Find the top Master Degree in ออสเตรเลีย. A selection of Master programs in ออสเตรเลีย.

Find your Masters degree in ออสเตรเลีย here!

ปริญญาโท

ออสเตรเลียมีมันทั้งหมด; สภาพภูมิอากาศที่ยอดเยี่ยม, สัตว์ป่าที่น่าตื่นเต้น, เทศบาลเมืองที่มีขนาดใหญ่ลักษณะพิเศษและความเจริญรุ่งเรืองการพัฒนาเศรษฐกิจ ออสเตรเลียอันดับที่ด้านบนอย่างต่อเนื่องทั่วโลกในแง่ของคุณภาพชีวิตการพัฒนามนุษย์, การดูแลสุขภาพ, การคุ้มครองสิทธิเสรีภาพและการศึกษาของประชาชน นักเรียนหลายคนจากทั่วทุกมุมโลกได้รับการแต่งตั้งปริญญาโทในประเทศออสเตรเลียเพื่อความก้าวหน้าของการศึกษาและการประกอบอาชีพของพวกเขา

สำหรับปริญญาโทในประเทศออสเตรเลียมีมหาวิทยาลัยหลายแห่งทั้งภาครัฐและเอกชนในการเลือกจาก ตัวเลือกสำหรับเขตข้อมูลของการศึกษาสำหรับปริญญาโทในประเทศออสเตรเลียเป็นจำนวนมากและรวมถึงธุรกิจ, วิทยาศาสตร์, สื่อ, รัฐประศาสนศาสตร์, สุขภาพ, การพยาบาล, วิศวกรรม, สถาปัตยกรรม, จิตวิทยาและวิจิตรศิลป์ของคนอื่น ๆนักเรียนใฝ่หาการศึกษาระดับปริญญาโทในประเทศออสเตรเลียจะได้ประโยชน์จากสถาบันการศึกษาที่ดีเยี่ยมอาจารย์ผู้เชี่ยวชาญและนักศึกษานานาชาติเพื่ออำนวยความสะดวกและเพิ่มประสบการณ์การเรียนรู้ของพวกเขา

เริ่มต้นการค้นหาของคุณตอนนี้โดยใช้ช่องค้นหาด้านบนหรือด้านล่างเรียกดูผ่านทุกโปรแกรมปริญญาโทในออสเตรเลีย!

อ่านเพิ่มเติม

Master of Biotechnology (MBio)

The Australian National University | Science
Campus เต็มเวลา January 2019 ออสเตรเลีย Canberra

Researchers in the biological sciences at ANU work on issues of global importance, including food security in both Australia and the developing world, new treatments for cancer and type 2 diabetes, and fighting malaria drug resistance. [+]

A single two-year graduate degree offered by the ANU College of Science.Researchers in the biological sciences at ANU work on issues of global importance, including food security in both Australia and the developing world, new treatments for cancer and type 2 diabetes, and fighting malaria drug resistance. Our Master's program is research-led and features teaching contributions from more than 60 academics, leading scientists in these fields, who bring their experience and current breakthroughs to the classroom.

We offer our Master's students state-of-the-art laboratories, research infrastructure, and flexible learning facilities. We pride ourselves on the support we give students, so we’ll help you design your degree to complement your prior study and to suit your interests. The Master of Biotechnology is a coursework program that provides a pathway for science graduates with background knowledge in biochemistry, molecular biology and chemistry to acquire new knowledge, or extend and update their theoretical and practical understanding of modern biotechnology.... [-]


Master of International Tourism and Hotel Management

The Hotel School Sydney & Melbourne
Campus เต็มเวลา July 2018 ออสเตรเลีย Sydney Melbourne + เพิ่มขึ้น 1

The Master of International Tourism and Hotel Management is the course for individuals looking to operate global hospitality and tourism operations at the highest level. Your existing skills and experience will provide the building blocks for high-level theory and practical learnings in a competitive global industry. This course will set you on a path toward a highly rewarding career on a global stage as a master in tourism management and hotel management. [+]

Master of International Tourism and Hotel Management

The Master of International Tourism and Hotel Management is the course for individuals looking to operate global hospitality and tourism operations at the highest level. Your existing skills and experience will provide the building blocks for high-level theory and practical learnings in a competitive global industry. This course will set you on a path toward a highly rewarding career on a global stage as a master in tourism management and hotel management.

