Search for Masters in การสอน

Find your Masters degree in การสอน here!

การสอน

การเรียนการสอนเป็นเขตสำหรับผู้ที่ต้องการสร้างความแตกต่างไม่เพียง แต่สำหรับนักเรียนแต่ละคน แต่ยังทั่วโลกในอนาคตที่เชื่อมต่อกันของเรา โปรแกรมซึ่งสัญญาว่าจะให้มีทักษะที่จำเป็นและคุณสมบัติที่จำเป็นสำหรับการประสบความสำเร็จในด้านการศึกษาเป็นหลักในการเรียนการสอน ไม่ว่าจะเป็นโรงเรียนประถมศึกษาที่โรงเรียนมัธยม, วิทยาลัยเอกชนหรือมหาวิทยาลัยของรัฐ, โทในการเรียนการสอนจะเปิดประตูไปยังเส้นทางมืออาชีพที่คุ้มค่าในด้านการศึกษา

ปริญญาโทในโปรแกรมการเรียนการสอนมีการเสนอที่มหาวิทยาลัยและสถาบันการศึกษาทั่วโลกในประเทศออสเตรเลีย Bruneu เยอรมนีไอร์แลนด์, อิสราเอล, คาซัคสถาน, มาเลเซีย, เนเธอร์แลนด์, สิงคโปร์, สเปน, ตุรกี, สหราชอาณาจักร, สหรัฐอเมริกาและอื่น ๆ โทในหลักสูตรปริญญาการเรียนการสอนจะนำเสนอในงานเต็มเวลา, Part-Time ออนไลน์หรือแม้กระทั่งการศึกษารูปแบบการเรียนทางไกลนักเรียนจะกลายเป็นผู้เชี่ยวชาญในทุกมากที่สุดถึงวันวิธีการสอนมืออาชีพที่มีความสำคัญอย่างมากกับการเรียนรู้และการปฏิบัติจริงของโลกเข้าซื้อกิจการทักษะ, ปริญญาโทในผู้สมัครที่การเรียนการสอนการเรียนรู้โดยการทำ

หากคุณมีจุดมุ่งหมายเพื่อเส้นทางอาชีพที่น่าพอใจในการเรียนการสอนและได้เสร็จสิ้นแล้วศึกษาระดับปริญญาตรีในสาขาวิชาที่เกี่ยวข้องกับการเรียนการสอนในระดับปริญญาโทเป็นโปรแกรมระดับที่จะช่วยให้ทักษะที่สำคัญและมีคุณสมบัติที่จะแก้ไขปัญหาความท้าทายมืออาชีพใด ๆ เลื่อนลงและคลิกเพื่ออ่านเพิ่มเติมเกี่ยวกับปริญญาโทในโปรแกรมการเรียนการสอนในวันนี้!

อ่านเพิ่มเติม

Master Of Education In Elementary Education - Initial Teacher Licensure

Grand Canyon University
Campus or Online เต็มเวลา นอกเวลา 30  September 2018 สหรัฐอเมริกา Phoenix Albuquerque Sun City South Phoenix Scottsdale + เพิ่มขึ้น 5

Individuals with a desire to teach and a bachelor’s degree outside of education can gain the skills and knowledge to lead elementary classrooms. With a curriculum approved by the Arizona State Board of Education, our Master of Education (MEd) in Elementary Education prepares you to attain your initial teacher licensure. [+]

Initial Program – Leads To Initial Teacher Licensure

Offered By: College of Education

Overview

Earn Your Teaching Licensure for First- Through Eighth-Graders

Individuals with a desire to teach and a bachelor’s degree outside of education can gain the skills and knowledge to lead elementary classrooms. With a curriculum approved by the Arizona State Board of Education, our Master of Education (MEd) in Elementary Education prepares you to attain your initial teacher licensure. Offered online by the College of Education, this master's in elementary education program provides the training and application to help you engage and manage youth in the 21st century learning communities. Throughout the online masters in elementary education program, you examine prescribed teaching methods and strategies and develop innovative plans to improve student outcomes. Learn assessment techniques in addition content relevant to learners in grades 1-8.... [-]


