, marketing, innovation management, accounting, capital market, competition, industrial and tax policy. The program also includes the problems of international economics and business management on the Global and European Single Market. Additional contact for Eastern European & Central Asian countries: mme.wro@yandex.ru Entry Requirements To gain entry to UWr courses you need to meet our academic entry requirements, English language requirements and legalize your degree. Here you can find and dowload the pdf file with general entry requirements. Application deadlines: For winter semester semester (October 2017) the admission last to: 31 August 2017 for candidates from Non-EU countries 10 September 2017 for candidates from EU countries [-]

ต้นแบบของโครงการเศรษฐกิจ

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศจีน Shenzhen

ปริญญาโทเศรษฐศาสตร์ของโครงการมุ่งเน้นไปที่หลักสูตรแกนกลางในทฤษฎีทางเศรษฐกิจและการประยุกต์ใช้ [+]

Masters degree เศรษฐศาสตร์. มหาวิทยาลัยปักกิ่งโรงเรียนธุรกิจเอสบีซีซึ่งเป็นหนึ่งในโรงเรียนธุรกิจใหม่ล่าสุดและมีแนวโน้มมากที่สุดในประเทศจีนเป็นความภาคภูมิใจของความสำเร็จในพื้นที่ของการศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา ปริญญาโทเศรษฐศาสตร์ของโครงการมุ่งเน้นไปที่หลักสูตรแกนกลางในทฤษฎีทางเศรษฐกิจและการประยุกต์ใช้ นี่คือสองปีโปรแกรมแบบเต็มเวลาที่นักเรียนต่างชาติได้เรียนรู้ควบคู่ไปกับเพื่อนร่วมงานชาวจีนในสภาพแวดล้อมของการสนทนาข้ามวัฒนธรรม ทุกหลักสูตรจะได้รับคำแนะนำเฉพาะในภาษาอังกฤษเช่นเดียวกับการสนับสนุนทางวิชาการให้โดยคณะครูและพนักงาน คณาจารย์ของโปรแกรมนี้ได้รับปริญญาเอกจากมหาวิทยาลัยชั้นนำจัดอันดับทั่วโลก * หลักสูตรปริญญาโทเศรษฐศาสตร์โปรแกรมจะขึ้นอยู่ปริมาณมากและดังนั้นจึงต้องการให้นักเรียนมีระดับที่สูงมากของทักษะทางคณิตศาสตร์ขอแนะนำว่านักเรียนที่ใช้สำหรับโปรแกรมนี้มีระดับปริญญาตรีในสาขาที่เกี่ยวข้องหรือเชิงปริมาณเช่นเศรษฐศาสตร์, การเงิน, คณิตศาสตร์, วิศวกรรม, ฯลฯ วัตถุประสงค์ของหลักสูตร โปรแกรมนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อให้ความรู้กลุ่มของนักศึกษาระดับบัณฑิตศึกษาโดยเตรียมให้พวกเขามีรากฐานที่มั่นคงในทางทฤษฎีเศรษฐศาสตร์สอนให้พวกเขาที่จะดำเนินการวิจัยและการวิเคราะห์อย่างเป็นอิสระและสอนพวกเขาในประเด็นทางเศรษฐกิจที่เร่งด่วนที่สุดของวันนี้ ความต้องการการศึกษาปริญญาตรี ที่จะได้รับปริญญาด้านเศรษฐศาสตร์จากมหาวิทยาลัยปักกิ่งเอสบีซีโรงเรียนธุรกิจที่นักเรียนจะต้องตอบสนอง 54 หน่วยกิต (รวม 7 วิชาบังคับ, 8 วิชาเลือกที่สำคัญและ 2 วิชาเลือกทั่วไป) สมบูรณ์ 2 วิชาบังคับที่ไม่นับหน่วยกิต (คณิตศาสตร์ และสัมมนาวิทยานิพนธ์ระดับบัณฑิตศึกษา) และกรอกวิทยานิพนธ์ปริญญาโทและป้องกันวิทยานิพนธ์ นักเรียนจะได้รับเครดิตเฉพาะในกรณีที่พวกเขาประสบความสำเร็จผ่านการสอบแน่นอนสำหรับหลักสูตรที่จำเป็นและวิชาเลือกนักเรียนต้องผ่านโดยได้คะแนน 70 (D) หรือดังกล่าวข้างต้น ผู้ที่ไม่หลักสูตรที่จำเป็นจะเอาแน่นอน บรรดาผู้ที่ได้ล้มเหลวในหลักสูตรที่จำเป็นเดียวกันสองครั้งหรือล้มเหลวใด ๆ 3 หลักสูตรภายในหนึ่งภาคการศึกษาจะถูกลบออกจากโปรแกรมและไม่ได้รับเจ้านายของตน 's การศึกษาระดับปริญญา นี่คือสองปีโปรแกรมปริญญาเอก นักเรียนจะสามารถที่จะตอบสนองความต้องการการเรียนการสอนทั้งหมดในครั้งแรกและครึ่งหนึ่งปีที่ผ่านมาว่าพวกเขาประสบความสำเร็จผ่านการเรียนการสอนทั้งหมดของพวกเขา บรรดาผู้ที่มีปัญหาในการจบหลักสูตรที่จำเป็นสามารถนำไปใช้ในการขยายการศึกษาของพวกเขาโดยครึ่งปีถึงหนึ่งปีที่จุดเริ่มต้นของปีการศึกษาที่สอง ค่าใช้จ่ายค่าเล่าเรียนของระยะเวลานานจะต่ำกว่าค่าเล่าเรียนแบบดั้งเดิม แต่จะได้รับการคุ้มครองโดยสิ้นเชิงนักเรียนตัวเอง / ตัวเอง วิจัยทุ่ง ความเข้มข้น: เศรษฐศาสตร์จุลภาค, เศรษฐศาสตร์มหภาค, เศรษฐเศรษฐศาสตร์การเงิน, เศรษฐศาสตร์ระหว่างประเทศ, การพัฒนาเศรษฐศาสตร์สถาบันเศรษฐศาสตร์เศรษฐกิจอุตสาหกรรมสาธารณะเศรษฐศาสตร์ทรัพยากรมนุษย์เศรษฐศาสตร์ที่ปรึกษา: เหวินไห่ Haifeng หวาง Zhiyong Tu แยนฮฆยาง Ying ฮ่องกงเดวิดองค์, คริสหัวล้าน, Chunyang วังเควนเฉินหยูโจวลานจูหนุ่มจุนสวนเจียวชิ Daeyong ลี Insook ลี ชิงวัง [-]

