Search for Masters in สิ่งแวดล้อมศึกษา

Find your Masters degree in สิ่งแวดล้อมศึกษา here!

สิ่งแวดล้อมศึกษา

คุณมีความสนใจในรัฐของโลก? คุณอาจจะเพลิดเพลินไปกับการรีไซเคิลสนับสนุนแหล่งพลังงานทางเลือกและชอบที่จะตระหนักเกี่ยวกับการใช้งานส่วนตัวของคุณเองพลังงาน? จากนั้นโทในการศึกษาด้านสิ่งแวดล้อมสามารถเปลี่ยนความสนใจในสุขภาพของโลกและสภาพแวดล้อมที่เป็นอาชีพที่ประสบความสำเร็จและมีแนวโน้ม

ด้วยปริญญาโทในการศึกษาด้านสิ่งแวดล้อม, นักเรียนสำรวจการรวมกันของเขตข้อมูลทางกายภาพและชีวภาพของวิทยาศาสตร์ที่จะช่วยแก้ปัญหาสิ่งแวดล้อม นักวิทยาศาสตร์สิ่งแวดล้อมที่มีการค้นหาคำตอบที่เป็นรูปธรรมและการแก้ปัญหาการปฏิบัติเพื่อช่วยลดมลพิษเพิ่มประสิทธิภาพการใช้พลังงาน, ส่งเสริมรูปแบบทางเลือกของพลังงานและเพิ่มความตระหนักในปัญหาด้านสิ่งแวดล้อมและความยั่งยืน นี้เป็นวิทยาศาสตร์อย่างมากในทางปฏิบัติและมีปริญญาโทในการศึกษาด้านสิ่งแวดล้อม, คุณกำลังทำส่วนของคุณเพื่อช่วยโลก

ด้วยโทสิ่งแวดล้อมศึกษานักเรียนสามารถมีความเชี่ยวชาญในสาขาต่าง ๆ เช่นทรัพยากรสิ่งแวดล้อม, การพัฒนาชนบทวิทยาศาสตร์วิศวกรรมและการพัฒนาอย่างยั่งยืนเพียงไม่กี่ชื่อ ดังนั้นถ้าเสียงที่สนใจของคุณเหล่านี้เราขอแนะนำให้คุณคลิกที่ลิงค์และหาข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับปริญญาโทในโปรแกรมการศึกษาด้านสิ่งแวดล้อมที่มีการออกมีรอให้คุณ!

อ่านเพิ่มเติม

มหาบัณฑิตสาขาทรัพยากรและสิ่งแวดล้อมไฮโดรลิค

Escuela Colombiana de Ingenieria Julio Garavito
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  August 2018 โคลอมเบีย Bogotá + เพิ่มขึ้น 1

โปรแกรมนี้พยายามที่จะตอบสนองความต้องการด้านสังคมการผลิตและเทคโนโลยีของประเทศที่แตกต่างกันไปตามแนวโน้มของโลกในด้านการวิจัยและพัฒนาในด้านต่างๆที่เกี่ยวกับทรัพยากรน้ำและสิ่งแวดล้อมผ่านการฝึกอบรมผู้เชี่ยวชาญด้านการฝึกอบรมเพื่อวางแผนการแก้ปัญหาของตนเอง บริบทแห่งชาติและตามสถานะของศิลปะ [+]

โรงเรียนวิศวกรรมแห่งโคลอมเบีย Julio Garavito เริ่มทำงานในฐานะศูนย์กลางการศึกษาชั้นสูงในปี พ.ศ. 2516 โดยมีภารกิจในการฝึกอบรมผู้ประกอบวิชาชีพที่มีพื้นฐานจากการเตรียมความพร้อมทางวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีสูงสอดคล้องกับความรู้สึกเป็นน้ำหนึ่งใจเดียวและความมุ่งมั่นทางจริยธรรมทางสังคม ดังนั้นด้วยการประกาศหลักการที่เสนอในคำนำของ statutes ของ... [-]


Environmental Science

International Accelerator
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Boston

The environment and sustainability program, housed in the School of Earth, Ocean, and the Environment, is at the forefront of research to determine the wise use and management of complex natural systems. [+]

Environmental Science / Environmental Studies

The environment and sustainability program, housed in the School of Earth, Ocean, and the Environment, is at the forefront of research to determine the wise use and management of complex natural systems.