Masters of Education in Open Distance Learning (M.Ed. ODL)

The Open University Of Tanzania
Online & Campus Combined นอกเวลา 18  February 2018 ประเทศแทนซาเนีย Dar Es Salaam

The Objectives of the programme are to delve into the specific features of open and distance education; to turn out scholars and professionals in open and distance education. [+]

The Objectives of the programme are to:

delve into the specific features of open and distance education. turn out scholars and professionals in open and distance education. Courses of Study

Candidates registered in M.Ed (ODL) by coursework and dissertation shall take the following courses:

CORE COURSES

CODE COURSE UNITS CREDITS ODL 601 Principles of Open and Distance Learning 2 20 ODL 602 Instructional Designing and Development of ODL Materials 2 20 ODL 603 Media and Technology in Distance Learning 2 20 ODL 604 Research and Evaluation in Open and Distance Education 2 20

ELECTIVE COURSES The students should select any two of these courses:

CODE COURSE UNITS CREDITS ODL 605 Open and Distance Learning Policy and management 2 20 ODL 606 Regional and Global Perspectives in ODL 2 20 ODL 607 Teaching and Learning in Open and Distance Learning 2 20 Dissertation 6 60 Minimum Entry Qualifications ... [-]

Master of TESOL

Plymouth State University
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Plymouth

The Master of Education (MEd) in Language Education program brings students up to date on the latest practices, programs, and changes in education laws. [+]

The Master of Education (MEd) in Language Education program brings students up to date on the latest practices, programs, and changes in education laws.

There is a growing need within New Hampshire and throughout the country for trained language teachers. The New Hampshire Department of Education lists TESOL as a critical shortage area.

The program offers the following concentrations:

Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) Education, K-12 Certification Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) Education (non-certification) TESOL Education K-12 Certification

The Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) Education K-12 Certification concentration prepares students to teach English language learners of all ages and abilities in the United States and overseas. Students who complete the program meet the requirements for the New Hampshire Department of Education license to teach K-12 English language learners.... [-]


Magíster en Didáctica de la Matemática

Universidad Católica del Maule
Campus นอกเวลา February 2018 ชิลี Talca Curico + เพิ่มขึ้น 1

En la conducción de los procesos de aprendizaje, está capacitado para resolver diferentes situaciones, trabajar en equipo, dirigir grupos de estudio, de reflexión y de planificación pedagógica, orientados a la formación de sus estudiantes, a producir situaciones didácticas, elaborar material de enseñanza, diseñar y elaborar proyectos pedagógicos, con una actitud crítica en el ámbito científico, social y cultural. [+]

Antecedentes Generales:

Menciones:

Enseñanza de la Matemática en Educación Básica Enseñanza de la Matemática en Educación Media Enseñanza de la Matemática en Educación Superior.

Modalidad: Presencial y semipresencial.Sede: Campus San Miguel de Talca.Jornada: Diurna y vespertina.Dedicación: Parcial.Duración: Cuatro semestres académicos.Cupos: 20Tipo de programa: AcadémicoImpartido desde el año: 2008Acreditación: Seis años (desde abril de 2013 a abril de 2019)Directora del programa: Dra. María Aravena Díaz / maravenadiaz@gmail.com

Dirigido a:

Profesores titulados y/o licenciados.... [-]


คุรุศาสตรมหาบัณฑิต

Claflin University
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Orangeburg

หลักสูตรปริญญาในหลักสูตรการเรียนการสอนและจะรวมถึงการศึกษาของหลักสูตรการประเมินนโยบายการศึกษาและการปฏิบัติเช่นเดียวกับกระบวนการเรียนรู้ที่มีประสิทธิภาพ [+]

