Search for Masters in ศิลปะการแสดง

Find your Masters degree in ศิลปะการแสดง here!

ศิลปะการแสดง

ศิลปะการแสดงได้รับรอบตลอดประวัติศาสตร์ แม้จะอยู่ในวัฒนธรรมโบราณมีความต้องการสำหรับผู้ที่สามารถสร้างความบันเทิงอื่น ๆ ในบางกรณีสาขาวิชาเหล่านี้มีความสำคัญทางวัฒนธรรมที่ยังคงมีอยู่ในปัจจุบันให้ความจริงในระดับเดียวกันของความเห็นของความบันเทิงและสังคมที่พวกเขาได้แล้ว นักศึกษาที่มีอยู่แล้วเสร็จปริญญาโทสาขาศิลปะการแสดงมีแนวโน้มที่จะต้องการดำเนินการต่อการศึกษาของพวกเขาที่จะเรียนรู้ข้อมูลเพิ่มเติมในเชิงลึกและทักษะในพื้นที่เฉพาะของพวกเขาโฟกัส

อะไรคือศิลปะการแสดงเป็นวินัย?

เป็นวินัย, ศิลปะการแสดงมุ่งเน้นไปที่พื้นที่โดยเฉพาะที่จำเป็นต้องมีการสาธิตในบางวิธี ตัวอย่างเช่นนี้อาจรวมถึงเพลงเต้นรำและละคร ในฐานะที่เป็นโปรแกรมศิลปะสำคัญของหลักสูตรการศึกษาเหล่านี้คือการให้ความรู้ความเข้าใจในองค์ประกอบทางปัญญามากขึ้นซึ่งแตกต่างจากองศาวิทยาศาสตร์ซึ่งมุ่งเน้นไปที่ข้อเท็จจริงและสูตร, สาขาวิชาศิลปะการมีความคิดสร้างสรรค์มากขึ้นและการศึกษาสร้างแรงบันดาลใจและแนวคิด แต่เน้นเหล่านี้ยังคงมีความสำคัญมากในการใช้ชีวิตประจำวัน ในพื้นที่ของศิลปะการแสดงที่ผู้คนกำลังเผชิญกับมันโดยทั่วไปในชีวิตประจำวันในพื้นที่หรือมากกว่า

อะไรคือประโยชน์ของการศึกษาระดับปริญญาตรีศิลปะการแสดง?

เข้าศึกษาในระดับปริญญาโทในศิลปะการแสดงมุ่งเน้นการให้การศึกษาในระดับที่สูงมากขึ้นด้วยข้อมูลในเชิงลึกการใช้ร่วมกัน หลังจากเสร็จสิ้นการปริญญา 's ปริญญาในบริเวณนี้นักเรียนหลายคนเริ่มที่จะทำงานในสาขา โดยการศึกษาระดับปริญญาโท 's ในนักเรียนสามารถที่จะเรียนรู้มากขึ้นและกลายเป็นผู้เชี่ยวชาญในสาขาที่เลือกของพวกเขา นี้จะช่วยให้สำหรับความพร้อมงานที่ดีขึ้นและความก้าวหน้าที่มีศักยภาพมากมายในการประกอบอาชีพในปัจจุบัน

อะไรคือประเภทของการแสดงศิลปะวินัย?

มีหลายประเภทของสาขาวิชาในสาขาศิลปะการแสดงที่มี ซึ่งรวมถึงเพลงเช่นทุกอย่างจากการศึกษาดนตรีวง วรรณกรรมในช่องปากเป็นอีกสนามซึ่งรวมถึงการเล่าเรื่องและพูดในที่สาธารณะ การเต้นรำเป็นพื้นที่ที่มุ่งเน้นไปที่การออกแบบท่าเต้นและความคิดการเต้นรำ ภาพยนตร์รวมถึงภาพเคลื่อนไหวการดำเนินชีวิตและทฤษฎีภาพยนตร์ และโรงละครมีความสำคัญกับการแสดง, ผู้กำกับ, ประวัติศาสตร์และอื่น ๆ อีกมากมาย