What to Expect

As an environmental science major in the School of Earth, Ocean and the Environment, you will have the opportunity to place emphasis in a variety of areas including natural systems, water resources, weather and climate, energy or humans and the environment, you will learn how to conduct hypothesis-driven research and communicate your knowledge both orally and in writing.

The environmental studies major emphasizes humanities and social sciences, with major credit courses in the environment, politics, history, economics, and literature.... [-]


โทในระบบนิเวศ

Umeå University, Faculty of Science and Technology
Campus เต็มเวลา August 2018 สวีเดน Umeå Skellefteå + เพิ่มขึ้น 1

นี่คือการศึกษาสำหรับคุณที่มีการศึกษาระดับปริญญาตรีในทางชีววิทยาและต้องการที่จะได้รับความรู้ที่สูงขึ้นในระบบนิเวศที่จะเพิ่มความเป็นไปได้ที่จะได้รับ ... [+]

ปริญญาโท 's ในโครงการนิเวศวิทยา

&nbsp

นี่คือการศึกษาสำหรับคุณที่มีการศึกษาระดับปริญญาตรีในทางชีววิทยาและต้องการที่จะได้รับความรู้สูงขึ้นในระบบนิเวศที่จะเพิ่มความเป็นไปได้ที่จะได้รับงานที่ทันสมัย​​ภายใน บริษัท และรัฐบาลหรือบุญตัวเองสำหรับการศึกษาในอนาคตเป็นนักศึกษาปริญญาเอก โปรแกรมหลักในระบบนิเวศจะทำให้คุณมีความรู้ขั้นสูงของทฤษฎีระบบนิเวศที่มีความจำเป็นสำหรับการวางแผนและการดำเนินการวิจัยและการอนุรักษ์ธรรมชาติ การศึกษามีการเชื่อมโยงอย่างใกล้ชิดกับการวิจัยดำเนินการที่ภาควิชานิเวศวิทยาและวิทยาศาสตร์สิ่งแวดล้อม ส่วนใหญ่ของการออกกำลังกายในทางปฏิบัติมีความสำคัญต่อระบบนิเวศของพวกเขาทางภาคเหนือ แต่การศึกษายังคงสูงระหว่างประเทศตั้งแต่ทฤษฎีทั่วไปและปัญหาสิ่งแวดล้อมระดับโลกเช่น overfishing ป่าไม้แม่น้ำกฎระเบียบของการเปลี่ยนแปลงสภาพภูมิอากาศและมลพิษเป็นธีมหลักในหลายหลักสูตร การศึกษาที่จะช่วยให้มีทักษะในการระบุและลักษณะของปัญหาที่เกิดขึ้นในระบบนิเวศวางแผนและดำเนินการตรวจสอบและการตรวจสอบและศึกษาวัสดุทางชีวภาพ นอกจากนี้คุณยังจะได้เรียนรู้วิธีการวิเคราะห์ข้อมูลทางสถิติและวิธีการที่จะนำเสนอและตีความผลในรายงาน ทุกหลักสูตรในโปรแกรมต้นแบบจะได้รับในภาษาอังกฤษ ... [-]


Master of Professional Studies in Sustainable Interior Environments

New York School of Interior Design
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Upper East Side + เพิ่มขึ้น 1

The MPS in Sustainable Interior Environments (MPS-S) is a post-professional program structured to prepare design professionals to assume leadership roles in developing and maintaining sustainable interior spaces that will positively impact the world. [+]

The MPS in Sustainable Interior Environments (MPS-S) is a post-professional program structured to prepare design professionals to assume leadership roles in developing and maintaining sustainable interior spaces that will positively impact the world.

Intended for those working in the design or architecture professions, the program provides students with a thorough grounding in the best practices in environmentally informed designs for the interior. Upon completion of the MPS-S program, students are in a position to sit for LEED AP Accreditation — a highly sought-after credential.