Your management and leadership skills will become highly refined. In the Master of International Tourism and Hotel Management, you will learn how to react to a variety of challenging situations while managing an exceptional experience for guests and visitors. You will learn to develop and implement hotel/tourism strategy to ensure the success of business goals at a global level with a deep understanding of how hospitality markets operate in different locations relevant to your business. You will learn how to operate hotels, tourism organisations, events, festivals, conventions and a variety of other hospitality-related situations to the highest standard. This master degree in tourism, hospitality and hotel management will provide you with lifelong learning skills, creativity and cultural competencies along with communications skills for a dynamic and global career.... [-]


ต้นแบบของการปฏิบัติก่อสร้าง (มืออาชีพ)

Bond University
Campus เต็มเวลา 92  January 2019 ออสเตรเลีย Robina

ปริญญาโทการปฏิบัติก่อสร้าง (มืออาชีพ) ได้รับการออกแบบสำหรับนักเรียนต่างชาติที่กำลังพิจารณาการยื่นขออยู่อาศัยถาวรในออสเตรเลีย การศึกษาระดับปริญญารวมถึงเรื่องเดียวกันเป็น Master ของการปฏิบัติงานที่สอนนักเรียนจากพื้นหลังวิธีการจัดการโครงการก่อสร้าง - จากการดำเนินการทางกายภาพเพื่อการวิเคราะห์ทางการเงินและการระดมทุน [+]

ปริญญาโทปฏิบัติก่อสร้าง (มืออาชีพ)

ระยะเวลา: 1 ปี 9 เดือนแบบเต็มเวลา (5 ภาคการศึกษา) เริ่มต้น: มกราคมพฤษภาคมกันยายน

&nbsp

รายละเอียดโปรแกรม

ปริญญาโทการปฏิบัติก่อสร้าง (มืออาชีพ) ได้รับการออกแบบสำหรับนักเรียนต่างชาติที่กำลังพิจารณาการยื่นขออยู่อาศัยถาวรในออสเตรเลีย การศึกษาระดับปริญญารวมถึงเรื่องเดียวกันเป็น Master ของการปฏิบัติงานที่สอนนักเรียนจากพื้นหลังวิธีการจัดการโครงการก่อสร้าง - จากการดำเนินการทางกายภาพเพื่อการวิเคราะห์ทางการเงินและการระดมทุน มันมุ่งเน้นไปที่องค์กรและการจัดการทรัพยากรในโครงการ (คนกระบวนการผลิตภัณฑ์พลังงานการเงินพื้นที่) ในการส่งมอบโครงการก่อสร้างในเวลาที่อยู่ในค่าใช้จ่ายและการกำหนดขอบเขตและคุณภาพ... [-]


หลักของการเจรจาต่อรอง

Australian National University - College Of Asia & The Pacific
Campus เต็มเวลา January 2019 ออสเตรเลีย Canberra

ปริญญาโทของการเจรจาต่อรองเป็นทางเดินเพื่อความก้าวหน้าของคุณเป็นมืออาชีพเตรียมให้คุณมีทักษะที่จำเป็นในการเป็นตัวแทนของประเทศได้อย่างมีประสิทธิภาพหรือองค์กรของคุณในระหว่างประเทศ [+]