Master in Community Economic Development (MCED)

The Open University Of Tanzania
Online & Campus Combined นอกเวลา 15  February 2018 ประเทศแทนซาเนีย Dar Es Salaam

The objectives of the programme are to train Community Economic Development practitioners to work in the government and communities; generate knowledge and information that will permit local leaders to make informed decisions; to encourage a high degree of local participation in making well informed economic choices; to assist in building sustainable institutions that will assure equitable sharing of the benefits of those choices and to build capacity among practitioners working in communities. [+]

The objectives of the programme are to: Train Community Economic Development practitioners to work in the government and communities Generate knowledge and information that will permit local leaders to make informed decisions To encourage a high degree of local participation in making well informed economic choices To assist in building sustainable institutions that will assure equitable sharing of the benefits of those choices To build capacity among practitioners working in communities Intended learning outcomes Students will have the ability to: Carry out basic accounting system and practices Manage small and medium sized organizations Conduct field based research Design and implement projects Provide technical assistance to community based organizations and institutions Prepare strategic plans Have a critical understanding of development finance Build and manage social and economic development programs Develop micro enterprise support initiatives Use computer based information systems and statistical packages. Admission Requirements Candidates holding the following qualifications will be eligible for admission into the MCED Programme: An Honors degree in any social science and sciences field with working experience of at least two years in community economic development related fields OR holder of an advanced diploma from any recognized institution with second class or above. Programme Content Core Courses Course Title Credits CED 631 Principles and Practice of CED 20 CED 634 Advanced Research Methodology for Social Scientists 20 CED 632 Economics for Community Economic Development 20 CED 635 Project Design and Management for CED 20 CED 633 Organizational Management for Community Organizations 20 CED 636 Microenterprise Development for... [-]

MA in Economics

International School Of Economics
Campus เต็มเวลา September 2018 จอร์เจีย Tbilisi

ISET's MA program in Economics was launched in fall 2006 as a graduate program at Tbilisi State University. The program takes students through a challenging two year curriculum, comparable in content and quality to the first two years of study in reputable Ph.D. programs in North America and Western Europe. All courses are taught in English by highly-qualified international faculty... [+]

Masters degree เศรษฐศาสตร์. ISET's MA program in Economics was launched in fall 2006 as a graduate program at Tbilisi State University. The program takes students through a challenging two year curriculum, comparable in content and quality to the first two years of study in reputable Ph.D. programs in North America and Western Europe. All courses are taught in English by highly-qualified international faculty. Our faculty is diverse, comprising resident professors with PhDs from universities such as Columbia University, Hebrew University and the University of Pennsylvania, and regular visitors who are world leaders in their fields, including several Fellows of the Econometric Society. The entire faculty is committed to helping students design individual study plans, supervising their thesis research, and supporting their applications for both professional jobs and PhD studies abroad. The quality of research and teaching at ISET is guaranteed by the International Faculty Committee, which brings together the ISET faculty and prominent academics from around the world. How is the program structured? In the first year, all students take the same four economics courses (Macroeconomics, Microeconomics, Statistics/Econometrics, and Mathematics for Economists), plus supplementary English/Academic Writing courses taught at three different levels for the whole duration of first year. In the second year, students are given the possibility to draw up an individual plan of elective courses. These electives are taught by highly-qualified and internationally-recognized resident and visiting faculty. They cover a wide spectrum of fields like energy economics, environmental economics, labor economics, resource economics, experimental economics, industrial organization, mechanism... [-]

ต้นแบบจำลองทางคณิตศาสตร์ในทางเศรษฐศาสตร์และการเงิน (MMEF)

University Paris 1 Panthéon-Sorbonne
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris

ปีแรกของการศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา (Diplôme Universitaire) MMEF - วิธีทางคณิตศาสตร์เศรษฐศาสตร์และการเงินเป็น [+]