Masters degree การสอน. ปริญญาโทการศึกษาในหลักสูตรและการสอน หลักสูตรของการศึกษา มหาวิทยาลัย Claflin ศึกษาศาสตรมหาบัณฑิต (MEd.), หลักสูตรและการสอนที่ไม่ซ้ำกันในการที่จะพิจารณาประสบการณ์ของครูในปัจจุบัน (เช่นทางการศึกษาประสบการณ์การเรียนการสอนงานวิจัยที่สนใจ) เพื่อสร้างโปรแกรมการศึกษาที่จะผลักดันการเติบโตของมืออาชีพของการศึกษาใน สนามผ่านการศึกษาข้อมูลเกี่ยวกับผลการเรียนรู้ของนักเรียนในโรงเรียนและปัญหาที่เกี่ยวข้องกับชุมชนเช่นเดียวกับการวิจัยการศึกษาในปัจจุบัน หลักสูตรระดับบัณฑิตศึกษาที่มหาวิทยาลัย Claflin และโปรแกรมการเรียนการสอนได้รับการออกแบบสำหรับครูผู้สอนที่มีประสบการณ์และมืออาชีพที่ต้องการพัฒนาความสามารถในการให้การเรียนการสอนที่มีประสิทธิภาพและการเรียนรู้ของนักเรียนเอกสารเช่นเดียวกับการพัฒนาความสามารถของพวกเขาจะให้คำปรึกษารุ่นต่อไปของครูและ / หรือผู้เชี่ยวชาญหลักสูตรปริญญาในหลักสูตรการเรียนการสอนและจะรวมถึงการศึกษาของหลักสูตรการประเมินนโยบายการศึกษาและการปฏิบัติเช่นเดียวกับกระบวนการเรียนรู้ที่มีประสิทธิภาพ กศ.ม. โปรแกรมหลักสูตรการเรียนการสอนและถูกออกแบบมาเพื่อช่วยให้นักเรียนพัฒนาความเชี่ยวชาญในระดับชาติของรัฐและนโยบายท้องถิ่น โปรแกรมการเรียนการสอน การเรียนการสอนและอาจารย์ ความกังวลเกี่ยวกับชุมชน ระบบของการศึกษา; และที่สำคัญที่สุดคือนักเรียนและการพัฒนาของพวกเขาผ่านโรงเรียน ส่วนประกอบที่สำคัญของโปรแกรมหลักสูตรและการเรียนการสอนจะได้รับการฝึกอบรมของผู้สำเร็จการศึกษาที่จะใช้ประโยชน์จากการศึกษาในศตวรรษที่ 21 การศึกษาปัญหาการเปลี่ยนแปลงเพื่อตอบสนองความต้องการของนักเรียนและครอบครัวของพวกเขาเช่นเดียวกับการฝึกอบรมครูผู้สอนในปัจจุบันที่จะเป็นผู้ให้คำปรึกษาที่มีประสิทธิภาพสำหรับการให้บริการก่อน การศึกษา ผู้สมัครในหลักสูตรการเรียนการสอนและโปรแกรมจะทำหน้าที่เป็นพี่เลี้ยงสำหรับนักเรียนในโปรแกรมการเตรียมความพร้อมของครูที่มีอยู่ความสนใจจะได้รับที่มีต่อความสามารถของผู้สมัครที่จะสร้างประสบการณ์การเรียนรู้อย่างเข้มงวดการเจริญเติบโตในการรับรู้และการแข็งค่าของสำหรับผู้เรียนรุ่นต่อไปความสัมพันธ์สหวิทยาการในพื้นที่เนื้อหาบูรณาการเทคโนโลยีและการปฏิบัติที่สะท้อนแสง นอกจากนี้เมื่อจบโปรแกรมของผู้สำเร็จการศึกษาการศึกษาครั้งนี้จะดีขึ้นพร้อมที่จะตอบสนองความต้องการของนักเรียนในโรงเรียนและชุมชนที่พวกเขาให้บริการ [-]