ปริญญาโทของการเจรจาต่อรองเป็นทางเดินเพื่อความก้าวหน้าของคุณเป็นมืออาชีพเตรียมให้คุณมีทักษะที่จำเป็นในการเป็นตัวแทนของประเทศได้อย่างมีประสิทธิภาพหรือองค์กรของคุณในระดับนานาชาติ ผู้ปฏิบัติงานที่เกี่ยวข้องกับการเจรจาต่อรองในหลากหลายสาขานี้โปรแกรมที่ไม่ซ้ำดึงความเชี่ยวชาญที่มีชื่อเสียงระดับนานาชาติของพนักงานของวิทยาลัยเอเชียแปซิฟิกของการเจรจาต่อรองและตำแหน่งที่คุณมั่นในการเป็นศูนย์กลางของเครือข่ายทั่วโลกของนักวิชาการชั้นนำและนโยบายผู้ผลิต ... [-]


CEMS ต้นแบบในการจัดการระหว่างประเทศ (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus เต็มเวลา September 2018 ออสเตรเลีย Sydney

CEMS MIM เป็นระดับปริญญาโทระดับประสบการณ์ก่อนเปิดให้กลุ่มที่เลือกของการลงทะเบียนเรียนในโปรแกรมโทหนึ่งใน 28 สถาบันชั้นนำ [+]

CEMS MIM โทในการจัดการระหว่างประเทศ

CEMS เป็นพันธมิตรเชิงกลยุทธ์ของโรงเรียนธุรกิจ บริษัท ข้ามชาติและองค์กรพัฒนาเอกชนที่ร่วมกันนำเสนอ CEMS โท 's ในการจัดการระหว่างประเทศ (MIM) สำนักงานบริหาร CEMS ตั้งอยู่ในมหาวิทยาลัย HEC ใกล้กับกรุงปารีสกับโปรแกรมและความสัมพันธ์ขององค์กรที่จัดการโดยทีมงานที่ทุ่มเทในแต่ละโรงเรียนสมาชิก คุณจะพบทุกมหาวิทยาลัยสมาชิก CEMS โดยใช้คำหลักที่ "CEMS " ในระดับปริญญาโทในเครื่องมือค้นหาของเข็มทิศการบริหารจัดการหรือโดยการคลิกที่รายชื่อคู่ค้า CEMS ด้านล่าง ... [-]


หลักสูตรบัญชีมหาบัณฑิต

Kaplan Business School
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  January 2019 ออสเตรเลีย Adelaide Brisbane Melbourne Sydney + เพิ่มขึ้น 4

หลักสูตรบัญชีมหาบัณฑิต (MPA) สำหรับผู้ที่มาจากประวัติการบัญชี ช่วยให้นักศึกษามีความรู้และทักษะด้านการบัญชีและสาขาที่เกี่ยวข้องเพื่อหางานทำในองค์กรต่างๆในภาครัฐและภาคอุตสาหกรรม หลักสูตร Kaplan Master ในหลักสูตรบัญชีวิชาชีพคุณจะได้เรียนรู้เกี่ยวกับการบัญชีและการจัดการความรู้และทักษะที่จำเป็นในการได้รับการจ้างงานในหลายองค์กรในการปฏิบัติภาครัฐและอุตสาหกรรมโดยมีสิทธิ์เข้าศึกษาในองค์กรที่ได้รับการรับรองระดับมืออาชีพที่เลือก [+]

หลักสูตรบัญชีมหาบัณฑิต (MPA) สำหรับผู้ที่มาจากประวัติการบัญชี ช่วยให้นักศึกษามีความรู้และทักษะด้านการบัญชีและสาขาที่เกี่ยวข้องเพื่อหางานทำในองค์กรต่างๆในภาครัฐและภาคอุตสาหกรรม

หลักสูตร Kaplan Master ในหลักสูตรบัญชีวิชาชีพคุณจะได้เรียนรู้เกี่ยวกับการบัญชีและการจัดการความรู้และทักษะที่จำเป็นในการได้รับการจ้างงานในหลายองค์กรในการปฏิบัติภาครัฐและอุตสาหกรรมโดยมีสิทธิ์เข้าศึกษาในองค์กรที่ได้รับการรับรองระดับมืออาชีพที่เลือก... [-]


Master of International Hospitality Management

Le Cordon Bleu Australia
Campus เต็มเวลา January 2019 ออสเตรเลีย Adelaide

Aim high and position yourself for a successful career at an executive level with this one-of-a-kind postgraduate program. [+]

Master of International Hospitality Management

Aim high and position yourself for a successful career at an executive level with this one-of-a-kind postgraduate program.