ปีแรกของการศึกษาจบการศึกษา: ปีแรกของการศึกษาระดับบัณฑิตศึกษา (Diplôme Universitaire) MMEF - วิธีทางคณิตศาสตร์เศรษฐศาสตร์และการเงินเป็นหนึ่งปีเต็มเวลาหลักสูตรนานาชาติที่สอนเป็นภาษาอังกฤษ หลักสูตรที่สอดคล้องกับผู้สอนในปีแรกของบัณฑิตวิทยาลัยที่โบโลญญาในยุโรประบบการศึกษาเป็นปีแรก M1 ของอาจารย์ หลักสูตรได้รับจากหลักสูตรที่มีอยู่ก่อนที่มหาวิทยาลัยที่มีหลักสูตรที่เข้มข้นในฝรั่งเศส ระดับจะทุ่มเทให้กับการฝึกอบรมนักเรียนในการใช้แบบจำลองทางคณิตศาสตร์ในทางเศรษฐศาสตร์และการเงินเศรษฐศาสตร์คณิตศาสตร์, การวิเคราะห์เชิงกลยุทธ์ทฤษฎีการตัดสินใจแบบสุ่มการเงินทางคณิตศาสตร์และรูปแบบการเพิ่มประสิทธิภาพ การฝึกอบรมที่ถูกสร้างขึ้นรอบคลื่นขนาดใหญ่ของหลักสูตรซึ่งมีจุดมุ่งหมายที่จะให้ความรู้สำหรับ modelization ปัญหาทางเศรษฐกิจและการเงินสำหรับ formalization ทางคณิตศาสตร์และเครื่องมือสำหรับการแก้ปัญหาเชิงตัวเลขรุ่นใหม่ในด้านการเงินเศรษฐกิจและทฤษฎีการตัดสินใจที่จำเป็นต้องมีการฝึกอบรมที่สอดคล้องกันในสาขาเหล่านี้ รอบ 50 คนได้รับการต้อนรับในแต่ละปี ค่าเข้าชมทำบนพื้นฐานของความเป็นเลิศทางวิชาการ ผู้สมัครทุกคนจะต้องมีความชำนาญในการเขียนและการพูดภาษาอังกฤษและมีการยอมรับในระดับปริญญาตรีหรือเทียบเท่า (180 ECTS สินเชื่อในระบบโบโลญญา) ที่สนใจจะได้รับให้กับนักเรียนในสาขาเศรษฐศาสตร์การเงินหรือคณิตศาสตร์ ความถนัดทางคณิตศาสตร์และประสบการณ์ในการทำงานจะมีประโยชน์ ต่อเนื่องไปยัง QEM ราสมุสมุนดัสโท: หลังจากปีแรกของ MMEF ปริญญานักเรียนที่ประสบความสำเร็จที่ต้องการที่จะได้รับปริญญาโท, อาจนำไปใช้: - QEM1 ปีแรก (QEM1) ของราสมุส Mundus หลักสูตรปริญญาโท QEM - รูปแบบและวิธีการของเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณ; หรือ - ติดตามเร่งที่สอดคล้องกับการรวมกันของภาคการศึกษาฤดูร้อนและในปีที่สองของ QEM (ที่ QEM2)หลังจากประสบความสำเร็จในโปรแกรม QEM นักเรียนอาจป้อนหนึ่งของโปรแกรมปริญญาเอกที่มหาวิทยาลัยปารีส 1 Panthéon-Sorbonne มีส่วนร่วมในการแข่งขันภายใน QEM สูงมาก. เพียง 30% ของนักเรียน MMEF ได้รับการยอมรับไป QEM ราสมุสมุนดัสโทบนพื้นฐานของความเป็นเลิศทางวิชาการ ประสบการณ์ที่ผ่านมาของเรากับนักเรียน MMEF ก่อนหน้าเข้าร่วม QEM ที่แสดงให้เห็นว่าหลักสูตรที่เข้มข้นในวิชาคณิตศาสตร์กับการใช้งานในสาขาเศรษฐศาสตร์และการเงินช่วยให้ประสบความสำเร็จใน QEM นักเรียนที่ได้รับการคัดเลือกสำหรับการติดตามเร่งมีความเป็นไปได้ของการใช้จ่ายภาคการศึกษาฤดูร้อนในหนึ่งต่อไปนี้ QEM มหาวิทยาลัยพันธมิตร: Universitätบีเลเฟลด์, Université catholique เดอลูUniversitéปารีส 1 Panthéon-Sorbonne หรือUniversità Ca 'Foscari Venezia [-]

ราสมุส Mundus ต้นแบบในรูปแบบและวิธีการ Qem เศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณ

Master Economics: Erasmus Mundus Master QEM - Models and Methods of Quantitative Economics
Campus เต็มเวลา September 2018 ฝรั่งเศส Paris สเปน Barcelona ประเทศเยอรมัน Bielefeld อิตาลี Venice + เพิ่มขึ้น 6

โทราสมุสรุ่น Mundus และวิธีเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณ (QEM) เป็นสหภาพยุโรปได้รับการอนุมัติหลักสูตรปริญญาจบการศึกษาในต่างประเทศสอนเต็มเวลากว่าสองปีในฝรั่งเศส, เยอรมนี, อิตาลีและสเปน [+]