ศิลปะการแสดงปริญญาออนไลน์

เข้าศึกษาในระดับปริญญาออนไลน์ศิลปะการแสดงทำงานได้ดีในหลายสาขาโดยเฉพาะอย่างยิ่งที่โท 's ระดับปริญญา ในพื้นที่เหล่านี้โปรแกรมให้การศึกษาเพิ่มเติมในเชิงลึกและนักศึกษาสามารถลงทะเบียนเรียนในโปรแกรมที่ 's มีให้พวกเขาจากโรงเรียนที่ตั้งอยู่ทั่วโลกนอกจากนี้เช่นเดียวกับการศึกษาออนไลน์นี้จะช่วยให้บุคคลที่จะศึกษาที่ก้าวของเขาหรือเธอเองที่บ้าน

สิ่งที่เป็นโอกาสในการทำงานเมื่อการศึกษาปริญญาตรีศิลปะการแสดง?

มีให้เลือกหลายอาชีพสำหรับผู้ที่มีปริญญาโทในศิลปะการแสดงเป็น บางคนอาจทำงานในเพลงทั้งในการพัฒนาหรือประสิทธิภาพการทำงานของมัน คนอื่นจะสอนให้เด็กและเยาวชนการศึกษาดนตรี ผู้ที่ทำงานในการเต้นรำและละครอาจจะสิ้นสุดในละครเวทีและละครเพลง

 

มีโอกาสมากมายสำหรับการศึกษาขั้นสูงในพื้นที่ของศิลปะการแสดง โดยการกรอกองศาเหล่านี้นักเรียนจะสามารถเข้าใจมากขึ้นโอกาสที่มีให้พวกเขา

อ่านเพิ่มเติม

Máster DJ Productor

DJ Productor
Campus เต็มเวลา September 2018 สเปน Madrid

Este curso multi módulos consiste en un máster de 9 meses de duración en el que se incluyen prácticas permanentes. Cuenta con un método personalizado diseñado para que además de aprender, obtengas soporte según tus necesidades y vivas una experiencia única en una escuela diferente y moderna. [+]

Este curso multi módulos consiste en un máster de 9 meses de duración en el que se incluyen prácticas permanentes. Cuenta con un método personalizado diseñado para que además de aprender, obtengas soporte según tus necesidades y vivas una experiencia única en una escuela diferente y moderna. El Máster DJ Productor es un curso con profesionales expertos en cada una de las áreas de aprendizaje, quienes pondrán a tu disposición sus conocimientos y años de experiencia trabajando con artistas y proyectos de talla internacional.

Este máster se puede empezar en cualquier mes del año.

DJ Productor, escuela de producción musical y DJ es el primer y único Ableton Certified Training Center de Madrid, con lo cual tendrás un soporte exclusivo y un programa de estudios especializado.... [-]


Master in Drama / Theatre

Across the Pond
Campus เต็มเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool London Loughborough Manchester Newcastle Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield + เพิ่มขึ้น 28

To many, the United Kingdom is the birthplace of modern theatre and the mecca for anyone who wishes to study drama. With its rich history of Shakespeare, Marlowe, Stoppard, Coward and more, the UK is often seen as the place to not only visit the theatre but also to study and explore as a student. [+]

To many, the United Kingdom is the birthplace of modern theatre and the mecca for anyone who wishes to study drama. With its rich history of Shakespeare, Marlowe, Stoppard, Coward and more, the UK is often seen as the place to not only visit the theatre but also to study and explore as a student. The UK’s emphasis on and continued support for the theatre makes it an ideal place for aspiring drama and theatre students to pursue their studies, at both the undergrad and postgrad level.