While studying, embrace employment opportunities to engage, learn and shape your career pathway with Le Cordon Bleu’s brilliant Work-Integrated Learning program, helping students to gain professional experience, knowledge and skills in real work environments.

Delivered on campus at The University of South Australia by the faculty of the School of Management, the Master of International Hospitality Management benefits greatly from our longstanding partner’s collective expertise and industry knowledge.

... [-]

บัญชีมหาบัณฑิต (12 วิชา)

Charles Sturt University
Campus or Online เต็มเวลา นอกเวลา 18 - 36  July 2018 ออสเตรเลีย Port Macquarie + เพิ่มขึ้น 1

ได้รับการออกแบบมาเพื่อเสริมสร้างประสบการณ์การทำงานในระดับปริญญาตรีที่ไม่ใช่บัญชีก่อนหน้าและประสบการณ์ในการทำงานโปรแกรมของเรามีคุณสมบัติเทียบเท่ากับคุณสมบัติทางบัญชีที่เป็นมืออาชีพที่ออกแบบมาเพื่อตอบสนองความต้องการทางวิชาการของนักบัญชีชาร์เตอร์ดออสเตรเลียและนิวซีแลนด์และ CPA Australia [+]

หลักสูตรบัญชีมหาบัณฑิต (Master of Professional Accounting ) ของ CSU ที่ได้รับการรับรองเป็นแพลตฟอร์มที่เหมาะสำหรับธุรกิจที่น่าตื่นเต้นและน่าตื่นเต้น ได้รับการออกแบบมาเพื่อเสริมสร้างประสบการณ์การทำงานในระดับปริญญาตรีที่ไม่ใช่บัญชีก่อนหน้าและประสบการณ์ในการทำงานโปรแกรมของเรามีคุณสมบัติเทียบเท่ากับคุณสมบัติทางบัญชีที่เป็นมืออาชีพที่ออกแบบมาเพื่อตอบสนองความต้องการทางวิชาการของนักบัญชีชาร์เตอร์ดออสเตรเลียและนิวซีแลนด์และ CPA Australia... [-]


Master of Education (Special Education, Advanced)

Torrens University Australia
Online & Campus Combined เต็มเวลา นอกเวลา 2 - 6  October 2018 ออสเตรเลีย Melbourne + เพิ่มขึ้น 1

The Master of Education (Special Education, Advanced) thoroughly prepares educators to support individuals with a range of special educational needs in mainstream classrooms and fills a much-needed gap in professional development for teachers in the field. [+]

Build specialised skills to support individuals

The Master of Education (Special Education, Advanced) thoroughly prepares educators to support individuals with a range of special educational needs in mainstream classrooms and fills a much-needed gap in professional development for teachers in the field.

The Master of Education (Special Education, Advanced) takes a Design Thinking approach to analyse issues and challenges faced by persons with a range of additional learning needs. In particular, it focuses on problem-solving, informed by advanced theoretical knowledge, from a person first perspective.

The course highlights three distinct streams; all of which address the challenges and issues faced by mainstream teachers in 21st Century educational practice:... [-]


ต้นแบบของธุรกิจฝรั่งเศสออสเตรเลียสององศา

IPAG Business School
Campus September 2018 ออสเตรเลีย Sydney

แต่ละหลักสูตรปริญญาโทนิวคาสเซิรวมเอาความสำคัญเป็นพิเศษในตลาดเอเชียแปซิฟิกและความสำคัญของพวกเขาในสภาพแวดล้อมทางธุรกิจทั่วโลก [+]