Masters degree เศรษฐศาสตร์. ราสมุสมุนดัสโทรุ่นและวิธีเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณ QEM โทราสมุสรุ่น Mundus และวิธีเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณ (QEM) เป็นสหภาพยุโรปได้รับการอนุมัติหลักสูตรปริญญาจบการศึกษาในต่างประเทศสอนเต็มเวลากว่าสองปีในฝรั่งเศส, เยอรมนี, อิตาลีและสเปน การเรียนการสอนภาษาอังกฤษโปรแกรมที่ถูกออกแบบโดยสมาคมสี่มหาวิทยาลัยยุโรป: Universitat Autonoma de Barcelona,​​ บาร์เซโลนา, สเปน Universitätบีเลเฟลด์, บีเลเฟลด์เยอรมนี Universitéปารีส 1 Panthéon-ซอร์บอน, ปารีส, ฝรั่งเศส Università Ca 'Foscari Venezia, Venice, อิตาลี กับเครือข่ายพันธมิตรที่เกี่ยวข้องซึ่งประกอบด้วยสถาบันการศึกษาต่างประเทศเช่นเดียวกับ บริษัท รัฐและเอกชน หลักสูตรมีการศึกษาอย่างเข้มงวดในเครื่องมือเชิงปริมาณพื้นฐานโดยการรวมหลักทฤษฎีทางเศรษฐกิจที่มีวินัยเชิงปริมาณที่เกี่ยวข้องเช่นความน่าจะเป็นสถิติเศรษฐ, การเงิน, ประกันภัยวิทยาศาสตร์สร้างแบบจำลองคณิตศาสตร์, การคำนวณและการจำลอง, การออกแบบการทดลองและรัฐศาสตร์ ความกว้างของหลักสูตรนักเรียนมีโอกาสที่จะมีความเชี่ยวชาญในหนึ่งในหลายพื้นที่เหล่านี้สอดคล้องกับผลประโยชน์ของตนตามจำนวนของแทร็คแน่นอน เหล่านี้เป็นพื้นที่ที่มีความสำคัญมากขึ้นเรื่อย ๆ ทั้งในการวางแนวทางการวิจัยเพื่อการศึกษาต่อไปและในตลาดงานสำหรับตำแหน่งในองค์กรภาครัฐ บริษัท เอกชนหรือสถาบันการเงินหลักสูตรนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อเตรียมความพร้อมสำหรับนักเรียนที่หลากหลายของอาชีพที่ใช้ความสามารถของพวกเขาในทางเศรษฐศาสตร์รวมทั้งทฤษฎีเศรษฐศาสตร์มหภาคและการคาดการณ์ทางการเงิน, วิศวกรรมทางการเงินและการบริหารความเสี่ยง, การจัดการสินทรัพย์เชิงปริมาณเศรษฐศาสตร์คำนวณซื้อขายเชิงปริมาณและนำไปใช้และการวิจัยเชิงทฤษฎี . ดูรายละเอียดโปรแกรมเต็มรูปแบบของปริมาณเศรษฐศาสตร์โท (QEM) ในแต่ละปีประมาณ 50 คนได้รับการต้อนรับในการเขียนโปรแกรมบนพื้นฐานของความเป็นเลิศทางวิชาการ ผู้สมัครควรจบปริญญาตรีได้รับการยอมรับ 's (หรือเทียบเท่าคือ 180 ECTS สินเชื่อในระบบโบโลญญา) และมีความชำนาญทั้งพูดและเขียนภาษาอังกฤษ จะเป็นการดีที่ผู้สมัครจะมีการศึกษาก่อนหน้านี้คณิตศาสตร์คณิตศาสตร์ประยุกต์เศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณหรือการเงิน แต่ผู้ที่มีภูมิหลังอื่น ๆ ที่ได้รับการต้อนรับระบุว่าพวกเขาแสดงให้เห็นถึงความสนใจสามารถเพียงพอในทางเศรษฐศาสตร์ความถนัดทางคณิตศาสตร์เป็นหลักฐานจากการศึกษาก่อนหน้านี้หรือประสบการณ์ในการทำงานจะได้รับการพิจารณาในขั้นตอนการสมัคร สมัครโดยไม่ต้องพื้นหลังทางคณิตศาสตร์ที่จำเป็นจะได้รับคำแนะนำในการดำเนินการฝึกอบรมพิเศษหรือโปรแกรมก่อนที่จะลงทะเบียนเรียนในโปรแกรม QEM การฝึกอบรมดังกล่าวจะเสนอโดยบัณฑิตวิทยาลัยวิชาคณิตศาสตร์ของมหาวิทยาลัยปารีส 1 Panthéon-Sorbonne กับความร่วมมือของ Universitat Autonoma de Barcelona,​​ IMW - สถาบันคณิตศาสตร์เศรษฐศาสตร์Universitätบีเลเฟลด์และUniversità Ca 'Foscari Venezia มันเป็นความต้องการของโปรแกรมสำหรับนักเรียนที่จะเรียนต่อที่สองในสี่มหาวิทยาลัยที่เข้าร่วมโครงการจากหุ้นส่วน การเคลื่อนไหวนี้จะช่วยให้นักเรียนที่จะได้รับประโยชน์จากจุดแข็งของแต่ละมหาวิทยาลัยที่หลากหลายของปัญหาและเพื่อตอบสนองและทำงานร่วมกับผู้เชี่ยวชาญจากภูมิหลังที่แตกต่างกัน เมื่อเสร็จเรียบร้อยแล้วโปรแกรมที่นักเรียนจะได้รับรางวัลร่วม QEM ปริญญาจากพันธมิตรของสมาคมฯสมาคมให้ความช่วยเหลืออาชีพที่กว้างขวางให้กับนักเรียนรวมทั้งความช่วยเหลือเกี่ยวกับการฝึกงานและการจัดหางานสำหรับผู้สำเร็จการศึกษา เราได้มีการบันทึกตำแหน่งงานที่ยอดเยี่ยมตั้งแต่ปี 2008 โครงการ Mobility ปีแรกของโปรแกรมจะมุ่งเน้นไปที่หลักสูตรแกนกลางในเศรษฐศาสตร์จุลภาค, เศรษฐศาสตร์มหภาค, เศรษฐและคณิตศาสตร์ (น่าจะเป็นสถิติและการเพิ่มประสิทธิภาพ). ภาคการศึกษาแรกคือการใช้จ่ายในปารีส