Undergrad students can expect to be plunged right into the heart of theatre from day one. As UK undergrad degrees are far more focused and specialized, most students will experience acting on a regular basis and be given far more responsibility and roles as an undergrad than they would have at a US institution. In terms of technical and behind-the-scenes theatre, students will be given hands-on training much faster than they would as an undergrad in the states. Many UG Drama or Theatre courses offer an array of specialities such as acting, directing, or even studying plays themselves from an English degree. Two of our partner universities, the University of Leeds and Oxford Brookes University, offer sandwich courses which adds an additional year of study involving full-time work placement right in the theatre industry, often with playhouses or studios.... [-]


Masters in Popular Music Performance

Academy of Music & Sound
Campus เต็มเวลา นอกเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ Exeter Gateshead Glasgow Southampton + เพิ่มขึ้น 4

In affiliation with the London College of Music and University of West London, this qualification has been developed to address the needs of contemporary musicians on a practical, academic and professional basis delivered by highly qualified professionals active in the music industry. [+]

In affiliation with the London College of Music and University of West London, this qualification has been developed to address the needs of contemporary musicians on a practical, academic and professional basis delivered by highly qualified professionals active in the music industry.

Course Explore in-depth an area of musicianship that interests you Combine practical and academic study with extensive ensemble work and individual tuition Expand and develop your competitive edge Gain academic recognition to explore theories and ideas Masters Popular Music Performance

PERFORMANCE PORTFOLIO

Consolidate and build on performance skills with a focus on stylistic interpretation, technique and creativity.... [-]


ต้นแบบของเพลง

Zuyd University of Applied Sciences
Campus เต็มเวลา September 2018 เนเธอร์แลนด์ Maastricht

เมื่อคุณได้รับปริญญาตรีสาขาดนตรีของคุณคุณอาจต้องการที่จะดำเนินการต่อการศึกษาของคุณและกลายเป็น 'ปริญญาโทดนตรี' ปริญญาโท 's หลักสูตรปริญญาของเราจะใช้เวลาหนึ่งปีที่จะเสร็จสมบูรณ์นักวิชาการ [+]

ปริญญาโทเพลง

&nbsp

เมื่อคุณได้รับปริญญาตรีสาขาดนตรีของคุณคุณอาจต้องการที่จะดำเนินการต่อการศึกษาของคุณและกลายเป็น 'ปริญญาโทดนตรี' ปริญญาโท 's หลักสูตรปริญญาของเราจะใช้เวลาหนึ่งปีที่จะเสร็จสมบูรณ์ โปรแกรมวิชาการสามารถปรับแต่งให้ต้องการของแต่ละบุคคล เพื่อให้มีสิทธิเข้าศึกษาต่อปริญญาโท 'โปรแกรมของคุณต้องถือประกาศนียบัตรเพลงจากสถาบันการศึกษาที่ได้รับการยอมรับในประเทศเนเธอร์แลนด์ (ปริญญาตรีสาขาดนตรี) หรือได้บรรลุระดับเทียบเคียงได้โดยวิธีการอื่นที่เหมาะกับโปรแกรมวิชาการที่นำเสนอโดยทริชต์ สถาบันดนตรี โปรแกรมเหล่านี้เปิดให้เฉพาะในจำนวนที่ จำกัด ของผู้เข้าร่วม รายการคือการออดิชั่นเท่านั้น ... [-]


ปริญญาโทในสุนทรียภาพของเพลงที่เป็นที่นิยม

Universidad UNIACC
Online & Campus Combined เต็มเวลา 18  May 2018 ชิลี Santiago

บัณฑิตปริญญาโทในสุนทรียศาสตร์ของยอดฮิตของเพลง Universidad UNIACC เป็นมืออาชีพสามารถ ในการ วิเคราะห์และกระบวนการวิจัยที่เกี่ยวข้องกับเพลง การแสดงออกของวัฒนธรรมและ สัญญาณของเวลาของพวกเขา พบกับทรัพยากรทางเทคโนโลยีที่ให้ทั้งการผลิตและการเผยแพร่ของการทำเพลงและการเชื่อมโยงการปฏิบัตของรูปแบบและประเภทปรากฏการณ์ทางสังคมวัฒนธรรมที่พวกเขาประจักษ์สกอร์ [+]