Students are exposed to a wide range of topics, research methods, integrated design development methodologies, and sustainable project management practices. Coursework addresses the history and theory of sustainability, principles of sustainable materials, natural and artificial lighting and control systems, and integrated environmental systems design. It also covers indoor air quality as well as green textiles, furnishings, and decorative elements. The program includes two studio courses designed to integrate acquired knowledge and research while exploring both residential and nonresidential environments.... [-]


ปริญญาโทสาธารณสุขศาสตร์

Cyprus University of Technology
Campus เต็มเวลา 14  September 2018 ไซปรัส Limassol

สุขภาพสิ่งแวดล้อมเป็นสาขาสหวิทยาการที่น่าสนใจที่สำรวจผลกระทบจากการสัมผัสกับสารปนเปื้อนของมนุษย์ในชุมชนบ้านและที่ทำงานและใช้ความรู้นี้เพื่อปรับปรุงสุขภาพของประชาชน โปรแกรม MS ได้รับการออกแบบมาเพื่อให้ผู้สำเร็จการศึกษาของหลักสูตรมีทักษะและความรู้ที่จำเป็นต่อการทำงานด้านวิชาชีพและการวิจัยด้านสุขภาพสิ่งแวดล้อม [+]

สถาบันสิ่งแวดล้อมและสาธารณสุขแห่งประเทศไซปรัส (CII) เสนอหลักสูตรปริญญาโทด้านสาธารณสุข (MPH) โดยมีความเชี่ยวชาญเฉพาะด้านด้านสุขภาพสิ่งแวดล้อมหรือระบาดวิทยาและชีวสถิติ ปริญญาโทสาขาสาธารณสุข (MPH) น่าจะเป็นสาขาที่ได้รับความนิยมและเป็นที่รู้จักมากที่สุดในภาคสาธารณสุข โปรแกรมจะสอนเป็นภาษาอังกฤษอย่างสมบูรณ์ จะเริ่มในแต่ละปีในเดือนกันยายนและจะเสร็จสิ้นในเดือนพฤศจิกายนของปีถัดไป หลักสูตรนี้ขึ้นอยู่กับหลักสูตรแบบบูรณาการแบบสหวิทยาการที่สอนโดยคณาจารย์ที่โดดเด่นจาก Cyprus University of Technology และโรงเรียนชั้นนำด้านสาธารณสุข... [-]


International Masters Program in Palaeobiology

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg FAU
Campus เต็มเวลา October 2018 ประเทศเยอรมัน Nürnberg

The acute theme of global climate change and its impact on organisms and ecosystems requires a new generation of scientists. We provide theoretical concepts of macroecology and macroevolution, as well as statistical techniques and scientific programming in palaeobiology. The second pillar of this specialization is the reconstruction of fossil environments and their local and global controls. We focus on carbonate systems, which are the result of the metabolic activity of organisms and thus reflect the interplay of the biosphere and the earth-system at large. [+]

The acute theme of global climate change and its impact on organisms and ecosystems requires a new generation of scientists. We provide theoretical concepts of macroecology and macroevolution, as well as statistical techniques and scientific programming in palaeobiology. The second pillar of this specialization is the reconstruction of fossil environments and their local and global controls. We focus on carbonate systems, which are the result of the metabolic activity of organisms and thus reflect the interplay of the biosphere and the earth-system at large.

The Master's program consists of four semesters with 30 credit points (ECTS) each. In addition to compulsory courses, students can choose supplementary activities, including language classes or additional field excursions. The last semester is dedicated to the Master's thesis. Supplementary courses (SC) include field trips, language courses, and transferable skills.... [-]


มหาบัณฑิตเกี่ยวกับการรับรู้เรื่องน้ำความรู้ความสามารถและการจัดการ

International Telematic University UNINETTUNO
Online เต็มเวลา เปิดรับลงทะเบียน อิตาลี Rome

หลักสูตรปริญญาโทด้าน "การรับรู้ถึงความตระหนักรู้และการจัดการน้ำ" เกิดขึ้นเพื่อเสนอการฝึกอบรมแบบองค์รวมในระดับสูงเกี่ยวกับเรื่องทรัพยากรน้ำและแหล่งน้ำด้วยการมุ่งเน้นการพัฒนาวัฒนธรรมที่มีประสิทธิภาพบนน้ำและขึ้นอยู่กับ สองประเด็นหลักที่แสดงโดยความตระหนักและวิธีการอย่างกว้างขวางและแพร่หลายในการใช้น้ำเป็นแหล่งชีวิตหลัก [+]

หลักสูตรปริญญาโทด้าน "การรับรู้ถึงความตระหนักรู้และการจัดการน้ำ" เกิดขึ้นเพื่อเสนอการฝึกอบรมแบบองค์รวมในระดับสูงเกี่ยวกับเรื่องทรัพยากรน้ำและแหล่งน้ำด้วยการมุ่งเน้นการพัฒนาวัฒนธรรมที่มีประสิทธิภาพบนน้ำและขึ้นอยู่กับ สองประเด็นหลักที่แสดงโดยความตระหนักและวิธีการอย่างกว้างขวางและแพร่หลายในการใช้น้ำเป็นแหล่งชีวิตหลัก... [-]