ต้นแบบในการเรียนรู้ภาษาที่สองและการเรียนการสอน

University of New York in Prague (UNYP)
Campus เต็มเวลา September 2018 สาธารณรัฐเช็ก Prague

โปรแกรมนี้ถูกออกแบบสำหรับผู้สำเร็จการศึกษาทั้งที่มีประสบการณ์ในการสอนและการฝึกครูสอนภาษาและครูผู้ฝึกสอนที่มีความประสงค์ที่จะสร้างอาชีพในภาษาที่ทันสมัย​​และมีภาษาอังกฤษเป็นภาษาต่างประเทศ [+]

ปริญญาโทในภาษาที่สองการเรียนการสอน โปรแกรมนี้ถูกออกแบบสำหรับผู้สำเร็จการศึกษาทั้งที่มีประสบการณ์ในการสอนและการฝึกครูสอนภาษาและครูผู้ฝึกสอนที่มีความประสงค์ที่จะสร้างอาชีพในภาษาที่ทันสมัย​​และมีภาษาอังกฤษเป็นภาษาต่างประเทศ ซึ่งจะช่วยให้นักเรียนที่จะทำให้ผลงานที่มีประสิทธิภาพในการเรียนรู้ภาษาในองค์กรของพวกเขาผ่านการวิจัยพัฒนาและการประยุกต์ใช้ความรู้ที่ได้มาใหม่และเพิ่มความก้าวหน้าในอาชีพในการศึกษาต่อไปและที่สูงขึ้น นักเรียนได้รับการแนะนำให้รู้จักกับความหลากหลายของการวิจัยในภาษาที่ใช้โดยเฉพาะอย่างยิ่งกิจกรรมการวิจัยเหล่านั้นและรูปแบบที่ส่งผลกระทบต่อสภาพแวดล้อมในการเรียนภาษารวมทั้งการเรียนรู้ภาษาที่สองและการเรียนการสอนภาษาเพื่อการสื่อสาร นอกจากนี้นักศึกษายังสำรวจวิจัยในการเรียนรู้ภาษาในความสัมพันธ์กับสภาพแวดล้อมการเรียนรู้ในทางปฏิบัติพวกเขาได้เรียนรู้ทักษะในการเขียนและใช้เครื่องมือการเรียนรู้ภาษาคอมพิวเตอร์ช่วยและดำเนินการโครงการวิจัยในการเรียนรู้ภาษาและการเรียนการสอนภาษา จุดมุ่งหมายของโปรแกรมมีดังนี้: ในการวิเคราะห์ทฤษฎีและการวิจัยในภาษาที่ใช้โดยเฉพาะอย่างยิ่งกิจกรรมการวิจัยและกรอบทฤษฎีที่กระทบกับการเรียนรู้ภาษาและการเรียนการสอนภาษาและการทดสอบ การสำรวจการเชื่อมต่อระหว่างการวิจัยในการเรียนรู้ภาษาและสิ่งแวดล้อมการเรียนรู้ในทางปฏิบัติ เพื่อประเมินบทบาทและอนาคตของเทคโนโลยีสารสนเทศที่มีทรัพยากรตามกรอบการเรียนภาษา เพื่อพัฒนาความตระหนักของที่ไม่ใช่แบบดั้งเดิม (เช่นที่ไม่ใช่ห้องเรียนตาม) วิธีการของการเรียนรู้ภาษา เพื่อให้มีทักษะการวิจัยและความรู้ของวิธีการวิจัยในการเรียนรู้ภาษาเพื่อเปิดใช้งานของนักเรียนในการดำเนินการโครงการของพวกเขาเอง. นักเรียนจะต้องเรียนหลักสูตรภาคบังคับต่อไปนี้: ประเด็นสำคัญในการเรียนการสอนภาษาที่สอง (30 หน่วยกิต) ระเบียบวิธีวิจัยในการเรียนรู้ภาษา (30 หน่วยกิต) (30 หน่วยกิต) การใช้เทคโนโลยีสารสนเทศการสื่อสาร (ไอซีที) ในการเรียนรู้ภาษาที่สอง (30 หน่วยกิต) (30 หน่วยกิต) ภาษาที่สองได้มาซึ่ง (30 หน่วยกิต) (30 หน่วยกิต) โครงการวิจัย (MAMLL / LL และ JLT) (60 หน่วยกิต) (60 หน่วยกิต) [-]