บัณฑิตปริญญาโทในสุนทรียศาสตร์ของยอดฮิตของเพลง Universidad UNIACC เป็นมืออาชีพสามารถ ในการ วิเคราะห์และกระบวนการวิจัยที่เกี่ยวข้องกับเพลง การแสดงออกของวัฒนธรรมและ สัญญาณของเวลาของพวกเขา พบกับทรัพยากรทางเทคโนโลยีที่ให้ทั้งการผลิตและการเผยแพร่ของการทำเพลงและการเชื่อมโยงการปฏิบัตของรูปแบบและประเภทปรากฏการณ์ทางสังคมวัฒนธรรมที่พวกเขาประจักษ์สกอร์ การฝึกอบรมของเขารวมถึงหลักการปรากฏการณ์ของความสวยงามเช่นเดียวกับองค์ประกอบของการสร้างและการผลิตของเพลงในแนวที่นิยมทั้งหมดตั้งอยู่บนพื้นฐานความรู้ทางทฤษฎีที่เป็นตัวเป็นตนผ่านการปฏิบัติ มันเป็นมืออาชีพที่ระบุไวยากรณ์ดนตรีฉายบริบทความคิดที่เอื้อให้เกิดการแสดงออกเสียงนี้ มันเป็นสถานที่ที่มีส่วนร่วมในความสัมพันธ์ในการทำงานร่วมกันและการตระหนักถึงความมุ่งมั่นในการดำเนินการและทัศนคติในการที่เป็นสถานที่ implicado- และแผนสูตรโครงการดนตรีร่วมทรัพยากรอภิปัญญาของตัวเอง... [-]


MM in Music

Binghamton University
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Binghamton

Binghamton University’s nationally accredited Department of Music offers the Master of Music (MM) and the Master of Music in Opera degree programs. The former is best suited for music professionals and educators with various concentrations. [+]

MM in Music

Binghamton University’s nationally accredited Department of Music offers the Master of Music (MM) and the Master of Music in Opera degree programs. The former is best suited for music professionals and educators with various concentrations. The latter trains young artists for a career in opera.

The Tri-Cities Opera provides the opera students with a professional resident artist program, allowing for immense growth in personal, professional and creative endeavors through performing with TCO. Prospective students are encouraged to apply early for a limited number of assistantships, scholarships, and awards.

Our Master of Music program consists of five concentrations:... [-]


Dance

The College At Brockport State University Of New York
Campus September 2018 สหรัฐอเมริกา Rochester

The 60-credit Master of Fine Arts (MFA) in Dance performance and choreography provides opportunities to work with national and internationally recognized dance makers, teachers and professionals. [+]

The 60-credit Master of Fine Arts (MFA) in Dance performance and choreography provides opportunities to work with national and internationally recognized dance makers, teachers and professionals. Recognized as a terminal degree, MFA study at Brockport merges a studio-centered curriculum in dance-making and dance technique, with studies in dance pedagogy, aesthetics, and production.

Upon completion of their degrees, Brockport MFA recipients go on to become college and university faculty; teaching artists; performers and choreographers; and dance administrators and private studio directors. MFA students and faculty establish a unique learning community of committed artists/scholars who are working to develop and sustain their careers and deepen their relationship to dance.... [-]


Master in Fine Art - Stage Design (Lighting Design, Set Design and Costume Design)

The Lir National Academy of Dramatic Art at Trinity College Dublin.
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 12 - 24  September 2018 ไอร์แลนด์ Dublin + เพิ่มขึ้น 1

The Stage Design program is purposely designed to allow students to either specialize on one area of stage design (set, costume OR lighting design) or to combine disciplines as desired (set AND costume design for example, or set AND lighting design). [+]

The Stage Design program is purposely designed to allow students to either specialise on one area of stage design (set, costume OR lighting design) or to combine disciplines as desired (set AND costume design for example, or set AND lighting design).

The course is designed to complement the existing Master in Fine Art (Playwriting) and the Master in Fine Art (Theatre Directing). Students on all three programs will work together in collaboration, developing a shared understanding of contemporary theatre practice and a collective appreciation of the dedication and commitment required to make innovative performances happen.