ปริญญาโทด้านนิเวศวิทยาการอนุรักษ์และการจัดการ

Ben-Gurion University of the Negev
Campus เต็มเวลา October 2018 อิสราเอล Beersheba

โครงการร่วมของกรมวิทยาศาสตร์สิ่งมีชีวิตและ Albert Katz International School of Desert Studies [+]

เนื้อหาหลักสูตร

เมื่อเผชิญกับวิกฤตความหลากหลายทางชีวภาพและภัยคุกคามต่อระบบนิเวศน์วิทยาและบริการที่พวกเขาจัดหาไว้โปรแกรมใหม่ของเราในด้านนิเวศวิทยาการอนุรักษ์และการจัดการมีจุดมุ่งหมายเพื่อสร้างนักวิทยาศาสตร์ผู้เชี่ยวชาญและคนภาคสนามที่มีความรู้ความชำนาญในด้านต่างๆ นิเวศวิทยาประยุกต์, ชีววิทยาการอนุรักษ์และนิเวศวิทยาวิวัฒนาการ... [-]


Master in International Environmental Policy

Middlebury Institute of International Studies at Monterey
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Monterey

We educate students to be leaders in solving the world's most pressing environmental problems. Our innovative curriculum for the International Environmental Policy program develops the critical knowledge and skills to tackle complex environmental challenges especially those posed by the multiple threats from climate change. [+]

We educate students to be leaders in solving the world's most pressing environmental problems. Our International Environmental Policy Program

Our innovative curriculum for the International Environmental Policy program develops the critical knowledge and skills to tackle complex environmental challenges especially those posed by the multiple threats from climate change.

As internationally recognized experts and practitioners, International Environmental Policy faculty members stay ahead of today's job market to ensure that our students are prepared for the careers of the future. Our students come from a variety of countries to pursue their interests on a wide range of interdisciplinary issues.... [-]


ปริญญาโทการจัดการสิ่งแวดล้อมและการพัฒนาอย่างยั่งยืน

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus นอกเวลา October 2018 ออสเตรีย Krems

การพัฒนาอย่างยั่งยืนอยู่บนริมฝีปากของทุกคน ที่ IMC Krems สามารถศึกษามัน ผู้สำเร็จการศึกษาสามารถช่วยให้ บริษัท และองค์กรในการดำเนินการตามมาตรการที่ยั่งยืนและกลยุทธ์ พวกเขาวางแผนและทำหน้าที่ที่รับผิดชอบต่อสิ่งแวดล้อม - ทั้งการสั่งซื้อของบุคคลหรือของผู้รับเหมาด้าน [+]

การพัฒนาอย่างยั่งยืนอยู่บนริมฝีปากของทุกคน ที่ IMC Krems สามารถศึกษามัน ผู้สำเร็จการศึกษาสามารถช่วยให้ บริษัท และองค์กรในการดำเนินการตามมาตรการที่ยั่งยืนและกลยุทธ์ พวกเขาวางแผนและทำหน้าที่ที่รับผิดชอบต่อสิ่งแวดล้อม - ทั้งการสั่งซื้อของบุคคลหรือของผู้รับเหมาด้าน... [-]


หลักในการใช้พลังงานทรัพยากรธรรมชาติและสิ่งแวดล้อม

NHH Norwegian School of Economics
Campus เต็มเวลา August 2019 นอร์เวย์ Bergen

ปริญญาโทในด้านพลังงานทรัพยากรธรรมชาติและสิ่งแวดล้อมเป็นหนึ่งในเฉพาะภายในปริญญาโทสองปีของวิทยาศาสตร์ (MSc) โปรแกรมในสาขาเศรษฐศาสตร์และบริหารธุรกิจที่ NHH [+]

โทพลังงาน, ทรัพยากรธรรมชาติและสิ่งแวดล้อม

ความท้าทายทางธุรกิจในสภาพแวดล้อมที่เปลี่ยนแปลง

&nbsp

ปริญญาโทในด้านพลังงานทรัพยากรธรรมชาติและสิ่งแวดล้อม (ENE) เป็นหนึ่งในเฉพาะภายในปริญญาโทสองปีของวิทยาศาสตร์ (MSc) โปรแกรมในสาขาเศรษฐศาสตร์และบริหารธุรกิจที่ NHH ... [-]