Master of Education (MED/ALTA) Biology

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Campus เต็มเวลา August 2018 สหรัฐอเมริกา Montgomery

The College of Education (COE) seeks to prepare teachers, instructional support personnel and other professionals to be decision makers who are equipped with the knowledge, skills, and dispositions necessary to ethically and effectively integrate theory and practice their professions. These professionals will possess the understanding of our diverse culture, the technological capabilities, the intellectual rigor and the critical thinking and problem-solving skills required to make informed and responsible decisions, to engage in reflective assessment, to implement positive change and to pursue learning as a lifetime endeavor. [+]

The College of Education (COE) seeks to prepare teachers, instructional support personnel and other professionals to be decision makers who are equipped with the knowledge, skills, and dispositions necessary to ethically and effectively integrate theory and practice their professions. These professionals will possess the understanding of our diverse culture, the technological capabilities, the intellectual rigor and the critical thinking and problem-solving skills required to make informed and responsible decisions, to engage in reflective assessment, to implement positive change and to pursue learning as a lifetime endeavor.

As an integral part of the University, the COE is committed to serving the communities in Alabama through its educational programs and related activities. As it works to carry out its mission, the COE ensures that initial and advanced programs for the preparation of teachers and other professional education personnel are aligned with the expectations of national, state, professional and institutional standards.... [-]


กศ.ม. ในการเรียนรู้และการสอน

National Taipei University of Education
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 ไต้หวัน Taipei + เพิ่มขึ้น 1

คุรุศาสตรมหาบัณฑิต การเรียนรู้และการสอนมุ่งเน้นไปที่การเรียนการสอนที่เน้นผู้เรียนเป็นหลักทฤษฎีการเรียนรู้และกลยุทธ์การเรียนรู้การประเมินการเรียนรู้และการเรียนรู้ผ่านมือถือ [+]

กศ.ม. การเรียนรู้และการสอน

คุรุศาสตรมหาบัณฑิต การเรียนรู้และการสอนมุ่งเน้นไปที่การเรียนการสอนที่เน้นผู้เรียนเป็นหลักทฤษฎีการเรียนรู้และกลยุทธ์การเรียนรู้การประเมินการเรียนรู้และการเรียนรู้ผ่านมือถือ ยินดีต้อนรับนักศึกษาต่างชาติที่ถือปริญญาตรีหรือเทียบเท่า หลักสูตรทั้งหมดจัดขึ้นเป็นภาษาอังกฤษ ไม่มีการสอบ TOCFL หรือการทดสอบภาษาจีน เราเชื่อว่าคำสั่งสอนควรเป็นเหมือนระบบสุริยะที่ดวงอาทิตย์อยู่ตรงกลางและดาวเคราะห์เก้าดวงหมุนไปรอบ ๆ ในทำนองเดียวกันในสถาบันการเรียนรู้การเรียนรู้ของนักเรียนควรอยู่ตรงกลางและการสอนการประเมินสภาพแวดล้อมการเรียนรู้จะดำเนินไปตามนั้น ด้วยความเชื่อในใจนี้เราจึงนำเสนอแก่นักศึกษานานาชาติ M.Ed. ในการเรียนการสอน... [-]