เพื่ออำนวยความสะดวกการเคลื่อนย้ายมหาวิทยาลัยบาร์เซโลนาบีเลเฟลด์, ปารีสและเวนิสมีหลักสูตรที่เหมือนกันเกือบในช่วงภาคการศึกษาที่สองของปีแรก ปีที่สองของโปรแกรมคือการใช้จ่ายในหนึ่งในสี่มหาวิทยาลัยของสมาคมขึ้นอยู่กับพื้นที่ของความเชี่ยวชาญการคัดเลือกจากนักเรียน ทางเลือกมหาวิทยาลัยที่ได้รับการแก้ไขสำหรับนักเรียนในระหว่างขั้นตอนการสมัครแต่ละคน ภาษาของการเรียนการสอน ในแต่ละมหาวิทยาลัยภาษาการเรียนการสอนสำหรับโปรแกรมที่เป็นภาษาอังกฤษการทดสอบความสามารถทางภาษาอังกฤษ (เช่น IELTS หรือ TOEFL) จะต้องเพื่อที่จะได้เข้ารับการรักษาในการเขียนโปรแกรม มาตรฐานและข้อยกเว้นข้อกำหนดนี้มีรายละเอียดในข้อกำหนดทางเข้า นอกจากนี้นักเรียนยังจะต้องดำเนินการในหลักสูตรภาษาและวัฒนธรรมท้องถิ่นของแต่ละประเทศยุโรปที่พวกเขาศึกษา ECTS ความต้องการสินเชื่อ 60 ECTS หน่วยกิตในแต่ละปีการศึกษา 56 ECTS เครดิตเหล่านี้จะต้องได้มาจากการหลักสูตรวิทยาศาสตร์และส่วนที่เหลืออีก 4 ECTS หน่วยกิตจะต้องได้รับจากหลักสูตรภาษาต่างประเทศ รวม 120 ECTS หน่วยกิตจะต้องกรอกโปรแกรม หลักสูตรที่นำเสนอ สำหรับรายชื่อของหลักสูตรในข้อเสนอเช่นเดียวกับคำอธิบายสั้น ๆ แน่นอนโปรดดูที่แรกและสองปีที่ผ่านมา ปริญญาที่ได้รับรางวัล เมื่อเสร็จเรียบร้อยแล้วโปรแกรมที่นักเรียนจะได้รับรางวัลร่วมกันที่ไม่ซ้ำกันปริญญาสิทธิ "รูปแบบและวิธีการของเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณ " ซึ่งเป็นเหมือนกันสำหรับนักเรียนทุกคนและมีโลโก้ของทุกมหาวิทยาลัยพันธมิตรสิ่งที่ติดตามการเคลื่อนไหวของนักเรียนคือ การศึกษาระดับปริญญาร่วมจะได้รับการออกโดยมหาวิทยาลัยปารีส 1 ที่มีจำนวนการลงทะเบียนการรักษาความปลอดภัยที่ไม่ซ้ำกันภายใต้ความรับผิดชอบของ Recteur Chancelier des Universités Parisiennes นี้ (อธิการบดีมหาวิทยาลัยปารีสทั้งหมด) การศึกษาระดับปริญญาร่วมกันได้รับการยอมรับอย่างเป็นทางการศึกษาระดับปริญญาโทในมหาวิทยาลัยและในแต่ละประเทศที่มีสิทธิเดียวกันในแต่ละหน้าที่มีระดับชาติสิทธิ: ปริญญาโท Universitari en รุ่นผมMètodes d 'Economia เชิงปริมาณ (Universitat Autonoma de Barcelona), สเปน วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต Wirtschaftsmathematik (Universitätบีเลเฟลด์), เยอรมนี. ปริญญาโท Economie Théorique et Empirique (Universitéปารีส 1 Panthéon-Sorbonne), ฝรั่งเศส ปริญญาโท Banque การเงินประกันชีวิต (Universitéปารีส 1 Panthéon-Sorbonne), ฝรั่งเศส ปริญญาโทMathématiquesAppliquées en Economie et en การเงิน (Universitéปารีส 1 Panthéon-Sorbonne), ฝรั่งเศส Laurea Magistralis ใน Economia (CàUniversità di Venezia Foscari) อิตาลี. แอพลิเคชันสำหรับปริมาณเศรษฐศาสตร์โท (QEM) เราขอเชิญชวนผู้สมัครจากทั่วทุกมุมโลก เพื่อที่จะสร้างสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ที่หลากหลายทางวัฒนธรรม, สมาคมมุ่งมั่นที่จะให้เกิดความสมดุลระหว่างภูมิหลังทางภูมิศาสตร์และทางวินัยต่างๆ ค่าเข้าชมอยู่บนพื้นฐานของความเป็นเลิศทางวิชาการและประสบการณ์แรงจูงใจก่อน ผู้สมัครควรจัดให้มีการศึกษาระดับปริญญาตรีได้รับการยอมรับ 's ปริญญาในเรื่องที่เกี่ยวข้องกับคณิตศาสตร์คณิตศาสตร์ประยุกต์เศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณหรือการเงินและแสดงให้เห็นความสามารถในภาษาอังกฤษ เข้าศึกษาต่อปริญญาโทรุ่นและวิธีเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณ (QEM) โปรแกรมการแข่งขันสูง โปรแกรมที่ 's เริ่มก่อตั้งในปี 2006 เราได้รับมากกว่า 100 โปรแกรม นับตั้งแต่การใช้งานที่มีการเติบโต: ผู้สมัครกว่า 130 นำมาใช้ในปี 2007 กว่า 200 ในปี 2008 กว่า 500 ในปี 2009 กว่า 700 ในปี 2010 และกว่า 800 ปีที่ผ่านมาเหล่านี้ผู้สมัครที่ประสบความสำเร็จมักจะจบการศึกษาจากมหาวิทยาลัยที่ดีมีผลการเรียนที่ดีเยี่ยมและมีแรงจูงใจที่จะเรียนเศรษฐศาสตร์เชิงปริมาณหรือการเงิน ทั้งหมด QEM ควรจะทำในช่วงเวลาที่ดีและให้ความเคารพกับความต้องการเข้ารับการรักษาโปรแกรมและขั้นตอนการสมัคร ข้อมูลเพิ่มเติมสามารถพบได้ในหน้าใบสมัครออนไลน์ [-]