In addition to the core classes and workshops, individual and group tuition from The Lir’s Head of Design will be a key feature of the training. In addition, master classes by visiting practitioners will supplement the student experience. Professional placements are a key feature of the program and all students will showcase their work in public productions at the culmination of the course. Students can opt to take this course either part-time (24 months) or full-time (12 months).... [-]


Master of Music in Composition and Creative Practice

University of Glasgow
Campus เต็มเวลา August 2018 ประเทศอังกฤษ Glasgow

The Master of Music in Composition and Creative Practice is designed to enable students to develop their compositional practice in a dynamic, rigorous and supportive creative environment. [+]

Composition and Creative Practice MMus

The Master of Music in Composition and Creative Practice is designed to enable students to develop their compositional practice in a dynamic, rigorous and supportive creative environment. It aims to provide training in a range of approaches, introducing tools and techniques relevant to today’s music making, and encouraging exploration, innovation and experimentation.

Why this programme Students undertake a major portfolio of creative practice with an accompanying critical commentary, preparing them for compositional and musical careers. Students have the opportunity of a placement with a musical or arts organisation, when available, and up-to-date research skills provision in digital arts. We offer the opportunity to have your work performed by a professional ensemble, including an annual showcase of postgraduate work SoundThought. Our facilities include a Concert Hall, three studios, an audio lab, and practice rooms. Provision of specialist tuition in creative industries and cultural policy at the Centre for Cultural Policy Research. We have a range of modern and historical keyboard instruments including two Steinway Model D grand pianos, a 1840s Broadwood grand piano, a Classical forte-piano, and two harpsichords. Other instruments owned by the School include a selection of percussion instruments, a consort of viols, Baroque strings, recorders, crumhorns and other wind instruments. TheConcert Hall is equipped with a diffusion system for the performance of electroacoustic music. Asa UNESCO City of Music, Glasgow has thriving music, performance and contemporary art scenes. It is home to numerous orchestras and ensembles including the BBC Scottish Symphony Orchestra and... [-]

MM in Music, Recorder

Lund University
Campus เต็มเวลา September 2018 สวีเดน Lund

The Master's Programme in Music, Recorder aims to further educate musicians that possess a high level of artistic and professional ability. You will gain the knowledge and skills needed to work in different professional capacities. [+]

Programme overview

The Master’s Programme in Music has specialisations in Composition, Guitar, Harpsichord, Jazz Improvisation, Piano, Recorder, Symphony Orchestra Instruments, and Vocal Studies or Vocal and Drama Studies.

The Master’s Programme in Music aims to educate musicians possessing a high level of artistic and professional ability. On completion of the programme, the student will have well-developed knowledge and skills in order to work in a professional capacity in various forms – either as a soloist, a member of an established ensemble or in freely formed groups. The student will also have developed his/her ability for independent study. In addition, on completion of the programme, the student will have acquired well-developed entrepreneurial skills that increase his/her professional versatility in an ever-changing cultural life.... [-]


ปริญญาโทสาขาดนตรี - การจัดการดนตรี (MM)

William Paterson University of New Jersey
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Wayne

ความเข้มข้นในการบริหารจัดการเพลงทำให้นักเรียนมีทักษะในการเป็นผู้ประกอบการเพื่อให้ประสบความสำเร็จในวงการเพลงและวงการบันเทิงร่วมสมัย ด้วยการเชื่อมต่อกับบุคลากรในอุตสาหกรรมในนิวยอร์กมีวัตถุประสงค์เพื่อเสนอข้อมูลล่าสุดในห้องเรียนและผ่านการฝึกงาน ความเข้มข้นในการบริหารจัดการเพลงทำให้นักศึกษาดนตรีในสภาพแวดล้อมของอุตสาหกรรมดื่มด่ำกับความเข้าใจที่ชัดเจนเกี่ยวกับบทบาทและความต้องการในการจัดการรายได้ของศิลปิน โปรดทราบว่าโปรแกรมนี้ออกแบบมาสำหรับนักเรียนดนตรีที่ยังไม่ได้รับปริญญาตรีในสาขาธุรกิจเพลง ผู้ที่สำเร็จการศึกษาระดับปริญญาตรีด้านการจัดการเพลงจะได้รับการสนับสนุนให้ศึกษาหลักสูตร MBA หรือปริญญาทางกฎหมาย [+]

ปริญญาโทสาขาดนตรี - การจัดการดนตรี (MM)