Master of Education in Arts

Piet Zwart Institute
Campus นอกเวลา September 2018 เนเธอร์แลนด์ Rotterdam

The Master of Education in Arts program explicitly connects theory and practice, focusing on contemporary issues, which span different practices and discourses (education, pedagogy, politics, art, design, cultural theory, digital didactics, philosophy, museum education and ‘community arts’). [+]

The Master of Education in Arts program explicitly connects theory and practice, focusing on contemporary issues, which span different practices and discourses (education, pedagogy, politics, art, design, cultural theory, digital didactics, philosophy, museum education and ‘community arts’). Students are encouraged to reflect upon their position and teaching methodologies within social, cultural and political contexts, and subsidized a close insight into the newest developments in art education, contemporary art, and design. Through an intensive study process, they strengthen their professional and personal position in the field. Although the general focus is interdisciplinary, the program specializes in art and design education.... [-]


Магистратура «Образование в сфере физической культуры»

South Ural State University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 รัสเซีย Chelyabinsk + เพิ่มขึ้น 1

Образовательная программа «Педагогическое образование» направлена на подготовку компетентного педагога в области физкультурного образования. [+]

Институт спорта, туризма и сервиса ЮУрГУ

Магистратура

44.04.01 Педагогическое образование

Профиль подготовки: Образование в сфере физической культуры

Образовательная программа «Педагогическое образование» направлена на подготовку компетентного педагога в области физкультурного образования.

Виды профессиональной деятельности, к которым готовятся выпускники, освоившие программу магистратуры: педагогическая; научно-исследовательская;проектная; методическая; управленческая; культурно-просветительская.... [-]


Master in Fine Arts - TRANS - Art, Education, Engagement

HEAD - Geneva
Campus เต็มเวลา September 2018 ประเทศสวิสเซอร์แลนด์ Geneva

TRANS—, a Master's program in Visual Arts at HEAD—Genève, welcomes students who are willing to engage their own art practice in collaborative processes with social and/or educational partners (schools, community houses, health institutions, associations supporting migrant people, etc.), as well as gallery education practices (involve different groups in a critical relationship with art institutions). [+]

TRANS—, a Master's program in Visual Arts at HEAD—Genève, welcomes students who are willing to engage their own art practice in collaborative processes with social and/or educational partners (schools, community houses, health institutions, associations supporting migrant people, etc.), as well as gallery education practices (involve different groups in a critical relationship with art institutions).

The teaching team – coordinated by the artists collective microsillons – and the guest artists, curators, and educators, accompany the students in a reflection on collaborative art production, on the questions of address and reception and on art as a possible tool for institutional or social transformation.... [-]


Master's in Educational Treatment of Diversity

University of Latvia
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 2 - 2.5  September 2018 ลัตเวีย Riga + เพิ่มขึ้น 1

The Master's program was created in 2007 by four universities. Coordinating university: National University of Distance Education (Madrid, Spain). Participating universities: Charles University in Prague (Prague, Czech Republic), University of Latvia (Riga, Latvia), and Ludwigsburg University of Education (Reutlingen, Germany). The program is students’ workplace orientated. Therefore, the target audience is applicants from Latvia, the European Union, and countries worldwide with bachelor's degree in Social, Human and Natural sciences. [+]

The Master's program was created in 2007 by four universities. Coordinating university: National University of Distance Education (Madrid, Spain). Participating universities: Charles University in Prague (Prague, Czech Republic), University of Latvia (Riga, Latvia), and Ludwigsburg University of Education (Reutlingen, Germany). The program is students’ workplace orientated. Therefore, the target audience is applicants from Latvia, the European Union, and countries worldwide with bachelor's degree in Social, Human and Natural sciences.The students’ communication languages are English and Spanish. Knowledge of other languages is welcomed and integrated. Studies are implemented in the e-learning environment, as well as in presence meetings (for students registered at the University of Latvia who cannot come to and stay in Latvia, studies are provided online).The studies provide the following opportunities:... [-]