Master in Economics

Across the Pond
Campus เต็มเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool London Loughborough Manchester Newcastle Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield + เพิ่มขึ้น 29

Across The Pond partners with some of the top UK universities for economics. In fact, UK universities comprise over 10% of the QS World University Rankings for Economics list. [+]

STUDY ECONOMICS IN THE UK Across The Pond partners with some of the top UK universities for economics. In fact, UK universities comprise over 10% of the QS World University Rankings for Economics list. As an academic discipline, economics marries the analytical, the mathematical, and human impact; therefore; it is a truly inter-disciplinary subject with multiple perspectives and outcomes. With an ever-changing economic landscape both within and outside of the UK, now is an excellent time to obtain a degree in economy to make a contribution to understanding these shifts. With the UK’s diversity and its ever-changing economy, it is an ideal and exciting locale for the academic pursuit of economy. BENEFITS OF STUDYING ECONOMICS IN THE UK Shorter courses: Most Master’s programs are only one year long, and most undergraduate programs are only three years long Networking opportunities: Many unis in the UK focus on having staff that are active in their fields, helping to provide an employability perspective and to generate learning opportunities outside of the classroom. UK as classroom: For those interested in the financial and/or business side of economics, the UK is a significant site of the finance world. While London is of course a major financial center, students can also study in cities like Leeds, which is the second largest financial and business center in the UK, and can also explore the economies of smaller parts of the UK. Students can also use the UK to examine how economics impacts other sectors, such as the... [-]

Master in Economics and Management of the Public Sector

Free University of Bozen - Bolzano
Campus เต็มเวลา October 2017 อิตาลี Bolzano

This two-year programme, belonging to the class ‘Public Administration Sciences’ (LM-63), aims to create professionals who will be able to react to the new demands for efficiency, efficacy and economy in complex administrative structures. [+]

Masters degree เศรษฐศาสตร์. Serving the Public, Serving the Future! Trilingual! This two-year programme aims to train professionals who will be able to react to the new demands for efficiency, efficacy and economy in complex administrative structures. It is based on a multidisciplinary approach and provides students with transversal analytical skills. The subjects in the organisational-management area are complemented by economic, statistical and legal subjects. The course concentrates on improving students’ problem-solving skills through seminars and case studies and also develops interpersonal and communication skills. Subjects taught are: Economics, Management, Strategies, Leadership, Institutional and Social Communication, Project Management, Statistics for the Public Sector, Accounting for the Public Sector, Theory of and Workshops in Public Law and Sources of Law, Law of the European Union and its Member States, Theory of and Workshops in Administrative Law, Information Systems and Communications in the Public Sector. Students are required to undertake an internship. Career opportunities are: The course allows students to decide upon their own educational path by choosing related and integrative activities based on the specific work objectives they may have. There is therefore a distinction between a European or international pathway and a pathway to internal careers. The former focuses on a career inside international or European organisations or firms working with them, in NGOs and in the diplomatic service; the latter concentrates on employment in public administration and firms working with them. The Masters is open to students holding a 3-year or 4-year Bachelor Degree, and while catering especially to candidates... [-]

Master of Professional Economics

Victoria University of Wellington
Campus เต็มเวลา March 2018 นิวซีแลนด์ Wellington

Take your career to the next level with a qualification from Victoria's Professional Economics programme. Develop an economic toolbox that you can use to address 'real-world' problems. This respected programme will equip you with decision-making skills that are based on a solid understanding of economic principles. [+]

Take your career to the next level with a qualification from Victoria's Professional Economics programme. Develop an economic toolbox that you can use to address 'real-world' problems. This respected programme will equip you with decision-making skills that are based on a solid understanding of economic principles.

Economics under the microscope

Examine the intricacies of microeconomic and macroeconomic analysis. Study market structures, the implications of government interventions in the economy and different economic theories in relation to growth, development and stability. Explore how policy influences economic decisions.

In demand

There is a real demand for skilled professional economists who are able to engage in rigorous economic analysis. To fill this need, the programme has been developed in close consultation with leading professional economists from the Government Economics Network, the New Zealand Association of Economists, bank economists and other industry experts.... [-]


Master of Environmental Policy

Duke Kunshan University
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศจีน Kunshan

Duke Kunshan University’s international Master of Environmental Policy (iMEP) program combines a world-class faculty, cutting-edge research center, innovative curriculum and unparalleled career opportunities. You will leave the program with an advanced degree from world-renowned Duke University, and the knowledge and experience you need to devise evidence-based policy solutions to the most urgent environmental problems of our time. [+]

Masters degree เศรษฐศาสตร์. Duke Kunshan University’s international Master of Environmental Policy (iMEP) program combines a world-class faculty, cutting-edge research center, innovative curriculum and unparalleled career opportunities. You will leave the program with an advanced degree from world-renowned Duke University, and the knowledge and experience you need to devise evidence-based policy solutions to the most urgent environmental problems of our time. Course Structure The four-semester, 16-course iMEP program is designed to capture the skills necessary for a new generation of environmental leaders. It is the first in the world to draw together the important core requirements in environmental management and public policy. These include economics, political science, sociology, history, law, statistics and environmental science. Year 1 Environmental Economics Statistics and Program Evaluation for Environmental Policy Environmental Policy Analysis 1 Elective Environmental Science Environmental Economics Policy Practicum Environmental Policy Process 1 Elective Year 2 Master's Project Capstone* 3 Electives Master's Project Capstone* Environmental Law, Governance and Regulation 2 Electives *Under faculty supervision, small groups of students will work with clients to develop solutions to real-world environmental policy challenges. International Opportunities Building on the strong relationship between the iMEP program and Duke University, iMEP students will have the opportunity to spend a semester at Duke University in Durham, North Carolina, USA, where they will interact with the broader Duke faculty, gain additional English-language experience, and build networks with US-based contacts. At the same time, the program will bring students pursuing a master’s degree from the Nicholas and Sanford schools to Duke Kunshan, further... [-]