งานนำเสนอนี้มีมูลค่าความร่วมมือระหว่าง Ipag ธุรกิจโรงเรียนและมหาวิทยาลัยนิวคาสเซิช่วยให้นักเรียนที่จะไล่ตามการศึกษาระดับปริญญาที่สองในหนึ่งในสามของพื้นที่:

ปริญญาโท, ปริญญาโทสาขาการตลาด, ปริญญาโทสาขาการบริหารทรัพยากรมนุษย์ แต่ละหลักสูตรปริญญาโทนิวคาสเซิรวมเอาความสำคัญเป็นพิเศษในตลาดเอเชียแปซิฟิกและความสำคัญของพวกเขาในสภาพแวดล้อมทางธุรกิจทั่วโลก ทั้งสามปริญญาโทได้รับการออกแบบสำหรับนักเรียนที่จบการศึกษาจากหลากหลายของโปรแกรมธุรกิจและผู้ที่ต้องการอัพเกรดและปรับปรุงความรู้และทักษะของพวกเขาสำหรับโลกธุรกิจใหม่ทั่วโลก นักเรียนจะได้พัฒนาความสามารถการจัดการเชิงกลยุทธ์ในพื้นที่การตัดสินใจหลักของโปรแกรมของพวกเขาและตรวจสอบปัญหาใหม่ในสภาพแวดล้อมทางธุรกิจที่ทันสมัย โปรแกรมนี้เป็นโปรแกรมการเรียนการสอนภาษาอังกฤษและประกอบด้วยสองส่วน: ภาคการศึกษาที่ 1 Ipag โรงเรียนธุรกิจที่ดี ภาคการศึกษาที่ 2 ที่มหาวิทยาลัยนิวคาสเซิ. [-]

Master of Communication (Marketing)

University of Canberra
Campus เต็มเวลา January 2019 ออสเตรเลีย Canberra

Are you a senior communication manager seeking to further develop your communication skills? Our Master of Communication specialises in exploring contemporary communication theories, strategic planning, social media, and how to effectively apply these towards a major research project. Whether you focus your Masters on strategic communication or marketing communication, you will be prepared to work effectively as strategists in the business, public and not-for-profit sectors. [+]

The application will be made to the Public Relations Institute of Australia and to the Advertising industry for accreditation.

Take the next step to master your communication skills

Are you a senior communication manager seeking to further develop your communication skills? Our Master of Communication specialises in exploring contemporary communication theories, strategic planning, social media, and how to effectively apply these towards a major research project. Whether you focus your Masters on strategic communication or marketing communication, you will be prepared to work effectively as strategists in the business, public and not-for-profit sectors.

Study a Master of Communication at UC and you will: demonstrate an in-depth understanding of human communication processes and environments become confident in using a range of social research methods relevant to strategic or marketing communication counsel senior management on strategic communication and lead teams within organisations demonstrate critical thinking and vision needed to address long-term strategic communication issues apply your understanding of communication theories towards a major research project specialise in one of the following key areas of communication: Strategic Communication specialises in contemporary communication and social theory, and how critical issues develop. Marketing Communication specialises in exploring how advertising, public relations, promotion and direct marketing combine to develop effective marketing communication strategies. Career opportunities ... [-]

Master of Biotechnology and Bioinformatics

La Trobe University
Campus เต็มเวลา March 2018 ออสเตรเลีย Melbourne

This is a unique laboratory-based course that aims to equip you with the skills youll need to succeed in the rapidly developing field of biotechnology. The curriculum covers key elements of biotechnology and the manipulation of molecular biological data. [+]

Biotechnology is becoming increasingly central to a variety of industries, including medicine, diagnostics, agriculture, environmental protection, food technology and renewable resources technology. Bioinformatics is an exciting area of science, focusing on the interface of molecular biology and information technology. It uses the power of computing to tackle biological and medical problems.

This is a unique laboratory-based course that aims to equip you with the skills you'll need to succeed in the rapidly developing field of biotechnology. The curriculum covers key elements of biotechnology and the manipulation of molecular biological data.