Master of Education in TESOL, Literacy and Culture

University Of San Diego School of Leadership and Education Sciences
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 2 - 3  September 2018 สหรัฐอเมริกา San Diego + เพิ่มขึ้น 1

Master’s students in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), Literacy and Culture develop a scholarly and practical approach to teaching English to speakers of other languages. The program focuses on culture, linguistics, second language acquisition, and methodology of teaching English as a second, foreign and international language, and a sound understanding of the complexities of working with linguistically and culturally diverse populations within the United States and in international contexts. [+]

Master’s students in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), Literacy and Culture develop a scholarly and practical approach to teaching English to speakers of other languages. The program focuses on culture, linguistics, second language acquisition, and methodology of teaching English as a second, foreign and international language, and a sound understanding of the complexities of working with linguistically and culturally diverse populations within the United States and in international contexts.

Candidates are prepared to work effectively in adult education settings, such as community colleges, universities, adult education centers, and language academies in the United States and abroad.... [-]


Master’s degree in Primary Teacher Education

University Of Bergamo
Campus เต็มเวลา October 2018 อิตาลี Bergamo

The course of Scienze della formazione primaria (Primary Teacher Education) lasts five years, at the end of which students would be enabled to the profession of teachers for kindergartens and primary. This means that they would not be required to follow any other enabling course to enter the national examination. [+]

The course of Scienze della formazione primaria (Primary Teacher Education) lasts five years, at the end of which students would be enabled to the profession of teachers for kindergartens and primary. This means that they would not be required to follow any other enabling course to enter the national examination.

The course of study is part of the Department of Humanities and Social Sciences, but because of its interdisciplinary nature, it leverages the expertise of all the other departments of our universities and those of leading experts in the world of school.

The study program is not very different from that of other venues offering the SFP course, as it is regulated by the national law. The differentiating factor in our course will be the intense activity that will be carried out in collaboration with schools. Most of the courses will require students to join classes to see what really happens in the classroom, and to reflect on the experience observed scientifically. Furthermore, all of our students will have to study or attend internships abroad in especially affiliated institutions.... [-]


ปริญญาโทด้านการเรียนการสอนและการให้คำปรึกษาในบริบทระหว่างวัฒนธรรม

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Online & Campus Combined เต็มเวลา August 2018 ฟินแลนด์ Joensuu

มุ่งเน้นไปที่สาขาวิชาต่างๆที่เกี่ยวข้องกับการศึกษาและการเรียนการสอน นักเรียนอาจเลือกโมดูลเฉพาะเรื่องตามความสนใจของพวกเขาในการศึกษาผู้ใหญ่, ประถมศึกษาหรือวิทยาศาสตร์ นอกจากนี้พวกเขายังอาจเข้าเรียนในสาขาวิชาที่สนใจเป็นพิเศษเช่นการศึกษาพิเศษ / รวม [+]

หลักสูตรปริญญาโทด้านการเรียนการสอนและการให้คำปรึกษาในบริบทระหว่างวัฒนธรรมประกอบด้วยวิชา ECTS ทั้งหมด 120 หน่วยแบ่งออกเป็นวิชาปฐมนิเทศและการศึกษาเนื้อหาที่เกี่ยวข้องกับการศึกษาผู้ใหญ่และการให้คำปรึกษาตลอดจนการศึกษาขั้นพื้นฐานการศึกษาพิเศษ (รวม) และการศึกษาวิทยาศาสตร์ โมดูลใจสามารถเลือกได้ตามความต้องการและความต้องการส่วนบุคคลของนักเรียน หลักสูตรของหลักสูตรมีจุดมุ่งหมายทั่วโลกและไม่ จำกัด เฉพาะสาขาการวิจัยหรือการศึกษาเฉพาะด้านที่เกี่ยวข้องกับการศึกษา แทนที่จะเสนอบทแนะนำเชิงเนื้อหาผ่านสาขาต่างๆที่เกี่ยวข้องกับการศึกษาและการเรียนการสอน... [-]