หลักเศรษฐศาสตร์

University of Oulu
Campus เต็มเวลา September 2018 ฟินแลนด์ Oulu

เศรษฐศาสตร์มุ่งเน้นไปที่การอธิบายพฤติกรรมของตัวแทนทางเศรษฐกิจที่แตกต่างกันเช่นผู้ประกอบการ บริษัท และรัฐบาลทั่วไป โดยมีจุดมุ่งหมายที่จะอธิบายอธิบายและแบบจำลองเศรษฐกิจตลาดสมัยใหม่ เศรษฐศาสตร์ช่วยให้เราเข้าใจวิธีการที่ตลาดมีการทำงานและวิธีการที่เราสามารถส่งผลกระทบต่อพฤติกรรมของพวกเขาผ่านนโยบายเศรษฐกิจเศรษฐศาสตร์ [+]

เศรษฐศาสตร์มุ่งเน้นไปที่การอธิบายพฤติกรรมของตัวแทนทางเศรษฐกิจที่แตกต่างกันเช่นผู้ประกอบการ บริษัท และรัฐบาลทั่วไป โดยมีจุดมุ่งหมายที่จะอธิบายอธิบายและแบบจำลองเศรษฐกิจตลาดสมัยใหม่ เศรษฐศาสตร์ช่วยให้เราเข้าใจวิธีการที่ตลาดมีการทำงานและวิธีการที่เราสามารถส่งผลกระทบต่อพฤติกรรมของพวกเขาผ่านนโยบายเศรษฐกิจ เศรษฐศาสตร์ให้คำตอบสำหรับคำถามเช่น; สิ่งที่เป็นแหล่งที่มาของการเติบโตทางเศรษฐกิจเป็นสิ่งที่เชื่อมต่อระหว่างอัตราเงินเฟ้อและอัตราดอกเบี้ยที่ เศรษฐศาสตร์เป็นหนึ่งในพื้นที่ไม่กี่ของวิทยาศาสตร์ที่รางวัลโนเบลประจำปีที่ได้รับรางวัล เศรษฐศาสตร์มีสถานะที่แข็งแกร่งในหมู่สังคมศาสตร์ จะให้ความรู้และทักษะที่จำเป็นในการทำงานในผู้เชี่ยวชาญที่มีความต้องการและตำแหน่งผู้บริหารใน บริษัท , หน่วยงานของรัฐหรือองค์กรภาคที่สาม นักศึกษาที่ได้รับปริญญาโทในสาขาเศรษฐศาสตร์ที่ได้รับอนุญาตที่จะใช้นักเศรษฐศาสตร์ชื่อ โปรแกรมต่อไปจะเริ่มต้นในปี 2015 ฤดูใบไม้ร่วง ดูรายละเอียดการประกอบอาชีพของบัณฑิต นักเศรษฐศาสตร์ ตลาดงานสำหรับนักเศรษฐศาสตร์มักจะกว้าง โปรไฟล์การประกอบอาชีพของผู้สำเร็จการศึกษารวมถึงการเรียกร้องผู้เชี่ยวชาญและผู้บริหารในตำแหน่งเช่นเดียวกับตำแหน่งวิจัยและการสอนทั้งใน บริษัท ในและต่างประเทศหน่วยงานของรัฐหรือองค์กรภาคที่สามในหมู่คนอื่น โครงการความต้องการเฉพาะด้านวิชาการ โปรแกรมที่ถูกออกแบบมาสำหรับนักเรียนที่มีภูมิหลังที่แตกต่างกันในระดับมหาวิทยาลัย ลักษณะเชิงปริมาณของโปรแกรมเศรษฐศาสตร์นึกคิดเหมาะกับผู้ที่มีการศึกษาธุรกิจเศรษฐศาสตร์วิทยาศาสตร์ธรรมชาติหรือวิศวกรรม เกณฑ์การคัดเลือกโดยละเอียด ความต้องการทางวิชาการทั่วไปและข้อกำหนดภาษาเหมือนกันสำหรับทุกโท 's โปรแกรม เพื่อสรุปผู้สมัครจะได้รับการจัดอันดับตามเกณฑ์เหล่านี้: 1) การศึกษาก่อนหน้า (เอกสารที่จำเป็น) ความสัมพันธ์กันของสนามในการศึกษาก่อนหน้านี้ผู้สมัครจะได้ประโยชน์จากการเรียนนำในการศึกษาเชิงปริมาณ ผลการปฏิบัติงาน (เกรด) ในการศึกษาก่อนหน้านี้ 2) ทักษะภาษาอังกฤษ (เอกสารที่จำเป็น) 3) การสร้างแรงจูงใจก) จดหมายแรงจูงใจสูงสุด 2 หน้า (รวมอยู่ในแบบฟอร์มใบสมัครอิเล็กทรอนิกส์) - เหตุผลในการใช้ (เช่นความคาดหวังแผนผลประโยชน์อื่น ๆ ) - เหตุผลในการสั่งของลำดับความสำคัญหากผู้สมัครนำไปใช้กับโปรแกรมหลาย (ME, MM, MF, FMA ไอบีเอ็ม ฯลฯ ) - คุณสมบัติของผู้สมัครที่จะเป็นที่ประสบความสำเร็จในอนาคตระดับบัณฑิตศึกษา (เช่นจุดแข็งของบุคคลที่ประสบความสำเร็จประสบการณ์การทำงานที่เกี่ยวข้องกับธุรกิจ ฯลฯ ) - ผลงานส่วนบุคคลของผู้สมัคร / เข้ากับโปรแกรมการศึกษาระดับปริญญา - ประโยชน์อื่น ๆ ข) ตัวอักษรอ้างอิง (2) สองตัวอักษรอ้างอิงเดิมจะต้องแนบไปยังโปรแกรมประยุกต์โดยผู้สมัคร ผู้สมัครควรถามผู้ตัดสิน (ตัวอย่างเช่นผู้บังคับบัญชาของวิทยานิพนธ์หรือครู / ครูสอนพิเศษที่รู้ผู้สมัครดีพอในฐานะนักวิชาการ) เพื่อกรอกแบบฟอร์มเอกสารอ้างอิงนี้ c) ประวัติ (CV) ค่าเทอม ไม่มีค่าเล่าเรียน [-]