The course has a strong research focus and offers you the opportunity to work in a specifically designed laboratory, take part in industry visits and participate in multiple weekly practicals.... [-]


หลักของจิตวิทยาคลินิก

University of Technology Sydney
Campus เต็มเวลา January 2019 ออสเตรเลีย Sydney

นาย UTS ของจิตวิทยาคลินิกให้นักเรียนมีการปฏิบัติตามและการศึกษาวิจัยนำในด้านจิตวิทยาคลินิกที่ครอบคลุมการเรียนรู้ในมหาวิทยาลัยในมหาวิทยาลัยและนอกมหาวิทยาลัยตำแหน่งทางคลินิกและการวิจัย หลักสูตรจะถูกส่งในที่สร้างขึ้นเอง, สิ่งอำนวยความสะดวกรัฐของศิลปะรวมถึงคลินิกในมหาวิทยาลัย [+]

ตัวเลือกอาชีพรวมถึงจิตวิทยาคลินิกให้คำปรึกษาด้านการให้คำปรึกษาและจิตวิทยานิติเวช

[-]

ต้นแบบของระบบสารสนเทศ

University of Southern Queensland (USQ)
Campus or Online เต็มเวลา นอกเวลา 2 - 6  February 2018 ออสเตรเลีย Toowoomba Springfield Australia Online + เพิ่มขึ้น 3

ลงทะเบียนเลย! ขณะนี้เรากำลังเปิดรับสมัคร โปรแกรมนี้จะนำเสนอในการสั่งซื้อเพื่อรองรับความต้องการที่แข็งแกร่งของเทคโนโลยีที่ไม่ใช่ข้อมูลผู้ถือที่จะได้รับการศึกษาระดับปริญญาคุณสมบัติเทคโนโลยีสารสนเทศมืออาชีพ [+]

ลงทะเบียนเลย! ขณะนี้เรากำลังเปิดรับสมัคร

ปริญญาโทระบบสารสนเทศ รหัส CRICOS: 069704J หน่วยที่จะเสร็จสมบูรณ์: 12 ระยะเวลา: ในมหาวิทยาลัย 1.5 ปีเต็มเวลา, ระยะ 4 ปีนอกเวลา วันที่เริ่มต้น: ในมหาวิทยาลัยมีนาคม, กรกฎาคม, ระยะมีนาคม, กรกฎาคม, พฤศจิกายน

&nbsp

ข้อกำหนดในการเข้า •ภาษาอังกฤษ IELTS 60 หรือเทียบเท่า •ปริญญาตรี 3 ปีหรือเทียบเท่าในพื้นที่อื่น ๆ นอกเหนือจากการใช้คอมพิวเตอร์ หรือ •ประกาศนียบัตรบัณฑิตสาขาธุรกิจหรือประกาศนียบัตรบัณฑิตธุรกิจ (Information Systems) หรือเทียบเท่า PLUS •ความรู้เบื้องต้นของการคำนวณที่สอดคล้องกับที่พบในแนวคิด CIS1000 ระบบสารสนเทศ ... [-]


Master of Professional Practicing Accounting

Melbourne Polytechnic
Campus เต็มเวลา February 2018 ออสเตรเลีย Melbourne

Advance your accounting skills and business acumen into research, further learning or professional practice, with Melbourne Polytechnic’s Master of Professional and Practising Accounting (MPPA). [+]

Advance your accounting skills and business acumen into research, further learning or professional practice, with Melbourne Polytechnic’s Master of Professional and Practising Accounting (MPPA).

Designed for progressive, hardworking, business-minded graduates and for those wanting to excel in the professional accounting field, the MPPA offers a plethora of employment opportunities, from working as an academic to a CFO, in any corner of the globe!

Keep up, move on and get ahead

The global business world is evolving at an ever-increasing rate. Companies want professionals who are able to identify trends and propose corporate adaptations that ensure financial and operational viability.... [-]