ความเข้มข้นในการบริหารจัดการเพลงทำให้นักเรียนมีทักษะในการเป็นผู้ประกอบการเพื่อให้ประสบความสำเร็จในวงการเพลงและวงการบันเทิงร่วมสมัย ด้วยการเชื่อมต่อกับบุคลากรในอุตสาหกรรมในนิวยอร์กมีวัตถุประสงค์เพื่อเสนอข้อมูลล่าสุดในห้องเรียนและผ่านการฝึกงาน ความเข้มข้นในการบริหารจัดการเพลงทำให้นักศึกษาดนตรีในสภาพแวดล้อมของอุตสาหกรรมดื่มด่ำกับความเข้าใจที่ชัดเจนเกี่ยวกับบทบาทและความต้องการในการจัดการรายได้ของศิลปิน โปรดทราบว่าโปรแกรมนี้ออกแบบมาสำหรับนักเรียนดนตรีที่ยังไม่ได้รับปริญญาตรีในสาขาธุรกิจเพลง ผู้ที่สำเร็จการศึกษาระดับปริญญาตรีด้านการจัดการเพลงจะได้รับการสนับสนุนให้ศึกษาหลักสูตร MBA หรือปริญญาทางกฎหมาย... [-]


Máster Universitario en Didácticad de la Música

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Campus เต็มเวลา September 2018 สเปน Castellón

Está dirigido a titulados y tituladas superiores de conservatorio que deseen desarrollar una formación didáctica avanzada como profesorado de conservatorios profesionales. [+]

Está dirigido a titulados y tituladas superiores de conservatorio que deseen desarrollar una formación didáctica avanzada como profesorado de conservatorios profesionales. El programa del máster propone mediante materias generales (de carácter didáctico, innovador y de introducción a la investigación) y específicas (de caràcter interpretativo y de didáctica aplicada), proporcionar una formación completa e integrada que favorezca el avance docente de la didáctica de la música en sus niveles profesionales desde su vertiente formadora, respondiendo así, desde el ámbito académico, a las necesidades musicales de la sociedad actual. De ese modo, el máster en Didáctica de la Música de la Universitat Jaume I dotará de la formación pedagógica y didáctica que se establece en los artículos 96.1 y 100.2 del texto consolidado de la Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación.... [-]


MMus Ethnomusicology

SOAS University of London
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 3  August 2018 ประเทศอังกฤษ London + เพิ่มขึ้น 1

This programme is tailored for musicians and musicologists, anthropologists, teachers and composers, as well as those dedicated to developing an in-depth knowledge of a specific music tradition. [+]

MMus Ethnomusicology

Duration: One calendar year (full-time); Two or three years (part-time, daytime only)

Minimum Entry Requirements: Minimum upper second class honours degree (or equivalent), usually in Music

Start of programme: September intake only

Mode of Attendance: Full Time or Part Time

Theoretical and practical grounding in the discipline of ethnomusicology, as well as the opportunity to develop performance and ethnographic skills, regional expertise, and a deeper understanding of global music – just some of what you can expect to develop on the MMus Ethnomusicology. This programme is tailored for musicians and musicologists, anthropologists, teachers and composers, as well as those dedicated to developing an in-depth knowledge of a specific music tradition.... [-]


เสียงโทในความคิดสร้างสรรค์และเทคโนโลยีสื่อ

Bath Spa University
Campus or Online เต็มเวลา นอกเวลา 1 - 2  September 2018 ประเทศอังกฤษ Bath + เพิ่มขึ้น 1

หลักสูตรนี้มีวัตถุประสงค์หลักสำหรับผู้ที่มีประสบการณ์ของเทคโนโลยีดนตรีที่มีความประสงค์ในการสำรวจสนามในเชิงลึกมากขึ้นหรือขยายประสบการณ์ของพวกเขาในสหวิทยาการ ... [+]