Master in Economics - University of Rome Tor Vergata (Italy)

University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics
Campus September 2018 อิตาลี Rome

The Master in Economics is a one-year graduate program designed to provide the analytical and quantitative skills that are needed for a successful career as a professional economist in business or government. [+]

Masters degree เศรษฐศาสตร์. The Master in Economics, a one-year graduate programme (Level II Master) entirely taught in English, designed to provide the analytical and quantitative skills that are needed for a successful career as a professional economist in business and government. The programme is also designed to provide intensive training to students who want to pursue a PhD in Economics, Econometrics or Finance in a leading research university. The Master in Economics, is structured in three terms: Fall (September-January), Spring (February-June) and Summer (July-September). In the Fall Term students take the review courses in Mathematics, Probability and Statistics, and the core courses in Econometrics, Microeconomics and Statistical Computing. In the Spring Term students select courses from three areas of specialization: Finance, Economics, Quantitative Methods. The Summer Term consists of an internship or a project, with a final report due by the end of September. Highlights from this year specialized teaching units: - Bayesian Econometrics (Prof. Gary Koop, University of University of Strathclyde, UK) - Time Series Models (Prof. Andrew C. Harvey, University of Cambridge, UK) - Bayesian Microeconometrics (Prof. Melvin Weeks, University of Cambridge, UK) The Master has an excellent track-record in placing students in both academic and non-academic institutions. In the last three years, about 60% of our students have been successfully enrolled in PhD programs in top Universities in Europe and the USA, while 40% have found prestigious jobs in non-academic institutions in Italy or abroad. The Director of the Master in Economics is Professor Tommaso Proietti. [-]

Master in Economics

Nova School of Business and Economics
Campus เต็มเวลา October 2017 โปรตุเกส Lisbon

The Nova SBE Masters in Economics provides a unique learning experience that combines state-of-the-art theoretical and empirical techniques with a hands-on approach to real-life policy issues. The program is focused on the development and acquisition of the tools required for applied policy analysis, including econometric and numerical software, as well as modern econometric techniques for the evaluation of policy interventions. [+]

The Nova SBE Masters in Economics provides a unique learning experience that combines state-of-the-art theoretical and empirical techniques with a hands-on approach to real-life policy issues. The program is focused on the development and acquisition of the tools required for applied policy analysis, including econometric and numerical software, as well as modern econometric techniques for the evaluation of policy interventions. The program is notable for the close interaction students have with teachers, participation in research projects and field work in Portugal and abroad, as well as the possibility to take part in exciting consulting projects. Through a careful balance of mandatory courses, electives, specializations, skill modules and international tracks, the program has been carefully designed to ensure that students learn by doing, whilst also providing them with the essential concepts and skills required to succeed in the field, both during their studies and in the working world after graduation. Mandatory Courses Microeconomic Analysis Macroeconomic Analysis Econometrics Microeconometrics or Macroeconometrics STATA Module Electives Advanced Industrial Organization Behavioral Economics and Finance Competition Policy Development Economics Economic Regulation Economics of Agriculture and Environment Economics of Education Economics of Health and Healthcare Empirical Macroeconomics Environmental Policy European Economy Financial Crisis in History Fiscal Policy and Stabilization Game Theory Global Energy Markets Globalization and Governance History of Economic Analysis International Trade Labor Economics Macroeconomic Theory Macrofinance Numerical Methods and MatLab Policy Evaluation Political Economy Poverty: Concepts and Challenges Public Finance Seminar on Current Economic and Financial Issues Sustainable Growth Tools for Applied Policy Analysis Language... [-]

Master in Economics

University of Helsinki
Campus เต็มเวลา August 2018 ฟินแลนด์ Helsinki

This programme prepares you for a career as an economist in business, financial markets and the public sector. Upon completing the programme you will be awarded the Master of Social Sciences degree, having demonstrated that you have developed many skills needed in your future career [+]

Masters degree เศรษฐศาสตร์. Our Master in Economics prepares you for a career as an economist in business, financial markets and the public sector. Upon completing the programme you will be awarded the Master of Social Sciences degree, having demonstrated that you have developed many skills needed in your future career: Profound knowledge of economic theory and familiarity with scientific economic literature, The ability to apply economic theory to solving practical problems and interpreting economic phenomena, Familiarity with econometric methods and the ability to apply them to practical research problems, The ability to collect and interpret empirical data, The ability to communicate conclusions and assess the significance of the assumptions made for them, Fluency in communicating economic issues to different domestic and international audiences as well as the capability to work independently and in multidisciplinary cooperation, Readiness to assess your own professional performance and systematically develop it, and Knowledge of sources of economic information and the ability to adopt new tools of economic analysis. The Masters in Economics program comprises two tracks. The Research track is more demanding in that it gives more profound knowledge of economic theory and econometric methods than the General track. This track is particularly suitable if your goal is to pursue a doctoral degree in economics. Profound knowledge of economic theory and methods is also useful in many demanding careers as an economist. The degree requirements in both tracks correspond to international standards, which will help you when finding employment and pursuing further studies towards a... [-]