Master's Degree in Inland Water Quality Assessment

UAM Universidad Autónoma de Madrid
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สเปน Madrid

This Master’s Degree aims to train students in subjects related to the assessment of water quality subject to the European Directive on Water Quality in order to defend their professional careers in research in the management of the problems associated with water quality from a Pan-European perspective. [+]

Skills and professional training

This Master’s Degree aims to train students in subjects related to the assessment of water quality subject to the European Directive on Water Quality in order to defend their professional careers in research in the management of the problems associated with water quality from a Pan-European perspective. In this way, students will be able to participate in research projects and/or management plans for water quality in any European country. Past editions of this Master’s Degree’s Degree have been extremely successful with a subsequent employment rate of 75% of graduates working in question-related to water quality in several European and non-European countries.... [-]


Postgraduate Level Single Module

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education
Online นอกเวลา September 2018 ไอร์แลนด์ Dublin

As a Postgraduate Single Module (PGSM) student, you will undertake Masters-level (level 9 on the national framework of qualifications) modules for personal achievement or continual professional development (CPD) without having to commit to studying towards an exit award. This means you can study online, on your own schedule, for one semester on a topic of interest, including Information Technology, Management of Operations or Environmental Management. [+]

This Postgraduate Programme recently participated successfully in the accreditation process conducted with DCU Business School by the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the world's oldest and most prestigious global accrediting body for business schools. AACSB accreditation is widely recognised as the hallmark of excellence in business education and has been earned by less than five percent of the world's business schools.

Introduction

As a Postgraduate Single Module (PGSM) student, you will undertake Masters-level (level 9 on the national framework of qualifications) modules for personal achievement or continual professional development (CPD) without having to commit to studying towards an exit award. This means you can study online, on your own schedule, for one semester on a topic of interest, including Information Technology, Management of Operations or Environmental Management.... [-]


หลักในการบริหารจัดการทางทะเลและชายฝั่ง

University Centre of the Westfjords
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 18 - 24  September 2018 ประเทศไอซ์แลนด์ Westfjords + เพิ่มขึ้น 1

โทชายฝั่งทะเลและการบริหารจัดการทางทะเลเป็นโปรแกรมการจัดการทรัพยากรข้ามทางวินัยที่มุ่งเน้นในประเด็นทางทะเลและชายฝั่งและส่วนใหญ่วาด ... [+]

ชายฝั่งทะเลและการบริหารจัดการทางทะเลเป็นสากลการศึกษาระดับปริญญาโทสหวิทยาการ 's ในด้านการจัดการทรัพยากร โปรแกรมที่เน้นความคิดและวิธีการจากระบบนิเวศสังคมวิทยาเศรษฐศาสตร์และธุรกิจศึกษา นักศึกษาจบโปรแกรมนี้มีความรู้ในแหล่งข้อมูลที่มีความหลากหลายและมีคุณค่าของชายฝั่งทะเลและเข้าใจสภาพปัจจุบันของพวกเขาและได้รวบรวมเครื่องมือและความเชี่ยวชาญในการผลักดันการใช้งานที่ยั่งยืนของทรัพยากรทางทะเล ... [-]


Master's Program in Integrated Climate System Sciences

University of Hamburg - School of Mathematics, Informatics and Natural Sciences
Campus เต็มเวลา October 2018 ประเทศเยอรมัน Hamburg

The English-language MSc in Integrated Climate System Sciences (ICSS) combines elements of the atmospheric, hydrospheric, cryospheric and biospheric natural sciences with those of economics and the social sciences. [+]

Master's Program in Integrated Climate System Sciences

The English-language MSc in Integrated Climate System Sciences (ICSS) combines elements of the atmospheric, hydrospheric, cryospheric and biospheric natural sciences with those of economics and the social sciences. The program has an internationally unique focus on physics and modeling and offers three areas of specialization:

physics of the climate system biogeochemistry of the climate system climate-related economics and social sciences

The ICSS program is research oriented and imparts knowledge of and skills in climate research. A solid background in climate physics prepares students for careers in an interdisciplinary field of science, requiring the ability to communicate with colleagues from different disciplines, to apply a diverse range of methods from various subject areas to climate-related research questions, as well as the ability to generate, interpret and combine scientific results.... [-]