โท Creative Sound และสื่อเทคโนโลยี

&nbsp

หลักสูตรนี้มีวัตถุประสงค์หลักสำหรับผู้ที่มีประสบการณ์ของเทคโนโลยีดนตรีที่มีความประสงค์ในการสำรวจสนามในเชิงลึกมากขึ้นหรือขยายประสบการณ์ของพวกเขาในการทำงานแบบสหวิทยาการและมัลติมีเดีย นอกจากนี้ยังจะเป็นประโยชน์ต่อผู้ที่มีพื้นหลังดนตรีทั่วไปที่มีความประสงค์ที่จะได้รับประสบการณ์การทำงานร่วมกับเทคโนโลยีและผู้ที่มีประสบการณ์ในเทคโนโลยีสื่อตามที่ต้องการที่จะมุ่งเน้นไปที่เสียง เราจะใช้วิธีการที่สร้างสรรค์และการทดลองในขณะที่เหลือที่ไม่ใช่ประเภทที่เฉพาะเจาะจง หลักสูตรครอบคลุมหลากหลายรูปแบบและวิธีการและจะเป็นที่สนใจของผู้ที่เกี่ยวข้องในพื้นที่เช่นไฟฟ้าอะคูสติกเพลง / acousmatic, soundscape นิเวศวิทยาอะคูสติกเพลงคอมพิวเตอร์เสียง / ศิลปะโซนิคอิเลคทรอเพลงภาพและการทำงานของภาพและเสียง . เน้นการเรียนการสอนเป็นจริงส่วนใหญ่ให้นักเรียนมีโอกาสที่จะสร้างร่างกายที่สำคัญของงานสร้างสรรค์ในช่วงระยะเวลาของหลักสูตรที่ นักเรียนมีส่วนร่วมกับความหลากหลายของทักษะทางเทคนิคและความคิดสร้างสรรค์ - ช่วงเหล่านี้จากเทคนิคคลาสสิกที่ได้มาจากพื้นที่ดังกล่าวเป็นเพลงมิวสิกที่เป็นรูปธรรมและมองเห็นถึงการปฏิบัติร่วมสมัยมากขึ้นและรวมถึงทักษะขั้นสูงเช่นการพัฒนาซอฟต์แวร์ที่ใช้แม็กซ์ / MSP / ตัวและทักษะมัลติมีเดีย แน่นอนรวมถึงดินในวิธีการวิจัยระดับปริญญาโทระดับและโอกาสที่จะได้ร่วมงานกับนักดนตรีอื่น ๆ นักแสดงและผู้ปฏิบัติงานสื่อ ด้านมัลติมีเดียของหลักสูตรเป็นตัวเลือก นักศึกษาสามารถเลือกในสิ่งที่ลึกให้มีส่วนร่วมกับพื้นที่นี้จริงหรือไม่ที่จะมุ่งเน้นทั้งในเสียงในไตรมาสแรกมีโอกาสที่จะใช้ในทักษะมัลติมีเดียที่ใช้เป็นส่วนหนึ่งของผลงานโมดูลทักษะในขณะที่โมดูลเพลงภาพตัวเลือกที่จะให้โอกาสต่อไปจะมีความเชี่ยวชาญในพื้นที่นี้ในไตรมาสที่ 2 ... [-]


Master in Music Science

Nakhchivan State University
Campus เต็มเวลา September 2018 อาเซอร์ไบจาน Nakhchivan

Music Science includes the history, theoretical and other areas of music. The development of music science in Azerbaijan can be attributed to two major periods: XIII-XV and XIX-XX centuries, XIII-XV and XIX-XX centuries have an important place in the development of music-theoretical subjects of Azerbaijan. [+]

Master in Music Science

Music Science includes the history, theoretical and other areas of music.

The development of music science in Azerbaijan can be attributed to two major periods: XIII-XV and XIX-XX centuries, XIII-XV and XIX-XX centuries have an important place in the development of music-theoretical subjects of Azerbaijan.

The chair of Music Science and methods was established in 2002-2003.

The chair consists of an assistant-professor, 5 senior teachers, two teachers, a senior laboratory-assistant and a demonstrator. The subjects taught in the chair are:

Harmony Solfege Music History The history of music of Eastern nations Nakhchivan music culture The bases of Azerbaijan folk music The creativity of Azerbaijan folk music Modern music Music criticism Archives and bibliography experience The history of performing arts Special pedagogic preparation Specialty Music and its teaching methods [-]